Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 58.
-
λοιπον ολα καλα με το ξεκλειδωμα.και μεχρι την εγκατασταση του twrp apo fast boot ok.τωρα ακολουθωντασ τον οδηγο πηγα να κανω εγκατασταση την τελευταια gtv gia to kenzo και εχω ενα κολλημενο κινητο που ζεναταει και επι ενα 40λεπτο εχει κολλησει καπου μετα την γραμμη installing miui updates.ειναι λογικο????????
-
καλησπερα και απο μενα.εχω ξεκλειδωσει την συσκευη εχω ακολουθησει τον οδηγο βημα βημα.εχω περασει twrp και εχω κανει και τα πρωτα wipes.εχει ομως περιπου 20 λεπτα που εχει κολλησει στην εγκατασταση της τελευταιας gtv για το κενζο.μετα απο την γραμμη installing miui update εχει σκαλωσει στο package_extract_file took 00s η μονη μεταβολη που εχει ειναι η θερμοκρασια που ανεβαινει στους 46 και βαλε.πρεπει να αργει τοσο πολυ????
-
στα τεστ εκεί που λέει led ,όταν φτανω στην επιλογή για τα πλήκτρα αφής αυτό που κάνει είναι να φωτίζει περισσότερο όταν κάνει το τεστ και να πέφτει σε εκείνη την κατάσταση του φωτιζω λίγο αλλά δεν σβηνω τελείως ποτέ.στην ουσία δείχνει ότι αντιδρά στο τεστ απλά αντί να σβησει τελείως απλά μειώνει την φωτεινότητα.το περίεργο είναι ότι σβήνοντας τελείως την συσκευή αυτά παραμένουν στην ημιφωτισμενη κατάσταση.!!!!!!!!!!
-
καλησπερα.παρελαβα πριν τρεις μέρες ένα redmi note 3 Pro από vickmall.ο λα καλά και ωραία εκτός από τα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος της οθόνης τα οποία μένουν φωτισμένα ακόμα και όταν το κινητό είναι απενεργοποιημένο.η ρομ που φοραω είναι ή global developer.υ υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο bug της ρομ ή κάποιο hardware fault. ;forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18140/
-
Σε mi4 W εγκαταστάθηκε ή νέα 6.8.11.πολυ καλή διαχείρηση της ραμ.ομως θελω να ρωτησω αν τελικά ή miui7 είχε καλύτερη απόδοση στην μπαταρία.θα ανεβασω και screenshot να μου πείτε αν φαίνεται λογικος ο υπολειπόμενος χρόνος λειτουργίας σε σχέση με το ποσοστό της μπαταρίας.
-
οκ ευχαριστώ.κατεβαζω και στελνω εντυπώσεις.
-
καλησπερα.οσοι φοράμε την 6.8.4 θα έρθει ενημέρωση μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης ή την κάνουμε download όπως την προηγούμενη;