Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 193.

• Παράθεση από George 21: “Δεν υπάρχει το αρχείο ζιπ με την ρομ γιατί την κατέβασα κ την πέρασα με factory reset οπότε μετά το πέρασμα σβήστηκαν όλα ” Αν ανοίξει τη διαχειρηση αρχείων θα δεις ότι στον εσωτερικό χώρο θα υπάρχει Μπαίνεις σε recovery και το κάνεις install

• Παράθεση από George 21: “Ολα καλά σε mix2s. To dark mode που το βρίσκω?? Ευχαριστώ!!! ” στις" επιλογές προγραμματιστών"

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

"fastboot flash recovery recovery.img.img.img" με βαση το όνομα που έχεις δώσει στο recovery αρχείο σου

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οπότε όποιος έχεις την τελευτσία ρομ ας ανεβασει καπου το boot.img να υπάρχει. ” boot boot.img για το tulip από τη ROM XTRV miui10 9.1.24

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “twrp_tulip_3.2.3-5_tools-5_notch_test2 για δοκιμαστε να δουμε. ” Όλα καλά πάρε και μια φωτό να το δείτεforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69273/

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Οκ αυτό θα το δούμε. Λογικά θέλει να αλλάξουμε το κερνελ για να είναι συμβατό με τις ρομ .που έχουμε . Αν μπει κάποιος θέλω μια φωτό από το notch. Φωτό, όχι screenshot γρ δεν θα το βγάλει. ” προσπάθησα να ξαναμπώ για να σου βγάλω φώτο αλλά τώρα αρνείται πεισματικά να μπει σε rocovery Πέρασα ξανά το 3,2,3-4 μέσω υπολογιστη και fastboot εντολες

• Παράθεση από paylos mavroeidis: “Έχω ενεργοποιήσει και τα δύο. Μέχρι προχθές όταν είχα volte και έκανα σύνδεση σε WiFi γυρνούσε κανονικά σε Vowifi. Τώρα παραμένει σε volte και γυρνάει σε Vowifi μόνο όταν επιλέξω airplane mode. Μήπως ξέρουμε τι λογική του Vowifi πότε συνδέεται αυτόματα και πότε όχι? Ευχαριστώ ” Σε πιο τηλέφωνο; Εμένα στο redmi note 6 δεν δουλεύει το wificall πάρα μόνο το volte

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Όποιος έχει όρεξη ας το δοκιμάσει λίγο να δούμε τι διορθώσεις θέλει. tulip_3.2.3-5 + notch + tools Redmi Note 6 Pro. # Πολύ προσοχή στο TWRP - TOOLS που έχει backup το internal storage. Οδηγίες στην πρώτη σελίδα. ” το κάνω εγκατασταση(και από το παλιό recovery και μεσω υπολογιστή με Fastboot εντολές) μου δείχνει ότι έχει εγκατασταθεί αλλά όταν πατάς να κάνει reboot -recovery δεν σε βγάζει σε αυτό αλλά κάνει επανεκκινηση στο κινητό και στην ουσία δεν έχεις recovery ούτε …

• Για το Android 9 μη βάζετε και στοίχημα ότι θα πάρει γιατί μπορεί να το χάσετε

• Έχουν βγάλει ωραία σκίν και για το nextgen . Το igo primo πάντως με το ελληνικό σκίν δεν είναι συμβατό με το android 8 αλλά είναι συμβατό με το android 9 οπότε περίμενε μέχρι την αναβάθμιση, αν αναβαθμιστεί που δεν το πιστεύω, για να σου δουλέψει Πιο σκιν δουλεύεις στο nextgen;

• Παράθεση από Sotos542: “Ρωτάω - ίσως και βλακωδώς' γιατί προσπαθώ να περάσω το iGO το οποίο χρησιμοποιούσα στη συσκευή redmi note 3, στο redmi note 6,αλλά μου βγάζει ότι δεν έχει εντοπιστεί skin με ανάλυση 1080 x 2010. Οπότε θέλω να δω ποια ανάλυση χρισημοποιει η εφαρμογή για να την "μοντάρω" κατάλληλα. Αν γνωρίζει κάποιος στο forum πώς θα γίνει αυτό ας με παραπέμψει στο κατάλληλο μέρος ή ας μου πει τι πρέπει να κάνω. Ευχαριστώ που μου απαντήσατε. ” Καταρχήν πρέπει να ξέρεις ότι το απλό igo δεν …

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από flytouch1111: “Προσπαθώ να περάσω το twrp στο redmi note 6 Pro Είμαι στην διαδικασία να ανοίξω στον φάκελο adb την γραμμή εντολών cmd. Αντί cmd όμως μου βγάζει επιλογή powershell.Σε Windows 10 Τι έχει γίνει λάθος ?? ” πάτα στην εύρεση "cmd" και από εκεί άνοιξε το σαν διαχειριστής

• MiUI Notch Notification Mod - mi-globe.com Ρίξε μια ματιά εδώ

• Παράθεση από PIkachukaki: “Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από PIkachukaki: “ ” ” Ξανα τραβηξα wipe τα κανω ολα ενα ενα οχι απλα factory reset δεν εβαλα τιποτα απο το aroma και τωρα εστρωσε μαλλον το magisk κατι το βαραει?? ” Εγώ βέβαια έχω την XTRV όχι την AROMA μιας και κάπου είχα δει ότι δεν είναι και ότι καλύτερο σε συσκευές με android 8

• Παράθεση από PIkachukaki: “Μολις την εβαλα καθαρο flash σε |tulip και το lag ειναι τεραστιων διαστασεων! Ασε που μου πεταει error οταν προσπαθω να βαλω το google account στο wizard! Ξερει κανεις κατι? ” Έκανες τα wipes; Αν ναι δοκίμασε να την περάσεις ξανά (την ROM εννοώ) γιατί σίγουρα κάτι σου έχει κάτσει λάθος μιας και στο tulip όλα πάνε ρολόι με αυτήν Για το Google account δοκίμασε μια διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής και δες ξανά

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Αν εχεις κάνει όχι. Στην τελική κάνε ενα fastboot boot μονο για να το δοκιμασεις. ” Λοιπόν πέρασα για δοκιμή το 3.2.3.4 και από ότι φαίνεται δουλεύει μια χαρά. Μου έκανε back up που δοκίμασα και μου φλασαρε κανονικά την τελευταία ROM χωρίς προβλήματα. Επίσης είναι πιο γρήγορο από το άλλο που είχα Αυτά ελπίζω να βοήθησα

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Πλέον ακόμη και να ξεπεράσουμε την κρυπτογράφηση είναι αναγκαίο το format οπότε είμαστε οκ. Κάποια στιγμή δοκίμασε και το 3,2,3-4 να δουμε πως πάει , ” Υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί format data αν το περάσω;

mplevris - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Να το δοκιμάσει κάποιος θέλουμε για να μας πει αν ειναι 100% οκ. ” Το 3.2.3 tools δουλεύει άψογα απλά θέλει format data . Δεν βρίσκω λόγο γιατί να μην το χρησιμοποιήσει κανείς αφού έχει δοκιμαστεί και σε install και σε back up και σε recovery wipe κα και έχει κάνει τα πάντα χωρίς σφάλματα

• Παράθεση από apotsi: “Παράθεση από bas13bou: “ ” Μπορείς να δοκιμάσεις και το FM Radio ? Το πήρε φίλος και έχει πρόβλημα. Όταν πάει σε ψηλές συχνότητες π.χ. 103.5, παίζει 3-5 δευτερόλεπτα, και μετά κολλάει η εφαρμογή. Για να ξαναμπεί πρέπει να της σβήσει τα δεδομένα από τις ρυθμίσεις και μετά μπαίνει. Αυτό με την εργοστασιακή ROM. ” Με την 9.1.24 το ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά

• Παράθεση από derveni: “Παράθεση από sakas1989: “ ” Ναι μπορείς να το κάνεις και σου έχω νέα αν βάλεις την developer την Παρασκευή η συσκευή σου θα έχει αυτό που άλλοι θα αργήσουν και κάποιοι δεν θα την πάρουν καθόλου. ” Πίτα μου μυρίζει ή κάνω λάθος