Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-52 από 52.
-
Καλησπέρα παιδιά, έκανα όλα τα βήματα που λέγατε πέτυχαν όλα μια χαρά και έβαλα την ρομ όλα τέλεια. Απλά κατά λάθος έβαλα την τελευταία miui 8 developer και παρατηρώ διαφορά bugs τύπου να κολλάει σε εφαρμογές όπως το ινσταγκραμ. Για να βάλω την τελευταία miui 7 stable ακολουθώ την ίδια διαδικασία; την περνάω και και πάω στην αναβάθμιση και διαλέγω το αρχείο;
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Καλησπερα παιδιά, δεν ξέρω αν το θέμα που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με αυτό το άρθρο αλλά είναι πιθανό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note 3 από τον Ιανουάριο το έχω πάρει από gearbest. Όλα λειτουργουσαν τέλεια και το κινητό ήταν φοβερό μέχρι που μια μέρα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, είτε πτώση είτε το οτιδήποτε, ξαφνικά ήταν νεκρό, το έβαλα στην φόρτιση τίποτα, προσπάθησα να ανοίξω το recovery και πάλι τίποτα. Έχεις κάνεις κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το αντιμετώπισω; Επίσης …
-
Καλησπερα παιδιά, δεν ξέρω αν το θέμα που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με αυτό το άρθρο αλλά είναι πιθανό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note 3 από τον Ιανουάριο το έχω πάρει από gearbest. Όλα λειτουργουσαν τέλεια και το κινητό ήταν φοβερό μέχρι που μια μέρα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, είτε πτώση είτε το οτιδήποτε, ξαφνικά ήταν νεκρό, το έβαλα στην φόρτιση τίποτα, προσπάθησα να ανοίξω το recovery και πάλι τίποτα. Έχεις κάνεις κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το αντιμετώπισω;
-
Καλησπέρα, μόλις έβαλα την τελευταία εκδοση που εβγαλες την 2.0.4 και εχω παράλληλα το mi band tools αγορασμένο απο Play store. σε παλαιότερη κατεβασμενη έκδοση δικια σου έπαιζαν μια χαρα,τώρα το mi band tools δεν μου κάνει σύνδεση με την συσκευή.Ξέρεις μήπως τι φταίει?
-
Xiaomi Yi Sports Camera
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά Είμαι και εγω όπως και εσείς κάτοχος της Xiaomi Yi και πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω μια ομάδα στο Facebook για εμάς τους Έλληνες (κλειστή προς το παρών) ώστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες και απορείες της κάμερας. facebook.com/groups/1700339363546556/ Από πάνω είναι και το αντίστοιχο link. PS. ΠΡΟΣ ADMIN, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ.