Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 193.
-
Παράθεση από whoknowsss: “Καλημερούδια σας! Εμείς με tulip που πάμε σε 9 πλέον, στην περίπτωση που μας κάνει μουτσουτσούνια μπορούμε να γυρίσουμε πίσω ή we drink him? ” Το anti είναι στο 4 και στη μια και στην άλλη περίπτωση(8 ή9) οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα
-
Παράθεση από geoanto555: “Βασικα δοκίμασε μια κ official ” Τι εννοεί ο ποιητής;
-
δείχνει σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά Κάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62057/
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mplevris: “Περαστηκε σε tulip ” Γύρνα μία σε twrp και πες μου αν έχει επηρεαστεί το κάτω μέρος της οθόνης.Αν δεις μια μπάρα που υποτίθεται έπρεπε να ειναι πάνω. ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62055/
-
Περαστηκε σε tulip το μόνο που βλέπω ότι δεν διορθώθηκε είναι το ότι η δεξιά στήλη στις επαφές είναι πάλι στα αγγλικά Κατά τα άλλα όλα μου δουλεύουν ρολόι.Ευχαριστουμε
-
Παράθεση από bas13bou: “Όλα καλά σε xiaomi redmi note 6 pro πολλά μπράβο στην ομάδα για ότι καλό μας προσφέρει. ” android 9 τελικά είναι αυτή για εμάς; Ρωτάω γιατί είμαι εκτός WiFi και δεν μπορώ να κατεβάσω άμεσα για να δω μόνος μου
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bas13bou: “Ξέρει κάποιος γιατί αποσύρθηκε η νέα ρομ για το xiaomi redmi note 6 pro? ” Γιατί θα πάρει ROM με Android 9 Pie σε λίγο... ” Μα και αυτή που αποσύρθηκε με Android 9 ήταν και λένε ότι την απέσυραν λόγω του ότι είχε bugs .Ισχύει αυτό;
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mplevris - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μέχρι τώρα έκανα 4 φλας ρομ και ένα backup restore και πήγε μια χαρά . Θα δείξει αν πάει καλά αν και δεν πιστεύω ότι έχει θέμα. edit : το κακό είναι ότι ακόμη και αν ορίσεις κωδικό μέσα στο κινητό αποκρυπτογραφεί και "εκείνον" . Στο μέλλον θα την κάνουμε και αυτή την αλλαγή. ” Με την αυριανή αναβάθμιση εμείς με tulip θα έχουμε android 9 αφού έτσι διάβασα στο xiaomi .eu οπότε θα δούμε αν όλα πάνε καλά από πρώτο χέρι Ευχαριστούμε και πάλι
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
mplevris - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για δοκιμάστε οι κάτοχοι redmi note 6 pro. twrp_tulip_3.2.3-14-03-19_tools Με ενεργη αποκρυπτογράφηση δεδομένων (δεν χρειάζεται format data όπως τα περισσότερα + το official) Αν και δοκιμαστηκε σε 3 ρομ 10.2 stable, 9.2 - 9.3 developer θεωρείτε ακόμη beta έκδοση οπότε θέλει κι άλλες δοκιμές. ” Δουλεύει μια χαρά όλα καλά, ευχαριστούμε. Αν μας έρθει τελικά αναβάθμιση σε Android 9 θα ήμαστε οκ με αυτό;
-
Παράθεση από pasxalis: “Στις επαφές η πλαϊνή μπάρα δεν έχει ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από τα χειρότερα bug που μου έχουν τύχει .Για να βρεις μια επαφή θέλεις ένα μεροκάματο
-
Παράθεση από kostas_thess: “Έτσι κάνει σε andoid 9 το εμφανίζει σε δύο σελίδες το extended power menu ” Εγώ είμαι σε android 8.1 (redmi note 6 pro)
-
Παράθεση από kostas_thess: “@mplevris το extended power menu σε android 9 pie το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις >επιλογές προγραμματιστών ” Ενεργό το έχω απλά στην προηγούμενη ROM όταν πατούσες το power button συνεχόμενα σου έβγαζε 6 επιλογές τώρα μου βγάζει 4 και πρέπει να πατήσω πάνω στην επανεκκίνηση για να μου βγάλει έξτρα μενού με τρεις επιλογές επανεκκίνηση, recovery,fastboot
-
Παράθεση από mplevris: “Περάστηκε σε tulip όλα καλά. Το μόνο που βλέπω είναι ότι άλλαξε το μενού στο συνεχόμενο πάτημα του power button και έγινε όπως ήταν 3 ROM πιο πίσω, μικρό το κακό απλά το αναφέρω ” Υπάρχει κάπου χωριστά zip αρχείο για να το φλασάρω και να έχω το power button menu όπως ήταν πριν;
-
Περάστηκε σε tulip όλα καλά. Το μόνο που βλέπω είναι ότι άλλαξε το μενού στο συνεχόμενο πάτημα του power button και έγινε όπως ήταν 3 ROM πιο πίσω, μικρό το κακό απλά το αναφέρω
-
Σε tulip (redmi note 6) όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά. Έφτιαξε και το πρόβλημα που είχα στην επεξεργασία των φωτογραφιών
-
Στο tulip δεν μου λειτουργεί η επεξεργασία των φωτογραφιών από τη συλλογή ξέρει κανείς τίποτα για αυτό;
-
Παράθεση από panosfc: “Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Σε mi8 υπάρχει αισθητό lag στο night mode αλλος κανείς? ” Σε μενα οχι.Ολα μεχρι στιγμης ειναι αψογα.Αντε να γινει dark και το μενου των ρυθμισεων κι ολα τελεια μετα. ” κατέβασε από τα θέματα το cool black v10 σε συνδυασμό με τη ρύθμιση για dark mode τα σπάει