Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Σε Mi max pro 64gb δεν βλέπει τα 5 ghz wifi δίκτυα. Δεν είδα να το αναφέρει κανένας άλλος. Θα διορθωθεί σε νέα update;
-
Μήπως θα μπορούσαν οι μαγειρες στο επόμενο update να κάνουν το κινητό όταν μπαίνει σε πτήση να μην κλείνουν το wifi και το Bluetooth; Νομίζω θα βολέψει πολύ κόσμο ειδικά όσους έχουν mi and. Ευχαριστώ.
-
Σε Mi max helium κολλάει το άλμπουμ των φώτο. Χάθηκαν τα εικονίδια του καιρού, του ημερολογίου και των σημειώσεων. Μπαταρία λίγο χειρότερη από προηγούμενη ρομ. Και τα γνωστά κινέζικα θέματα. Θέλει ραφιναρισμα.
-
Εβαλα xtrv σε mi3. Super fast,lag free. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
-
Μια τελευταία ερώτηση. Ποιο από όλα τα twrp να διαλεξω; Υπάρχουν πάρα πολλά. Εάν αναβάθμιση από 5.1 σε 6 Android θα ξανά κλειδώσει ο bootloader; Μήπως να κάνω πρώτα την official με 6 και μετά να βάλω twrp ;
-
περιμενω ακομα για εγκριση ξεκλειδώματος για αυτό δεν δοκιμασα ακομα να ξεκλειδωσω. αν τελικα τα καταφερω φλασαρω twrp full wipe, factory reset kai meta ελληνικη; κατευθείαν από την stable ή πρωτα βαζω dev; ευχαριστω για την υποστηριξη. Βασιλης.
-
Θελω απλα να εχει ελληνικο μενου. Μπορω σιγουρα να βαλω μεσω updater dev αγγλοκινεζικη; Μονο ετσι από ότι καταλαβα μπορω να βαλω αν θελω twrp και μετα ελληνικη. Σωστα;
-
Καλησπέρα. θα ηθελα μια βοηθεια από τους γνωστες. Εχω ένα Redmi note 3 pro 2/16 με αγγλοκινεζικη stable official 7.3 (5.1 android). Πως μπορω να περασω κινεζικη dev για να ξεκλειδωσω τον bootloader; Επισης θα μπορουσα να βαλω global stable( εχει πληρες ελληνικα;) ετσι ώστε να μην ασχοληθώ με twrp και φλασαρισμα ελληνικης ρομ ; Εχω πληρη εμπειρια από mi3w, mipad, mi4i και προσφατα κατοχος mimax prime (το πηρα πλήρως σεταρισμενο) απλα χαθηκα στους τοσους οδηγούς.
-
Έχω το mipad 64 gb.Έβαλα την 5.5.9 απο την αναβάθμιση. Το Ρουτ μου χανόταν μετα απο κάθε update, αλλά τώρα δεν μπορω να το ξαναβαλω. Υπάρχει τροπος να γίνει μόνιμο το ρουτ; Στο mi3w ολα καλά με την 5.5.8 btw.
-
Στο mipad τα τελευταία update ήταν γεμάτα bug σε σημείο που δεν θέλω πια να το ξανακάνω update. Ευτυχώς το Note 3g μου πετάει σε σημείο που εύχομαι να μην βγει για αυτό η miui6 και μπω στον πειρασμό να την περάσω. Το software μπορεί να κάνει ένα τέλειο hardware να φαίνεται άχρηστο.