Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-92 από 92.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Nα κάνετε λίγο υπομονή γιατί σε λίγο έρχεται μία ROM για τα hongmi που θα έχει πολλά περισσότερα από αυτά που αναφέρεις. Θα είναι βασισμένη σε xposed framework και θα έχει ενσωματωμένα στο βασικό μενού ρυθμίσεων τα πάντα όσον αφορά τα ... - WSM tools - MTK tools - Miui Tools - Mp4 Camera - [lexicon]Rooted[/lexicon] - TWRP - based on xposed framework - και αρκετά άλλα. Η παραπάνω ROM είναι ουσιαστικά η πρώτη μας Custom και αυτή τη στιγμή, μιας και αναβάλαμε το Project με τ…
-
Παιδια ενα Suggestion Να βαζατε το Apk της Camera & το Gallery απο Miui Ultimate [HONGMI/REDMI][Finally] TWRP 2.5 and Ultimate MIUI - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community Ή κατι παρομοιο. Αυτο βγαζει Βιντεο σε Mp4 αντι για 3GP. Πολυ καλυτερο Αν γινοταν κατι τετοιο στην ROM μας το 3GP ειναι αθλιο ουτε Edit δεν μπορεις να το κανεις πρεπει να το μετατρεψεις και χανεις ετσι...
-
Παράθεση από GeoXiaomi: “Αυτη ειναι η kitkat που λεγαμε ;” Οχι φιλε μου 4.2.2 JellyBean ειναι Official Stable.
-
Σημερα βγαινει η 3.9?:p
-
Παιδια βγηκε η Miui stable 15 για το Hongmi. MIUI Stable ROM JHBCNBD15.0 for Redmi WCDMA Full Changelog & Download Link - Page2 - Redmi 1/1S/Note - MIUI Official Community Απο την επομενη βδομαδα θα την βαλετε εσεις?
-
Μια ερωτηση, τι αλλαξε απο την 3.5a στην 3.8 στο Hongmi WCDMA? Υπαρχει καπου changelog αναλυτικο να το δω? Μονο μεταφρασεις ή τιποτα αλλο? Που μπορουμε να τα δουμε αυτα? :p
-
Παιδια, εβαλα την 3.8 , ειχα την 3.5a στο Hongmi , την περασα απο το μενου τον ρυθμισεων, χωρις Wipe data/cache χωρις τιποτα, υπαρχει κανα προβλημα αν γινεται ετσι ? ή καθε φορα θα πρεπει να κανω Wιpes? Δεν ειχα αλλη ρομ την ιδια ειχα, απλα την προηγουμενη εκδοση. Επισης θα ητανε τελειο αν μπορουσατε να βαλετε στις ενημερώσεις τις καινούργιες ROM ώστε να μην της κατεβάζουμε από εδώ μόνο, να μπαίνουν αυτόματα όταν πατάμε έλεγχος ενημερώσεων, δεν γίνεται κάτι τέτοιο?
-
Παλικαρια το εχω βαλει στα Ελληνικα,βρηκα καποια που δεν εχουν μεταφραστει. τραβηξα ενα βιντεο , αν παω να το παιξω, με το που πατησω Play, ακριβως κατω απο το ονομα του βιντεο βγαζει Κινεζικα (Στα αγγλικα το εχει Local) , επισης οταν παιζει το βιντεο και θελω να βγω, αν πατησω μια φορα το κουμπι για πισω βγαζει κινεζικα παλι (Στα αγγλικα "To exit, touch back again"). Βοηθαω και εγω οσο μπορω Εδω πρεπει να γραφω τα bugs/μεταφρασεις ή καπου αλλου?
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από ExTaCy1337: “Καλησπερα παιδια εβαλα και εγω την ROM σας σημερα τελικα, ειδα για την 3.8 πως θα γινουν οι 160 χαρακτηρες και ειπα να την βαλω απο τωρα να την δοκιμασω Ενα σφαλμα (αποψη μου) ειναι οτι το NumberFixer το κανατε System App, διοτι δεν γινεται Uninstall, γιατι ετσι ? ” μιας και είσαι (ή έστω μπορείς να γίνεις) ροοτ απλά σβήνεις με κάποιον file explorer το apk από το /system/apps” Ναι ενταξει το γνωριζω αυτο απλα νομιζα εγινε καταλαθος. Παράθεση…
-
Καλησπερα παιδια εβαλα και εγω την ROM σας σημερα τελικα, ειδα για την 3.8 πως θα γινουν οι 160 χαρακτηρες και ειπα να την βαλω απο τωρα να την δοκιμασω Ενα σφαλμα (αποψη μου) ειναι οτι το NumberFixer το κανατε System App, διοτι δεν γινεται Uninstall, γιατι ετσι ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Η δική μας ROM βασίζεται στην official της MIUI (αυτή που έχεις). Όμως πέρα από την μετάφραση, η δική μας είναι ROOTed + έχει την δυνατότητα να εγκαταστήσεις TWRP recovery + σταδιακά θα αναβαθμίζεται με περισσότερα custom εφαρμογές και patches που έχουν να κάνουν με δικές μας απαιτήσεις ως χώρα. Όσο για το Yellowpages στην παρούσα στιγμή δεν μπορεί να αλλάξει κάτι. Καλωσόρισες στην παρέα μας ... :thumbsup:” Καλως σας βρηκα Τελικα το Yellowpages πως λειτουργει στην Κινα? 1…
-
Καλησπερα παιδια και μπραβο σας ! πολυ καλη δουλεια! Αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι , υπαρχει καπου το changelog ? Ή μονο μεταφραση εχει γινει ? Ειμαι στην Official EN/CΝ τωρα, υπαρχει καποια διαφορα? Διοτι δεν χρησημοποιω Ελληνικα, μονο αγγλικα σε κινητα/υπολογιστες κτλ για ευκολοτερο Troubleshooting. Αξιζει να εγκαταστησω την δικια σας εκδοση αν το βαλω στα Αγγλικα? Ή ειναι ιδια με την Official? Δεν βρισκω changelog γι'αυτο, επισης τελειο θα ητανε αν γινοταν να αλλαξετε το YellowPages που εχει η…