Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 92.

• original battery xiaomi

ExTaCy1337 - - Tips & Tricks

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από derveni: “πέρασε επιτυχώς όλα τα test και καταλήγω ότι είναι original battery ” Θα σε στεναχωρήσω αλλά original Μπαταρία για να βρεις πρέπει να χαλάσεις ένα αλλο τηλέφωνο.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας ή δεν είναι εξίσου καλή με την αυθεντική./ ” Γιατι το λες αυτο Γιωργο, η xiaomi δεν εβγαζε μπαταριες εξτρα; Στην Ινδια/Κινα που εχουνε service center δεν εχουνε γνησιες μπαταριες;Μουφα τους βαζουν; Οταν φτιαξανε τα κινητα φτιαξανε τοσες μπ…

• Παράθεση από derveni: “Δεν μπορώ να σου απαντήσω για αυτό, έχω το Kenzo υπομονή θα είσαι από τους πρώτους που θα γνωρίζει,για την τιμή σου απάντησα πιο πάνω για την BM46 πάντα μιλάμε έτσι γιατί σε άλλα μοντέλα υπάρχει διαφορετική τιμή αλλά είναι όλες σε πάρα πολύ λογικές τιμές και το σημαντικότερο είναι original battery =============== Ιαν 25th 2018, 1:45am =============== @ExTaCy1337 Δες εδώ original battery xiaomi ” Ωραιος φιλε μου ! Τελικα εγω τα ζυγισα, και επειδη το κινητο δε θα πουληθει ου…

• Ευχαριστω πολυ περιμενω και το τοπικ σου, αλλα μιας και τα λεμε εδω ισως μπορεις να μου πεις ποσο κοστιζει? BM46 παιρνει και το Hennessy νομιζω ιδιες! EDIT: τωρα ειδα το edit σου ! Ευχαριστω, περιμενω το τοπικ!

• Παράθεση από Bodai: “Ακου ενα tip. Θα τους ζητησεις να ζυγίσουν την μπαταρία που πουλάνε (ναι δεν σου κάνω πλάκα), ζύγισε και την δική σου. Αν η ΟΕΜ είναι πολύ πιο ελαφριά .. απλά μακριά ” Το θεμα ειναι αν εχει συσκευασια θα πρεπει να την ανοιξουν. Θα το εχω υποψιν. Παράθεση από derveni: “@ExTaCy1337 @Bodai @NasDriver Υπομονή παιδιά βρέθηκε πηγή για original μπαταρίες xiaomi με αποκλειστικό εισαγωγέα εντός Ελλάδας, που προμηθεύει και την Info Quest την Πέμπτη θα σας έχω περισσότερα την έχω στα χ…

• Θήκες για κινητά iPhone - Xiaomi- LG - Samsung | OEM BM46 4000mAh Li-Polymer Μπαταρία για Xiaomi Redmi Note 3 Αυτη εδω που ειναι και απο Θεσσαλονικη που ειμαι (γιατι τα μεταφορικα στην Ελλαδα ειναι πιο ακριβα απο την μπαταρια...) δεν ξερω τι φαση. εστειλα μνμ να ρωτησω αν ειναι γνησια αν και λεει OEM, μπας και τσιμπησω καμια πληροφορια. Καλη τιμη εχει αλλα ελπιζω να μην ειναι μπαρουφα. Ειδα απο Amazon review του αλλου φουσκωσε το κινητο σε μια και καλα που γραφουν γνησια. Μεταχειρισμενο ολοκληρο…

• Καλησπερα παιδια που μπορω να βρω γνησια μπαταρια για redmi note 3 για αλλαγη? Εχει κρεμασει λιγο, εκλεισε τα 2 χρονια το θυριο και πηγαινει ;). η Infoquest απο οτι ειδα δεν δινει ανταλλακτικα.. καμια προταση? Καμια δοκιμασμενη μπαταρια?

• Για καποιο λογο το link που ειχα πανω σε εστελνε αλλου. Εδω ειναι το σωστο λινκ: [GUIDE] MIUI Battery & Multi-tasking Fix… | Xiaomi Redmi Note 3 Βεβαια το guide ειναι για Note 3 αλλα μπορεις να τα δοκιμασεις, μπας και. Περιμενω απαντηση αδερφε αν εφτιαξε !

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Αντε παμε Ελλαδαρα! Κανω vote καθε μερα! Συνεχιστε να στελνετε e-mail μεχρι να τελειωσει γιατι ξεχναω χαχα

• Εκανα vote με username ExTaCy1337! Καλη επιτυχια και καλη χρονια!

• Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone Καλη επιτυχια σε ολους

• Καλη επιτυχια παιδια!! Ευχαριστουμε για τον διαγωνισμο!

• Ρε παιδια εκανα clean install την 5.6.25 στο Hongmi 1, (οχι την εκδοση με το Kernel mod) και μου λεει στην καμερα οτι πρεπει να βαλω καρτα SD? Στο File manager φαινεται η καρτα κανονικα

• Ρε παιδες εγινε μαλακια πηγα να το ξανα περασω, και τωρα δεν δουλευει το τηλεφωνο, οταν πανε να με παρουν λεει οτι το android.phone σταματησε να λειτουργει. με εσκισε.. φταιει που εχω TWRP Μηπως? απο εδω το ειχα βαλει παλια. Δοκιμασα 2 φορες erase ta παντα μεχρι και emmc (εκτος απο sd-card) και εγκατασταση και μου το κανει και τις δυο..

• Καλησπερα παιδες, εβαλα την Miui V6 στο Hongmi , και δεν δουλευει η εφαρμογη με τα μυνηματα, ολο μου λεει οτι η εφαρμογη μυνηματα εχει σταματησει, οταν παω να δω ενα μυνημα. Κατεβασα αλλο προγραμμα βεβαια και ειμαι κομπλε, απλα ηθελα να αναφερω. Φτιαχνεται ? ή μονο σε εμενα ειναι το ερρορ? Εκανα Wipe τα παντα στο Recovery πριν βαλω την Miui V6 και δεν εκανα backup/restore τιποτα. Ωχ, το ιδιο γινεται και οταν παω στις επαφες και παταω σε μια επαφη. Εαν βαλω τηλεφωνο κανει κληση, αλλα δεν μπορω να…

• Παράθεση από cas21: “Τον Μάρτη θα εχουμε και miui v6.Το ρυζακι μας αργα αλλα σταθερα παίρνει αναβαθμισουλες.” :O Μια χαρα, ευχαριστω πολυ!

• Καλησπερα παιδες, ημουν 4 μηνες εκτος Ελλαδας και εχω μεινει λιγο πισω! Ηθελα να ρωτησω , για το Hongmi 1 (red rice) η τελευταια εκδοση ειναι η 5.1.14? Δεν θα βγουνε αλλες? Γιατι βλεπω οτι στην σελιδα εδω δεν βγαινει τιποτα. Ειναι η Final?

• Ρε παλικαρια τωρα τελευταια με την 3.20 εχω θεματα με τις εφαρμογες. Π.χ. ανοιγω το Facebook και κολλαει εκει δεν ανοιγει, η ανοιγει και το μισο ειναι μαυρο κολλημενο. Πρεπει να πατησω το Home να σβησω την εφαρμογη απο την μνημη και να την ανοιξω απο την αρχη. Παλια δεν εκανε ετσι. Ειναι λες και σηκωνει με το ζορι τα προγραμματα. Προχθες παλι ειχα μπει Facebook και δεν ανταποκρινοταν το Touch Screen σαν να κρασαρει ενα PC και δεν κουνιεται το ποντικι, μετα απο λιγο εστρωσε με λιγα μικρα κολληματ…

• Παράθεση από cy67: “Έβαλα τη 3.20 σε red rice στο οποίο για πρώτη φορά ,μετα απο 8 μήνες , γίνεται αναβάθμιση και δεν μου ενφανιζει το SwiftKey. Υπαρχει κάπου που να μπορώ να το κατεβασω και να το βάλω ξεχωριστά. Α! και κατι άλλο , το τηλέφωνο δεν εχει εξωτερική κάρτα. Το κατέβασμα του file γιατη ανανέωση δεν μπορούσε να γίνει γιατι δεν είχε λέει χώρο. Μα ο ελεύθερος ήταν πανω απο 555 mb. Ειναι αυτο λογικό ?” Και εμενα μου το εκανα αυτο με την μνημη, αναγκάστηκα να κανω φορματ την μνημη να σβηστ…

• Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από alfagamma: “Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση. για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.” Το παρατήρησα και εγω αλλά νόμιζα οτι είναι θέμα ήχου μιας και τον…