Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 75.
-
+1 και απο cobrarar
-
Εκανα την διαγραφη και εξαφανιστηκε απο ολα τα σημεια αμεσως, ομως το περιεργο ειναι οτι οταν διαλεξω properties μου δειχνει παντου το ιδιο μεγεθος π.χ σε ενα αλλο αρχειο που κατεβασα μου δειχνει οτι ειναι 1.75ΜΒ και αν το κανω copy απο τα συγκεκριμενα path στο pc μου μου ερχεται το αρχειο σαν 1.75ΜΒ. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται αλλα σε καθε αναβαθμιση φτιαχνει και αλλο ενα directory. Αν θυμαμαι καλα μεσα στο emulated υπηρχε το 0 και το 1, απο τοτε βεβαια ξαναεκανα fr και περασα απο την αρχ…
-
επειδη με προβληματιζει το ιδιο μεγεθος θα κατεβασω ενα μεγαλο αρχειο και θα το ξαναψαξω να δω αν θα μου φερει το κανονικο μεγεθος του αρχειου η θα μου φερει shortcut, ομως εχει γινει παρα πολυ αργο, δεν ξερω αν φταιει αυτο.
-
Καλησπερα, Ειχα κανει στην αρχικη αναβαθμιση με ΟΤΑ update στο REDMI NOTE 2 σε XTRV-7.9.14 AROMA και καθε φορα που κανω update με ΟΤΑ (τωρα εχω την XRTV-711.23 AROMA ) ,ειναι σαν να φτιαχνει ενα νεο χωρο αποθηκευσης ολων των αρχειων π.χ κατεβασα ενα αρχειο απο email και το εψαξα με το Root Explorer (αφου το κινητο ειναι root) και το βρηκα σε 4 διαφορετικες θεσεις Καθε φορα που κανω update γινεται και πιο αργο με αποτελεσμα να πατας να ανοιξει π.χ το viber, να σου δειχνει μαυρη οθονη και μετα απο…
-
Ψηφοφορία en.miui.com
ΜήνυμαΚαι από μένα, πριν λιγο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στο Redmi Note 2 εχω τοTWRP 3.0.0.0, και πριν 2 βδομαδες ειχα την MIUI 7 (δεν θυμαμαι version ακριβως). Αφου πηρα το ΟΤΑ εκανα wipe cashe/davlik και εβαλα την 7.10.12 και απο τοτε αρχισαν διαφορα θεματακια. 1. Καθυστερει πολυ να σου εμφανισει τα εικονιδια στην home page, οταν μεσα απο μια εφαρμογη (π.χ viber) πατας το back ή οταν κανει boot γενικα. 2. Επισης οταν πατας το back μεσα απο το π.χ Viber αντι για να σε γυρισει μεσα στο folder που ειναι τα social media σε πηγαινει στην HOME Screen. 3. …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Aroma XTRV 7.10.12
ΜήνυμαΕγω εβαλα την AROMA και προς το παρων δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα Weep walking !!!!!!!!!!!!!!!
-
xtrv 7.10.12
ΜήνυμαΚαλησπερα. Εβαλα στο Redmi Note 2 την 7.10.12 και καθυστερει πολυ να σου εμφανισει τα εικονιδια στην home page, οταν ανοιγωντας μια εφαρμογη (π.χ viber) και πατας το back . Γενικα ειναι λιγο αργο μου φαινεται σε σχεση με την προηγουμενη κατασταση (παλι XTRV αλλα παλιοτερη εκδοση). Μπηκε μονο με wipe cashe/davlik γιατι με factory reset δεν παιζει. sad.png Επισης μπορει να ειναι και ασχετο, στο fb οταν παταω να δω καποια αναρτηση και μετα παταω back με πηγαινει στην αρχη των αναρτησεων σαν να κανε…
-
Καλημερα. Εβαλα στο Redmi Note 2 την 7.10.12 και καθυστερει πολυ οταν ανοιγεις μια εφαρμογη και πατας το back να σου εμφανισει τα εικονιδια απο την home page. Γενικα ειναι λιγο αργο μου φαινεται σε σχεση με την προηγουμε νη κατασταση (παλι XTRV αλλα παλιοτερη εκδοση). Μπηκε μονο με wipe cashe/davlik γιατι με factory reset δεν παιζει.
-
-
το directory του adb ειναι στο C:\adb επισης σε τι λειτουργικο δουλευεις?
-
-
Ψαξτο καλα τι οθονη ειναι πριν την παραγγειλεις, αν ειναι OLED σαν την original και οπως εγραψα και παραπανω του REDMI PRO δεν ερχεται με frame. Προσεξετα αυτα τα δυο. Ετσι ειχα βρει και εγω με frame για να αγορασω αλλα απο το 9volto και απο το fixmobile μου ειπαν οτι σαν αναταλλακτικο ερχεται μονο η οθονη με το digitizer... επισης οπως ειπε και ο ALEX_MLT εχει καποιον τεχνικο για να σου την περασει?