Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 92.
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου. Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα. Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? ουτε το facebook δουλευει απ'οτι βλεπω... και ειχα κανει factory default…
-
Ρε παιδια κατι παιζει με τις τελευταιες ROM, απο 15.1 πηγα στην 18,19 και 20 και εχω προβληματα με το ιντερνετ του κινητου. Παιζω Clash of Clans που ειναι online game, και δεν γινεται να παιξω απο το ιδιο σημειο του σπιτιου που επαιζα παλια με H+ σημα. Μονο με WiFi παιζει, δεν καταφερα πουθενα να παιξω το παιχνιδι με Mobile Data.Δεν συνδεεται..Μονο εγω εχω αυτο το προβλημα? ουτε το facebook δουλευει απ'οτι βλεπω... και ειχα κανει factory defaults πριν βαλω την 18. EDIT: Ακυρο το εστρωσα αλλαξα τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “...” Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Grigoris0r20r: “Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλους! Παιδιά για το προβληματάκι στο όνομα δικτύου που γράφει 20201 αντί για κοσμοτε στην 16 για hongmi έχουμε βρει καμία λύση? Έκανα και wipe cache αλλά τπτ. Και με το όνομα αλλαγή μέσα από τις ρυθμίσεις. Ελπίζω να διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση! :)” Επειδή ως βάση χρησιμοποιούμε την original κινέζικη ROM, για αυτό το λόγο βλέπεις τον κωδικό του Provider και όχι το όνομα. Μπορείς …
-
Παράθεση από annonnaki: “Το θέμα κάρτες μνήμης είναι μεγάλο. Και εγώ έχω κακή εμπειρία αλλά τις Kingston τις είχα σε υπόληψη. Εμένα η ιστορία μου φαίνεται απλά για ελαττωματική κάρτα. Άλλαξε την να ησυχάσεις. Έχω ακούσει πως κάποιες συσκευές (είτε είναι κινητά, είτε ψηφιακές είτε pc με card readers κτλ) δημιουργούν προβλήματα λόγω μη σταθερής τάσης στις επαφές και καταστρέφουν τις κάρτες (ή τα sticks). Ίσως κάποια συσκευή σου την χάλασε και το πρόβλημα βγήκε στο κινητό (ή το ίδιο το κινητό). Ανα…
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παράθεση από efkolo: “ Εγώ κάρτα που μου το έκανε τρείς φορές θα την πετούσα στα σκουπίδια, αν δεν ήταν στην εγγύηση” Φιλε 2 φορες μου το εκανε με την παλια καρτα , και μια με την ολοκαινουργια Kingston που εχω. Μηπως να πεταξω το κινητο? Φορματ προσπαθω δυο ωρες να κανω τα εχει παιξει.. με αυτο το κωλο card reader. δεν μπορουν τα Windows λεει να ολοκληρωσουν το φορματ και κατι τετοια. και ο δικος δεν ειναι προσβασιμος, ενω πριν ητανε. εκανα φορματ…
-
Παράθεση από efkolo: “ Εγώ κάρτα που μου το έκανε τρείς φορές θα την πετούσα στα σκουπίδια, αν δεν ήταν στην εγγύηση” Φιλε 2 φορες μου το εκανε με την παλια καρτα , και μια με την ολοκαινουργια Kingston που εχω. Μηπως να πεταξω το κινητο? Φορματ προσπαθω δυο ωρες να κανω τα εχει παιξει.. με αυτο το κωλο card reader. δεν μπορουν τα Windows λεει να ολοκληρωσουν το φορματ και κατι τετοια. και ο δικος δεν ειναι προσβασιμος, ενω πριν ητανε. εκανα φορματ απο CMD , εδειξε οτι εγινε και απο τοτε γαμηθηκ…
-
Παράθεση από nassosp: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Παιδια βοιηθεια! Εχω την GTV 3.14 Ξαφνηκα ενω ολα πηγαιναν ρολοι, τραβηξα μια φωτογραφια, ολα κομπλε. Μετα απο λιγο μπηκα στην Gallery με τις φωτο και δεν ειχανε Thumbnails δεν μπορουσα να τις δω. Κανω επανεκκινηση το κινητο και σβηστηκαν τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες Δηλαδη απο Root Browser παω Storage -> Sdcard0 & Sdcard1 ειναι αδεια ΒΟΗΘΕΙΑ. Τι εγινε ?? Και γιατι ?? Η καρτα μνημης ειναι προσφατα αγορασμενη ουτε 1 μηνα δεν εχει ολοκαινουργια,…
-
Παιδια βοιηθεια! Εχω την GTV 3.14 Ξαφνηκα ενω ολα πηγαιναν ρολοι, τραβηξα μια φωτογραφια, ολα κομπλε. Μετα απο λιγο μπηκα στην Gallery με τις φωτο και δεν ειχανε Thumbnails δεν μπορουσα να τις δω. Κανω επανεκκινηση το κινητο και σβηστηκαν τα παντα εκτος απο τις εφαρμογες Δηλαδη απο Root Browser παω Storage -> Sdcard0 & Sdcard1 ειναι αδεια ΒΟΗΘΕΙΑ. Τι εγινε ?? Και γιατι ?? Η καρτα μνημης ειναι προσφατα αγορασμενη ουτε 1 μηνα δεν εχει ολοκαινουργια, αν παω στις ρυθμισεις και πατησω Mount λεει οτι …
-
Thanks για την απαντηση, παντως θα ητανε πολυ καλο αν θα μπορουσε να γινει, μεχρι τοτε Greeklish . Εγω το ειχα κανει σε μια φαση στην Multi παλια, Index of /zdunex25/wip/sms/ Απο εδω ειχα κατεβασει ενα, αν και δεν στελνω πολλα μυνηματα εδειχνε να δουλευει. Τωρα ποιο ακριβως δεν θυμαμαι, ειχα δοκιμασει πολλα version μεχρι να δουλεψει, ενω σε αλλους δεν δουλευε καθολου.
-
Καλησπερα Admin, με το SMS Fix (160 χαρακτηρες) τι γινεται ? Γιατι απο οτι βλεπω στην τελευτια Stable ακομα με μικρα γραμματα το στελνει ... ?
-
Εγω ειδα κατι αλλο περιεργο με την 3.11 Odex. Στο τηλεφωνο επευτε η κληση λες και πατουσα κουμπι, μετα εκει που μιλουσα στο τηλεφωνο ξαφνικα ανοιξε ενα παιχνιδι το CSR Racing. Οτι να ναι , ενω ημουν σε κληση, παει καλα? Δεν ημουν καν στην επιφανεια Admin μια μας λες να εχουμε το stock recovery αλλα εγω βλεπω εδω στο package της καινουργιας 3.11 φακελο TWRP , τελικα ποια να βαλουμε? TWRP ειναι μακραν καλυτερη εχει και περισσοτερες επιλογες, απλα δεν ξερω αν θα εχει θεμα και προβληματα. Π.χ. στο N…
-
Γεια σας παιδια, θα βγει αυριο 3.12 ? Η να φλασαρω την καινουργια 3.11 De-oxed & Zip-Alligned ? Αν βγει αυριο 3.12 θα περιμενω να βαλω αυτην κατευθειαν !
-
Παράθεση από nassosp: “Εμένα βρε παιδιά το τηλέφωνο (1s) πάνω από 19.500 στο antutu δεν μου έχει βγάλει. Τι να φταίει? Σκέφτομαι να κάνω κάνα Full wipe στην επόμενη αναβάθμιση...” Εδω εμεις με το Hongmi 1 βγαζουμε μαξ 17000 ποσο ηθελες να βγαλεις με το 1s που εχει μικρη διαφορα? μια χαρα νομιζω ειναι :p
-
Καλημερα παιδες , εσβησα με Root Browser το LatinImeGoogle.apk και το Dictionary που ειχε και φαινονται ολα κομπλε. Επισης και εμενα μου κανει βελτιστοποιηση εφαρμογων σε καθε Reboot, μαλλον ειναι απο το Odex, απλα πριν δεν το εκανε Εβγαλα μια Screenshot με ενα θεμα που εχω και το ειχα δει και πιο παλια. δεν ξερω ποτε το κανει και γιατι. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/652/ Η Τελευταια σειρα δεν θα επρεπε να ειναι πιο πανω? ισα ισα ειναι (Στα Ελληνικα ειναι κομπλε)
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Εχουμε ένα μέλος εδώ που έχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσάς και αυτή τη στιγμή με ADB ψάχνουμε στα Log cat να βρούμε ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγο.” Ουφ παλι καλα, αντε να δουμε , γιατι εγω δεν αντεχω αλλο , εχω κανει Format to Phone Storage, ακομα και την SDCard, Wipe τα παντα και παλι δεν λεει να στρωσει , αν μπω στο Γλωσσα και εισαγωγη τελειωσε.. Αντε να δουμε τι φταιει :). Ειδα και κατι αλλο τωρα, μετα απο Factory reset , στο αρχικο Se…
-
Μετα απο 20-25 φλασαρισματα, καταφερα και το εστρωσα, να σας πω τι εφταιγε στην αρχη? Η αγγλικη γλωσσα, μολις το εβαλα Ελληνικα εστρωσε !@Ι$@)(&$*(@$&*^)@! !!!! Η φαση ειναι οτι στα Ελληνικα εστρωσε δοκιμασα ποσες εφαρμογε ολα καλα, με το που μπηκα Γλωσσα και εισαγωγη με πεταξε και μετα αρχισε να με πεταει σε ολες τις εφαρμογες .. Και επισης μετα απο αυτο δεν εχω πληκτρολογιο. ενω πριν ειχα. (γιατι σεταρα το WiFi κτλ που βγαζει στο αρχικο setup μετα το φλασαρισμα) -_- Δεν αντεχω αλλο τι σκατα το…
-
Παιδια εκανα install την Rom που μου εδωσε ο Admin (EN/CN Stable 15) και παλι TWRP Εχω ( Το εχω απο παλια το ειχα βαλει με την Ultimate Miui που ειχα δοκιμασει) Τι μπορω να κανω?
-
Τα νευρα μου θα κλαψω TWRP -> Advanced Wipe -> Ολα εκτος απο sdcard και emmc Phone και Browser FC's.... με την 3.10 κανενα προβλημα Google play -> Loggarw -> FC -> Αποδεχομαι ορους -> FC -> Ανοιγω κανονικα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Επιτέλους η πρώτη odex Stable ROM για τα Hongmi 1 - Redmi 1 - Red Rice 1 WCDMA είναι έτοιμη για Download ... => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable15-Hellas-GTV-3.11.0.zip Διαβάστε προσεκτικά το Change Log για να δείτε τι ακριβώς σε φέρνει η νέα ROM. => [GTV-3.11] Changelog της τρέχουσας έκδοσης ανά συσκευή. ”” Κατεβαζω! Κανονισε να δουλευει σωστα γιατι θα σε μαλωσω ! ! Χαχαχα, πλακα κανω, ευχαριστουμε!!!
-
Παράθεση από mv_best: “Ακυρος συναγερμος,πηγα μολις τωρα να τραβηξω screnshot με το προβλημα και μου εκανε επιτυχης εφαρμογη.” Παράθεση από shinig: “Λοιπον εβαλα και εγω την odexed και ειναι μια χαρα μαλλον πρην δεν ειχε γινει καλη εγκατασταση..το θεμα ειναι με τον installer..απλα δεν βαζει με σειρα της εφαρμογες για εγκατασταση..το google play μου λεει δεν εχει συνδεση!θα ξαναβαλω την 3,10 απο την αρχη γιατι το back up το κλαιω.Και εγω πλεον πιστευω odexed θα ειναι μια χαρα!” Με FC's δεν ειχες …