Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Φλάσαρες το τελευταίο SuperSU σε zip από twrp και δεν μπαίνει; Έχει κολλήσει στο Mi Logo; Δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω! ” Μάλιστα φλάσαρα ενα supersu που βρηκα αλλου, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip - Google Drive και εχει κολλησει στο Mi logo 10 λεπτα , δε μου φανηκε φυσιολογικο. Mεσα απο το twrp 3.1.0-0 by geoanto555. Ηταν η stable εκδοση

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Με ποιά ROM @SIO; ” Τη rom του forum τη τελευταια! Έκανα βλακεία ε?

• Παιδιά μη με κράξετε, πηρα πρωτοβουλία να κάνω root τη συσκευή , μπήκα στο recovery εκανα εγκατάσταση το supersu , αλλα παλι δε μπουτάρει

• Καλημέρα σε ολους , λοιπόν το κινητό έχει ανοίξει κανονικά με την έκδοση του φόρουμ. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Τωρα μένει να τσεκάρω αν όντως μου αρεσει αυτή η έκδοση , πάντως μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν άψογα !!!!

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από SIO: “Ναι γενικοτερα "την καλυτερη" που υπαρχει ! εννοω αρκει να μην εχει bugs και να ειναι στα ελληνικα και λιγο που εψαξα αυτη ηταν στα ελληνικα και official Aaaaa απο οτι καταλαβα η official δε γινεται να μπει ετσι? ( με τον τροπο που το παω? ) ” Χωρίς bugs συστήνω να βάλεις μια stable του φόρουμ αλλά είναι τελείως υποκειμενικό, αν θες official stable βάλε καλή είναι απλά θα έχεις ένα σωρό άχρηστα προγράμματα πάνω που δεν μπορείς να τα απεγκαταστήσεις και υπά…

• Για την ακριβεια , για αρχη θελω να δουλεψει το κινητο Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από SIO: “Ναι γενικοτερα "την καλυτερη" που υπαρχει ! εννοω αρκει να μην εχει bugs και να ειναι στα ελληνικα και λιγο που εψαξα αυτη ηταν στα ελληνικα και official Aaaaa απο οτι καταλαβα η official δε γινεται να μπει ετσι? ( με τον τροπο που το παω? ) ” Official λογικα ειχες πριν κανεις ολη αυτη τη διαδικασια, με τον τροπο που το πας μπορεις να βαλεις αυτη που εχουν φτξαξει τα παιδια στο φόρουμ Στάλθηκ…

• Ναι γενικοτερα "την καλυτερη" που υπαρχει ! εννοω αρκει να μην εχει bugs και να ειναι στα ελληνικα και λιγο που εψαξα αυτη ηταν στα ελληνικα και official Aaaaa απο οτι καταλαβα η official δε γινεται να μπει ετσι? ( με τον τροπο που το παω? )

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από SIO: “οκευ ειμαι στο twrp ! ” Ωραία τώρα πατάς wipe και μετά τραβάς το swipe to factory reset. Στείλε μας ένα λινκ τη rom που κατέβασες.... ” Ωραι να ενημερωσω οτι εχω την snapdragon εκδοση και οχι τη mediatek MIUI ROM for Redmi Note 4X - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum οριστε το λινκ =============== Ιουλ 16th 2017, 9:38pm =============== Εκανα και τα 2 που ειπατε .. και ξαναμπηκα

• Παράθεση από NasDriver: “Πάτα τα κουμπιά volume up & power μέχρι να μπεις στο TWRP και ποστ μόλις μπεις εδώ ” οκευ ειμαι στο twrp !

• Παράθεση από 8@nos: “Είναι ακόμα κολλημένο? Ξαναμπές στο TWRP, κάνε factory reset και μετά ξαναδοκίμασε να κάνεις install τη rom. Η rom έχει κατέβει σωστά στο pc σου? Κοίταξες md5? Ξανακάνε και ένα check τον bootloader αν είναι ξεκλείδωτος και μετά θα έλεγα να περάσεις fastboot rom και αν όλα πάνε καλά ξαναδοκιμάζεις να περάσεις τη rom που θες ” Λοιπον το κινητο δε λεει να bootarei , και δε καταλαβαινω τα εξης : factory reset πως κανω? , md5 δε ξερω τι ειναι? fastboot rom??? αυτα

• Παράθεση από MIUI_ART: “Να μην διακόψεις τίποτα μέχρι να περάσουν ακόμη και πάνω από 30 λεπτά. ” Παλι τα ιδια , πιο ειναι το βημα που μενει?

• Παράθεση από 8@nos: “Παράθεση από SIO: “Υπαρχει περιπτωσ να εχω κανει wipe system διορθωνετε? Παράθεση από MIUI_ART: “Format data από το TWRP recovery σε περίπτωση που δεν κάνει boot. ” επισης format data κανω με την καρτα sd μεσα? ” Όλα διορθώνονται φίλε μου μην ανησυχείς. Ναι δεν επηρεάζει πουθενά αν έχεις μέσα τη κάρτα sd εκτός φυσικά αν κάνεις wipe την sd που θα χάσεις ό,τι έχει μέσα ” Μου ανεβαζετε το ηθικο και ειναι καλο αυτο, παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ανακουφιστω μολις ανοιξει. …

• Υπαρχει περιπτωσ να εχω κανει wipe system διορθωνετε? Παράθεση από MIUI_ART: “Format data από το TWRP recovery σε περίπτωση που δεν κάνει boot. ” επισης format data κανω με την καρτα sd μεσα?

• Παράθεση από Panos Batsoulis: “αν εχεις ξεκλειδωσει bootloader, εχεις περασει twrp recovery και στη συνεχεια εγκατασταση τη ρομ τοτε σε 10-15 λεπτα πρεπει να ανοιξει το κινητο ” Το bootloader ηταν ξεκλειδωτο , τη διαδικασια εγκαταστασης την εχω κανει μεσω twrp , τωρα τι αλλου ειδους προβλημα μπορει να εχει και να μην ανοιξει?

• Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από SIO: “Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από SIO: “να κρατησω πατημενο τo power για να κανει reboot? ενω βρισκεται στη φαση αυτη? ” Ναι μαζι με το volume + γαι να μπει σε ρεκοβερυ παλι Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ωραια αυτη τη φορα δεν εκανα wipe τιποτα και πηγα απευθειας στην εγκατασταση, υπαρχει κινδυνος να μην ξανανοιηει το κινητο? ” Λογικα τωρα θα βλέπεις καιντις τελιτσες, οποτε περιμενεις μεχρι να ανοιξει Στάλ…

• Παράθεση από Panos Batsoulis: “Παράθεση από SIO: “να κρατησω πατημενο τo power για να κανει reboot? ενω βρισκεται στη φαση αυτη? ” Ναι μαζι με το volume + γαι να μπει σε ρεκοβερυ παλι Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ωραια αυτη τη φορα δεν εκανα wipe τιποτα και πηγα απευθειας στην εγκατασταση, υπαρχει κινδυνος να μην ξανανοιηει το κινητο?

• να κρατησω πατημενο τo power για να κανει reboot? ενω βρισκεται στη φαση αυτη?

• Καλησπέρα σε όλη τη κοινότητα, λοιπόν ακολουθόντας τον οδηγό έφτασα στο τελικο σημείο οπου εχω εγκαταστήσει την rom εχω κανει reboot και περιμένω. Το ανησυχιτικο ειναι οτι περιμενω γυρω στα 30 λεπτα και ακομα ειναι στη μαυρη αρχικη οθονη με το συμβολο mi. Λετε να εχει χαλάσει, να περιμενω κι αλλο, να το κλεισω εξαναγκασμενα και να προσπαθησω (αν γινετε) να κανω την ιδια διαδικασια? Ειμαι αρκετα πεσμενος ψυχολογικα το κινιτο το εχω 2 μερες