Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 63.
-
Παιδιά καλημέρα . Έχω κάνει παραγγελία και εγώ από yeso521 με nl post από 12 Νοέμβρη κ το trucking είναι κολλημένο από τις 18/11 ότι βρίσκεται στην Ολλανδία. Πριν τρεις μέρες αφού είχα μιλήσει με το κατάστημα άνοιξα dispute στο paypal και μου απάντησε αφού με έβαλε κ καλά σε.μια συνομιλία με το κατάστημα ότι πρέπει να κλείσει η υπόθεση μέχρι 5γεναρη . Τι να κάνω να το προχωρήσω κ να κάνω claim to escalate η να περιμένω λίγες μέρες ακόμη ????
-
Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω τι να κάνω σας ρωτω . Περιληπτικά εχω θέμα με μία παραγγελεία απο yeso521 που έχει περίπου 40 μέρες και το trucking είναι κολλημενο ότι είναι ακομά στην ολλανδία . Έκανα μια επιοικινωνία με το κατάστημα και τους είπαν να ανοίξω dispute στο paypal και μου είπε προχώρα , Άνοιξα λοιπόν case στο paypal με έβαλε σε κουβέντα με το μαγαζί η οποία ειναι και η εξής : i have paid about this product but never received it and i don t hope i will receive it . I have already connect …
-
Παιδιά επανέρχομαι στο ζήτημα με την παραγγελεία απο yeso521 που έχει κολλήσει στο trucking απο 14/11 στην ολλανδία και μετά απο e mail μου απάντησαν το εξής : Very sorry for our super slow response. Very sorry, we report your package to SF company this Monday, but not reply you. We want to reply you when they tell us some news. It has take too long time to arrive you. We don't know if the post office forget update the info, or they already lost it. Would you please open a dispute in Paypal? And…
-
Πρόβλημα με φόρτιση κινητού
ΜήνυμαΠαιδιά έβαλα κ την τελευταία την 6 .8 .18 κ δεν βλέπω να άλλαξε κάτι . Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕίμαι με την ελληνική την dev 6.8.11 Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαιδιά αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα ξαφνικά το κινητό σταμάτησε να φορτίζει γρήγορα με την τεχνολογία quick charge που έχει . Δεν έχω αλλάξει φορτιστής κ καλώδιο απλα δεν φορτίζει γρήγορα όπως πριν κ δεν υπολογίζει κ το χρόνο όπως πριν μέχρι την ολόκληρη φόρτιση . Έχει τύχει σε κανέναν αυτό κ τι κάνουμε ?? Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά πέρασα την ρομ την dev τη τελευταία και όλα καλά μέχρι εκεί . Όταν ξεκίνησα το σετάρισμα με έφτασε σε ένα σημείο που μου λέει οτι η συσκευή έχει συσχετιστεί με ένα λογαριασμό mi με ένα αριθμό και να πατήσω τον κωδικό τον οποίο δεν τον θυμ΄μαι και δεν μου δίνει καμία άλη επιλογή υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το σημείο ?
-
Πως μπορω να βάλω στο κινητο τον λογαριασμο που έκανα με το e mail γιατί με αυτόν μπορώ να συνδεθώ . Με τον άλλο στο κινητό πατάω αλλάζω τον κωδικό (μέσα απο εκεί που λέει ξέχασα τον κωδικό ) μετά βάζω τον καινούργιο αλλά και πάλι δεν μπαίνει . Το μπέρδεμα είναι ότι και στους δύο λογαριασμούς έχω βάλει κοινά στοιχεία e mail - αριθμό κινητού και γι αυτό δεν μπορώ να το συγχρονίσω με τπτ .
-
Παιδια καλησπέρα . Πρώτη φορά κάτοχος mi τηλεφώνου και πραγματικά ενθουσιαμένος με το κινητό αλλά και την ελληνική κοινότητα . Το πρόβλημα μου είναι το εξής έχω δημιοργήσει λογαριασμό στο mi cloud στο pc και έκανα προσπάθεια να τον συγχρονίσω με το λογαριασμό στο κινητό αλλά μου λέει ότι έχω αλλάξει τις sim και πρέπει να ξανασυχρονίσω το mi cloud όμως όταν πάω να μπώ με ους κωδικούς μου κανονικά στο κινητό δεν με σέχεται μου λεει λάθος κωδικός ενώ στο pcμε δέχεται κανονικά με τον κωδικό . Ξέρει …
-
Nillkin Xiaomi Mi5 Frosted Shield
-
Πρόβλημα με wi fi
ΜήνυμαΤο έχω δοκιμάσει και σε άλλο ρουτερ και κάει πάλι τα ίδια . παρ όλα αυτά μικρό το κακό δεν πειράζει . Να ρωτησω κάτι άλλο εγώ πήρα το κινητό και πέρασα την ρομ την mm και μετά διάβασα ότι πρέπει να ελέγξω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader (που είναι στη δική μου) . Αναρωτιέμαι αν είναι απαραίτητο να τον ξεκλειδώσω για να μήν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα αν χρειαστεί να αλλάξω ρόμ ??