Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
Ευχαριστώ και συγνωμη. Απλα δεν μπορω να το βρω. Μηπως μπορω να εχω το λινκ;
-
like και απο μενα
-
Παράθεση από leon_ster: “Ολα καλα μεχρι στιγμης σε mi4 εκτος απο την μπαταρια. Μεσα σε μια μερα θελει φορτιση απο εκει που κρατούσε δυο γεματες με τρεις μερες. Υπάρχει καποιος με αντιστοιχο θεμα; λυνεται η επιστρεφουμε σε παλιότερη εκδοση; ” Κανεις μια βοήθεια;
-
Ολα καλα μεχρι στιγμης σε mi4 εκτος απο την μπαταρια. Μεσα σε μια μερα θελει φορτιση απο εκει που κρατούσε δυο γεματες με τρεις μερες. Υπάρχει καποιος με αντιστοιχο θεμα; λυνεται η επιστρεφουμε σε παλιότερη εκδοση;
-
Παράθεση από leon_ster: “αφου πρωτα δωσω τα συγχαρητηρια για ολη την δουλεια που εχει γινει θα ηθελα να αναφερω δυο θεματακια που συναντησα περνωντας την 6.8.4.συχνα νιωθω το κινητο (ΜΙ4 w) να ζεσταινεται αρκετα με τασεις μετα απο λιγη παραπανω απο την φυσιολογικη χρηση (λιγα mail λιγο fb και κανενα βιντεακι η κορη στο utube) ζεματαει το μεταλλο περιμετρικα της συσκευης.το σημαντικοτερο ομως θεωρω πως ειναι η διαρκεια της μπαταριας.μου εβγαζε 2 γεματες προς τρεις μερες και μετα την νεα ρομ σε 24…
-
αφου πρωτα δωσω τα συγχαρητηρια για ολη την δουλεια που εχει γινει θα ηθελα να αναφερω δυο θεματακια που συναντησα περνωντας την 6.8.4.συχνα νιωθω το κινητο (ΜΙ4 w) να ζεσταινεται αρκετα με τασεις μετα απο λιγη παραπανω απο την φυσιολογικη χρηση (λιγα mail λιγο fb και κανενα βιντεακι η κορη στο utube) ζεματαει το μεταλλο περιμετρικα της συσκευης.το σημαντικοτερο ομως θεωρω πως ειναι η διαρκεια της μπαταριας.μου εβγαζε 2 γεματες προς τρεις μερες και μετα την νεα ρομ σε 24 ωρες θελει φορτιση.φαντα…
-
Sos ξαφνικα χωρις δεδομενα
ΜήνυμαΚαλησπερα. Ετσι ξαφνικα λοιπον και ενω μεχρι σημερα το μεσημερι ολα δουλευαν ρολοι δεν ανοιγει η συνδεση των δεδομένων. Ενω υπαρχει σημα φουλ οι κλησεις γινοντα κανονικα no data connection. Καμια συμβουλή ;
-
Απολυτη επιτυχία με το φλασαρισμα της gtv 6.4.14 developer. Ολα λειτουργουν καλως. Χωρις κανενα πρόβλημα σε καμια εφαρμογή. Απλα μια ερωτηση. Σαν developer πρεπει να εχει εβδομαδιαία ενημερωση; γιατι η τελευταία φαινεται να είναι από τον Απρίλιο του 16.παντως ολα smooth,ειναι και ρουταρισμενο και ςχει και twrp.
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16682/
-
επειδη σήμερα το παρατήρησα.στο mi recovery μου εμφανίζει δύο συστήματα.σημαινει ότι έχει δύο partition;θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο φλασαρισμα τις τελευταίας gtv;το μοντέλο που έχω είναι από τα πρώτα 3g mi 4
-
η τελευταία gtv είναι σε καλό στάδιο για το μι4; Από πλευράς χρηστικότητας αναφέρομαι.ξερω ότι σαν developer είχα άλλωστε θέλει τον χρόνο της αλλά είναι σε καλή φάση για να την φορέσω.το κιν το χρησιμοποιώ σαν εργαλείο και το πιεζω στα άκρα σε στις περισσότερες λειτουργίες που μπορεί να έχει.ευχαριστω
-
καλησπερα.εχω το mi4 wdcma και έχω την miui7 5.12.11 developer.χρειαζεται κάτι ιδιαίτερο πριν περάσω την τελευταία ελληνική HTC ή απλά την φλασαρω και τέρμα; ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Θα ηθελα τα φωτα της παρεας για ενα μικρο γριφο που ιυ προσπαθώ να λυσω εδω και λιγο καιρο. Εχω το mi4 το οποίο κια χρησιμοποιώ με ενα jabra bt ακουστικό. Προσφατα αγορασα ενα κινεζικο smartwatch το οποιο ενω δουλεύει κανονικα οταν ειναι η μονη συνδεμενη συσκευή απαντώντας βέβαια την κληση σε ανοιχτη ακρόαση δεν βρηκα τον τροπο να το συνδεσω παράλληλα με το jabra. Να απαντω την κληση από το smartwatch και να μιλαω απο το ακουστικο στο αυτι. Μπορει να γινει;;