Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.

• Παιδιά δοκίμασε κανέναν την Global stable MIUI 8 , είδα ότι βγήκε Update επιτελους... Εχει κανονικά ελληνικά;

• Θα έλεγα ο κινητό με snapdragon 830 αλλά ακόμα από όσο ξέρω είναι αρκετά νωρίς

• Άντε να φεύγουν τα παραπάνω για να κάνω καθάρισμα της αποθήκης και για τα υπόλοιπα πράγματα που κάθονται @demakhs δεν είναι κινητά μην χαίρεσαι

• Θέλω να μάθω τι λέει την στιγμή που τα σπάει όλα!! χααχαχαχα

• Λίγο στημένο ή απλά τυχαίο το γεγονός ότι το κουτί και το κινητό χτυπήθηκε και έκανα μια τεράστια λακκούβα; Είναι λες και έπεσε κανένα δοκάρι πάνω της. Επειδή έτυχε 3-4 φορές να δω να σκάνε κινητά δεν θυμάμαι ποτέ να μπαίνει το σασί προς τα μέσα, πάντα φούσκωνε!!!!

• Αύριο το πρωί θα σταλθούν στα 5 παιδιά που δήλωσαν ενδιαφέρων τα πραγματάκια Με όσους δεν έχω κανονίσει ακόμα ή μου στείλουν τώρα θα τα στείλω μόλις μαζευτούν πάλι 5 άτομα για να μην πηγαινοέρχομαι στα ΕΛΤΑ...

• Παράθεση από kosmasdel: “Παράθεση από Billator: “ ” Το γυαλί του για Moto G αφορά το 1ο μοντέλο του 2013; ” Ναι είναι Moto G του 2013 το τσέκαρα μόλις

• Παράθεση από demakhs: “προηγούμαι, σωστά? ” If you will be fast enough

• Παράθεση από demakhs: “Μπράβο ρε μάγκα... Τώρα που το σκέφτομαι, κανα κινητό, κατά προτίμηση mi5 ή redmi pro, δεν σου βρίσκεται για πέταμα?? ” Χαχαχα δυστυχώς θα σε στεναχωρήσω την επόμενη φορά όμως θα δούμε

• Καλησπέρα, χαρίζονται ολοκαίνουριες οι εξής θήκες και τα tempered: 1) Θήκη σιλικόνης για Mi5 2) Θήκη σιλικόνης για Redmi note 2 3) Θήκη σιλικόνης για redmi 3 4) Αυθεντική Flip Leather θήκη σφραγισμένη για Xiaomi Redmi note Tempered glass για: 1) Xiaomi Redmi note 2) Xiaomi mi3 3) ΜΟΤΟ Χ 4) ΜΟΤΟ G 5) NEXUS 6 Θα αποσταλούν με απλό γράμμα ΕΛΤΑ το κόστος είναι 1 ευρώ, τα οποία μπορούν να δοθούν είτε με κατάθεση είτε με paypal. Για τα άτομα που δυσκολεύονται οικονομικά τα μεταφορικά θα είναι δωρεάν. …

• Παράθεση από geoanto555: “Προσπάθησε το ν κάνε και μία επανακκινηση και τον υπολογιστη.. ” Κάθε φορά που τρώω error Κάνω restart το pc Και μετά μπαίνω σε 9008 mode (για να το αναγνωρίζει το pc). Πήρα καρφίτσες και έβγαλα άκρη με τα Pins Απλά πλέον έχω μόνιμο error μιας και κολλάει για πολλά secs στο "ping target via firehose" και μετά παπαλα... πφφφφ

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Billator: “Μπα πρέπει να το χαλασα τελείως πλέον δεν μπορώ καν να κάνω επαφή των pins για να το φλασαρω ” Στον υπολογιστή πως το διαβάζει; Αυτό μία φορά το πας σε 9008όχι συνέχεια. ” Κάθε φορά που κολλάει και πρέπει να κάνω restart πρέπει να το πάω σε 9008. Διαφορετικά δεν το διαβάζει καν ο υπολογιστής.

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Billator: “Λοιπόν τίποτα, συγκεκριμένα μου βγάζει επί 30 sec "ping target via firehose" και μετά error ” Άλλαξε miflash.... ” Μπα πρέπει να το χαλασα τελείως πλέον δεν μπορώ καν να κάνω επαφή των pins για να το φλασαρω

• Παράθεση από geoanto555: “Υπομονή.. θα΄γίνει.. ” Λοιπόν τίποτα, συγκεκριμένα μου βγάζει επί 30 sec "ping target via firehose" και μετά error

• πχ τώρα σταμάτησε στα 95sec και έβγαλε error... Θα δοκιμάσω αυτή που προτείνεις και ελπίζω να γίνει! Για να δουμε

• Παράθεση από geoanto555: “Ποια ρομ πας να βάλεις..? Σε edl είναι το κινητό; Και από κει πρέπει να κάνεις reboot. ” china dev και china stable δοκίμασα Το κινητό κλασικά όπως και στο παιδί πάνω κόλλησε, δεν άνοιγε σε fastboot και όταν το συνέδεα στο pc αναβόσβηνε το led κόκκινο χωρίς να το βλέπει το pc. Εκανα την διαδικασία από το αγγλικό φόρουμ με τα pins και αφού το αναγνωρίζει το pc και πάω να φλασάρω τρώω πάντα το παραπάνω error edit. Ναι σε edl είναι

• Καλησπέρα παιδιά, έχω το ίδιο πρόβλημα... Το θέμα ότι έφτασα στο σημείο να διαβάζει κανονικά το pc το κινητό και όταν πάω να φλασάρω μου βγάζει στα 30sec error 0x80070026: Receiving hello packet Εχω κάνει restart σε κάθε προσπάθεια και έχω χρησιμοποιήσεις 3-4 εκδόσεις Mi flash μαζί και το beta αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα? Ευχαριστωωω

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλη τύχη σε όλους!