Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
παιδια τι λεει το κινητο αξιζει? εγω ακύρωσα την παραγγελια απο geekbuying φοβηθηκα μηπως περασει τελωνειο ειχα παραγγειλει και 2 θηκες απο vickmall Silicon Case High Quality Protective Soft Case Phone Shell For Xiaomi Redmi 4 Prime/Xiaomi Redmi 4 Pro 3GB RAM 32GB ROM Smartphone- Transparent οι οποιες ήρθαν σημερα εγω θηκη και δεν εχω κινητο icon_lol.gif βασικα θα τις βαλω αγγελια για πουλημα
-
σας ευχαριστω πολυ παιδια για την πολύτιμη βοήθειά σας! τελικα το εστειλα πισω! δεν μπορω να καταλαβω ομως πως διαγραφηκε το imei!
-
permissions έχει όλα τα κουτάκια με τικ τα εβαλα και οπως ειναι στην εικονα αλλα τιποτα παλι! μου απαντησαν απο το minideal να το στειλω πισω λεει ! ξερει κανεις ποσο ειναι τα μεταφορικα περιπου
-
/data / nvram / md / ο md φακελος ειναι αδειος /data/nvram/md5/NVRAM εδω μεσα βρηκα αρχειο MP0B_001 το οποιο το αντικατέστησα με το καινουριο MP0B_001 ,δεν επιασε παλι
-
η απαντηση απο το minideal download this file to the phone . please choose the options in the phone :adjustment USB,unknown resource. then step by step:RE--enter--SD card--long press MPOB-001--long press--copy--return--data--nvnam--md--NVRAM--NVO-IMEI--paste--copying --reboot. μεσα στο φακελο data δεν βρισκω τα αρχεια που μου λεει
-
περασα και εργοστασιακη rom απο τον υπολογιστη με κλειστό , συνδεδεμένο το κινητό! παλι τιποτα! εστειλα email στο σερβις του minideal - περιμενω ακομα απαντηση τους!
-
παλι βγαζει σφαλμα AT COMMAND IS FAILED TO SEND
-
περασα εργοστασιακη ρομ αλλα τιποτα με MtkDroidTools v2.5.3 βρισκει κανονικα την συσκευη , μολις πηγαινω να βαλω το ιμει μου βγαζει σφαλμα error pttycd1 device not found με Mobileuncle MTK Tools μολις πηγαινω να βαλω το ιμει μου βγαζει this command is not allowed in userbuild
-
Wifi Mac Address 88:70:8c:a0:64:7b
-
lenovo a916 προβλημα με το imei ,μου το έφερε σήμερα ένας φίλος μου μηπως μπορεσω και βρω καμια ακρη, έχει διαγράψει το ιμει του τηλεφώνου δεν μπορω να καταλαβω πως τα καταφερε! του περασα αλλη ρομ αλλα δεν καταφερα τιποτα ,δοκιμασα και με διαφορες εφαρμογες αλλα τιποτα παλι,το κινητο ειναι root! οποιαδήποτε γνώμη και βοηθεια δεκτη!
-
καλησπερα σε ολους εδώ και μερικούς μήνες ειμαι και εγω κατοχος ενός XiaoMi HongMi Red Rice 1S τις τελευταιες μερες το κινητο κλεινει και ξανανοιγει μονο του απο τοτε που το πηρα δεν το εχω πειραξει καθολου μοντελο hm 1sw εκδοση android 4.3 jls36c miui version miui-jhccnbd 92.0 kernel 3.4.0-g6e12f86-00266-g8cd00c9 είναι root οποιαδηποτε γνωμη και βοηθεια δεκτη πια ρομ να βαλω και πως να την βαλω μην κανω καμια βλακεια! thanks