Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 193.
-
Παράθεση από levendis32: “Προσπαθω να βαλω την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HM6Pro_9.9.3_v10-9.zip με TWRP tulip 3.3.1 red Αυτο που κανω ειναι Format Data >Reboot Recovery και μετα μολις ανοι3ει το κινητο , ενεργοποιω debugging και περναω με USB την ROM χυμα. Μετα προχωραω με τις εντολες στο CMD σωστα ? ” Η ROM που προσπαθείς να βάλεις δεν είναι για αυτό το τηλέφωνο
-
Redmi note 6 pro όλα καλά
-
Στο tulip όλα φαίνονται καλά προς το παρόν
-
Σε tulip όλα φαίνονται καλά προς το παρόν Ευχαριστούμε
-
Επιτέλους μόνιμες ειδοποιήσεις στην μπάρα ειδοποιήσεων στο tulip Ευχαριστώ
-
Σε tulip όλα καλά, ευχαριστώ
-
Όλα φαίνονται καλά στο tulip Ευχαριστούμε
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mplevris - - Recoveries
ΜήνυμαΆρα άλλαξε κάτι για όσους δεν έχουν κάνει format στο παρελθόν
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mplevris - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ποιο κινητό; Αν είναι redmi note 6 , κάτι άλλαξε η χιαομι... ” Εγώ την πέρασα και δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι
-
Παράθεση από bas13bou: “Οκ σε xiaomi redmi note 6 pro όλα καλά ευχαριστούμε την ομάδα καλή ανάσταση σε όλους και καλό Πάσχα. ” επιβεβαιώνω όλα καλά. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους
-
Κατεβαίνει τώρα ευχαριστώ @MIUI_ART
-
Προσπαθώ να κατεβάσω από τον updater μου δείχνει ότι υπάρχει νέα ROM για λήψη αλλά όταν πατάω πάνω για να κατέβει μου γράφει ότι"η συσκευή σας είναι ενημερωμένη" Έχω κάνει εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή"αναβάθμιση"αλλά παραμένει το θέμα Redmi note 6 pro το τηλέφωνο
-
Παράθεση από flytouch1111: “Παράθεση από geoanto555: “Εγω έχω αυτή GC6.2-F1-v3a.apk και είναι μια χαρά. ” την έχεις στο redmi note 6 Pro?Για poco και mi8 δεν είναι αυτή η έκδοση ? Ωραία αν δουλεύει λοιπόν στο redmi note 6 Pro, τότε κάνω κάτι λάθος ? Ή κάτι άλλο τρέχει και δεν δουλεύει στο δικό μου κινητό ? ” Ούτε σε μένα δουλεύει αυτή η έκδοσηΧωρίς ρουτ η μόνη που δουλεύει καλά σε μένα είναι η παρακάτω "com.google.android.GoogleCamera-2.7.008_(2130300-30)-27008130-minAPI19" forums.xiaomi-miui.gr…
-
Παράθεση από Perarg: “Καλησπέρα, για τα sms 160 χαρακτήρες, πρέπει να περάσω κάποιο patch; (Mix2) Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων τσεκαρε το"χρήση GSM αλφαβήτου"
-
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Έκανα ρουτ το τηλέφωνο για πρώτη φορά με το magisk και πέρασα κάποια modules όπως το adaway, YouTube vanced, Dolby κ.α. Τέλος εβδομάδας που θα έχουμε νέα αναβάθμιση θα πρέπει να απεγκαταστήσω πρώτα όλα τα modules , να κάνω unroot και μετά να κάνω την αναβάθμιση, ή περνάω την αναβάθμιση κανονικά από πάνω; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από paylos mavroeidis: “Έχουμε κάποιο link για το Dolby red? ” attachment.php?attachmentid=4736447&d=1554342979
-
Παράθεση από bas13bou: “Το dolby δεν δουλεύει σε redmi note 6 pro. ” Μια χαρά δουλεύει απλά κάνε αυτά που λέει ο maikmaik στα προηγούμενα ποστ
-
Είναι λογικό μετά από κάθε αναβάθμιση να θέλει update η εφαρμογή της αριθμομηχανής ;