Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-83 από 83.
-
Καλησπερα στην παρεα.Παρελαβα πριν δυο μερες το Redmi Note 3 Pro και αφου ψιλοχ@στηκα απο την χαρα μου,το εριξα στο διαβασμα για να ξεκινησω δειλα δειλα να το φτιαξω. Δυστυχως δεν καταφερα να κανω κατι μεχρι στιγμης.Προσπαθησα να περασω τον συγκεκριμενο οδηγο αλλα τιποτα.Αρχικα σε ενα παλιο PC με XP και σημερα σε ενα με Windows 8.1,δεν ξερω ποσο ρολο παιζουν. Ενω το Pc το βλεπει και το ονομαζει αμεσως,οταν βαζω το Debug ON το MI PC suite δεν το δειχνει καν συνδεδεμενο. Το αστειο ειναι οτι σημερα…
-
Καταρχην καλησπερα σε ολους. Συγχαρητηρια για αυτον τον ωκεανο πληροφοριων που βρισκει κανεις στο φορουμ και μπραβο σε οσους ασχολουντε να τα κανουν κατανοητα και ευκολα σε κατι τυπους σαν και μενα!!!! Ονομαζομαι Δημητρης και ειμαι στην αναζητηση συσκευης.Να πω εξαρχης οτι ειμαι λιγο πιο σχετικος με οτι γραφεται στο φορουμ απο ενα λαχανο! Εχω καταληξει σε δυο.Το ενα ειναι το Redmi 3s Pro 3GB+32GB και το Redmi Note 3 Pro 3GB+32GB.Κλεινω προς το δευτερο,μεσα στην ασχετοσυνη μου το θεωρω λιγο καλυτ…