Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 193.
-
Παράθεση από ilmas: “ ” Ναι έχεις δίκιο έχει πρόβλημα αυτό Εγώ έκανα λάθος στο θέμα που σου έδειξα Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Cool-Black v10! Συνδέσμος: -小米主题商店
-
Παράθεση από BanditGR: “Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή του Dark Mode είναι προς το παρόν καθαρά πειραματική. ΔΕΝ επηρεάζει όλες τις εφαρμογές αλλά πολύ συγκεκριμένες (Gallery, Gallery settings, Call settings, Call UI, SIM Cards & Mobile network settings, Battery & performance settings), ΔΕΝ είναι συμβατή με πάρα πολλά custom themes (βασικά προτείνεται να μην έχετε άλλα themes εγκατεστημένα αν δοκιμάσετε το Dark Mode) και η Xiaomi δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα την ανάπτυξη του συγκεκριμένου fe…
-
Παράθεση από ilmas: “Παράθεση από mplevris: “Επειδή το dark mode είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα όποιος θέλει ας κατεβάσει αυτό το θέμα το οποίο είναι για μένα το καλύτερο dark που έχω δοκιμάσει Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Stock [Black Mode]! Συνδέσμος: -小米主题商店 ” Οι ρυθμίσεις σου φαίνονται κανονικά δηλαδή; Χωρίς λευκές γραμμές; Σε note 5 και με αυτό το θέμα υπάρχει το ίδιο πρόβλημα, όπως έγραψα παραπάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” forums.xiaomi-miui…
-
Επειδή το dark mode είναι σε δοκιμαστική φάση ακόμα όποιος θέλει ας κατεβάσει αυτό το θέμα το οποίο είναι για μένα το καλύτερο dark που έχω δοκιμάσει Ορίστε ένα θέμα που μπορεί να σας αρέσει: Stock [Black Mode]! Συνδέσμος: -小米主题商店
-
Σε tulip όλα δείχνουν να κυλούν ρολόι, επιδιορθώθηκε και η αναζήτηση στα μηνύματα ,να είστε καλά
-
Τι ακριβώς διορθώνει η νέαROM στο tulip μπορούμε να μάθουμε; Μου την έβγαλε σεOTA να την κάνω; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mplevris: “Το zip για τις επαφές δεν κάνει για το redmi note 6 pro; Προφανώς αυτό εννοείται γιατί το έχετε γράψει HMote6 ” Δεν έχουν πρόβλημα τα Poco F1 & RedMi Note 6 PRO ” ναι το διαπίστωσα το γράφω πιο πάνω αφού δεν είχα προλάβει να δω την απάντηση σου
-
Σε redmi note 6 pro όλα καλά, έφτιαξε και η εφαρμογή των μηνυμάτων που δεν έδειχνε κάποιες φορές τα ονόματα και τις φώτο αυτών που σου είχαν στείλει Ευχαριστούμε
-
Το zip για τις επαφές δεν κάνει για το redmi note 6 pro; Προφανώς αυτό εννοείται γιατί το έχετε γράψει HMote6
-
Παράθεση από Lunatico: “Στα sms δείχνει μόνο νούμερο χωρίς να δείχνει όνομα και φώτο. Υπάρχει λύση σ' αυτό? ” Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα υπάρχει στις τρεις τελευταίες ROM είναι γνωστό bug που έχει αναφερθεί στη "μαμά" xiaomi αλλά δεν έχει διορθωθεί.Βασικά δείχνει ονόματα και φώτο όποτε αυτό θέλει
-
Παράθεση από nifitsa_kakia: “Παράθεση από mplevris: “Παράθεση από bas13bou: “ Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων ” ” Εγώ φλάσαρα το παρακάτω και οι ειδοποιήσεις είναι πάντα κάτω από το ρολόι αριστεραmi-globe.com/miui-notification-icons-for-notch-phones/ ” Σε ποιο τηλέφωνο; Ξέρεις αν κάνει για το redmi note 6 Pro;
-
Παράθεση από bas13bou: “Περαστηκε η νέα ρομ σε tulip όλα καλά ευχαριστούμε πολύ καλή χρονιά με υγεία. ” Και σε μένα όλα μια χαρά στο tulip. Εκτός από την αλλαγή του να επιλέγεις δίκτυο βλέπω ότι προστέθηκε και η επιλογή κλειδώματος οθόνης με διπλό κλικ πάνω της. Αγκάθι παραμένει η πολύ σύντομη ενημέρωση(2-3 δεύτερα) στην μπάρα ειδοποιήσεων
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από George 21: “Τι είναι όλα αυτά??? Ποιο είναι αυτό που είχαμε τόσο καιρό???? ” Αν κάποιος δεν θέλει να επιλέξει το σκέτο GSM για οικονομία μπαταρίας τι πρέπει να έχει από μαμά επιλεγμένο ..??Και επίσης αν επιλέξουμε κάποιο και κάνουμε επανεκκίνηση θα το αλλάξει η θα το κρατήσει ..??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/60748/ ” Από μαμά το πρώτο. Αν θέλετε σκέτο 3G το τρίτο (TD-SCDMA/GSM/WCDMA). Τα υπόλοιπα...πειραματιστείτε (οι τολ…
-
2 βδομάδες έχω να κάνω update και περνάω στερητικό σύνδρομο. Παρακαλώ πολύ να έρθει το δυνατόν συντομότερα η αναβάθμιση στο tulip, μου το είπε και ο γιατρός
-
Παράθεση από Germak: “Παράθεση από mplevris: “Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο) Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρ…
-
Για όσους αντιμετωπίζουν θέματα με την διάρκεια της μπαταρίας διαβάστε το παρακάτω πολύ χρήσιμο ποστ στο ευρωπαϊκό φόρουμ. Εμένα μετά που το έκανα μου δίνει έως 3 περίπου ώρες ανοιχτή οθόνη στο κινητό (ισχύει για όλα τα Xiaomi που έχουνROM που βασίζεται στην κινεζική έκδοση και όχι μόνο για το MI8 που γράφει το άρθρο) Εγώ του έχω δώσει αυτό σαν εντολή LTE/WCDMA. Να ξέρετε όμως ότι μετά από επανεκκίνηση γυρίζει ξανά στην εργοστασιακή ρύθμιση και θα πρέπει να το κάνετε ξανά. Αξίζει όμως τον κόπο. …