Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 63.
-
Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πέρασα την τελευταία rom στο RedMi 2 FDD μιας φίλης και ενώ είναι όλα καλά , δεν υπάρχουν εγκατεστημένα τα gapps . για ποιό λόγο γίνεται αυτό ξέρει κανείς ??
-
Παιδια , να κάνω μια ερώτηση , το mi note πήρε miui 9 από τα παιδιά στην κοινότητα εδώ , αλλά android 7 θα πάρει ξέρουμε ??
-
Παιδιά προσπαθώ να κατεβάσω από την αρχική σελίδα του νήματος την rom για το mi note κ δεν μπορώ , έχει κ άλλος αυτό το πρόβλημα ???
-
Παιδιά την πέρασα και εγώ στο note virgo , πάει αρκετά καλά μόνο ένα πρόβλημα με το messenger διαπίστωσα που κρασαρε κάνα δυο φορές .. Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την έχω περάσει κ εγώ στο note virgo κ είναι πολύ καλή κ ιδιαίτερα η διαχείριση της μπαταρίας . Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα είναι πως θα το κάνω εγκαταστήσετε , αφού έκανα κ restart κ πάλι το ίδιο λέει . Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@blackm76 , @takisk Το ίδιο βγάζει και σε εμένα αλλά δεν ξέρω τι είναι και τι κάνει οπότε δεν το πάτησα! Εσείς ξέρετε και το πατησατε; Αν δείτε σε προηγούμενες σελίδες σε ποστ του @BanditGR αναφέρει ότι δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας απασχολεί,αυτός ξέρει!! =============== Απρ 23rd 2017, 3:06pm =============== @panospat88 Εννοείς αυτό; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34961/” Εμένα μου δείχνει αυτό f895bab55e79a4a04f0a78b8a458c959.jpg Στάλθηκε από το MI NOTE…
-
καλημερα κ χρόνια πολλά στους εορτάζοντες. Εγώ με το magisk δεν έχω βγάλει άκρη παιδιά , αν υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς λειτουργεί θα ήμουν ευγνώμων . Το έτρεξα μου ζήτησε να κατεβάσω ένα αρχείο , το κατέβασα , πήγα να το περάσω από το recovery μιας ξ η εφαρμογή δεν έδινε άλλη επιλογή κ το recovery έλεγε αποτυχία . Τι κάνω λάθος ???
-
παιδια εγώ τον πέρασα στο note μου μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης χωρίς κανένα πρόβλημα , μήπως έπρεπε να ακολουθήσω άλλο τρόπο ??
-
Για το.mi note επειδη δεν κατάλαβα ρε παιδιά ή τον ειναι με nougat ?? Κ πρέπει να κάνω ρεσετ σε παλιά για να την περάσω ??
-
Καλη επιτυχία !!!
-
εμεις με το mi note nougat δεν , κρίμα !!!!?
-
Προσπάθησα να περάσω την ρομ μέσω otg φλασάκι αλλα το twpr δεν το αναγνωρίζει ενώ το κινητό το βλέπει κανονικά , πρέει να κάνω κάποια ρύθμιση ??
-
Παιδιά καλησπέρα . Παρέλαβα σήμερα το κινητό για ένα φίλο και τσεκάρισα τον bootloader και είναι κλειδωμένος . Το κινητό έχει έρθει με την Global 8.0.1 stable . Σκέφτομαι να μην κάνω την διαδικασία του ξεκλειδώματος γιατί πρέπει να του το παραδώσω και επειδή είναι εντελών νέος με αυτού του είδους τα κινητά να μην του αλλάξω ρόμ γιατί απο ότι κατάλαβα πρέπει να γίνει η διαδικασία ξεκλειδώματος . Το θέμα είναι αν με κάποιον τρόπο μπρώ να περάσω μ τα ελληνικά στο κινητό και να του το δώσω ?
-
Τι εννοείς μπορείς να μου εξηγήσεις ? Υπάρχει κάποιος οδηγός να ακολουθήσω ??
-
Παιδια την κατέβασα 3 φορές και προσπάθησα να την περάσω στο note μου αλλά μου βγάζει error και κάνει reboot στην παλιά .
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από nhatzi: “ναι ρε παιδιά για τελωνείο ρωτάω. θέλω να ξέρω τι σημαίνει: 27-12-201611:06 ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 27-12-201611:12 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ” Παίζει να την βγάλεις και με 3€. Yπομονη μέχρι αύριο. Κι εγώ περιμένω ένα απο τελωνειο. Να δουμε τι πουλια πιάσαμε. =============== Δεκ 27th 2016, 1:20pm =============== Παράθεση από panospat88: “Παιδιά ειναι κανείς που περιμένει δέμα από μέσα Νοέμβρη περίπου με nl post κ…