Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
το εψαξα αρκετα για Ελλαδα και για εξωτερικο. Ελλαδα βρηκα καλη τιμη στο 9volto αλλα ηθελαν τουλαχιστον 10 ημερες (αν δεν εχει ετοιμοπαραδοτη). Εκει μου ειχαν πει οτι ειναι σαν την αυθεντικη αλλα 10 ημερες και αν ειχε ερθει και ετσι κατεληξα στο fixmobile που ηθελαν μονο μια ημερα. Αν δεις το video τοτε θα καταλαβεις γιατι σου λεω να μην μπλεξεις... με την αλλαγη της οθονης. ΠΡΟΣΟΧΗ : Δυστυχως δεν υπαρχει οθονη με frame οπως υποστηριζουν πολυ οτι πουλανε . Δεν ειναι για το REDMI PRO ============…
-
Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα τα πιο πολλα internetoμαγαζα πουλανε οθονη η οποια δεν ειναι OLED σαν την original. Εγω αναγκαστικα και πηγα fixmobile... και εβαλα την original με 115€ περιπου μεσα σε 1 ημερα. Ειχα βρει και εγω απο το εξωτερικο και original για να την αλλαξω (εχω αλλαξει σε πολλα κινητα οθονες) αλλα μολις ειδα το video το πως το αλλαζεις την οθονη , ειπα χαλαλι τα 20€ που μου ζηταγαν παραπανω για την αλλαγη της. Ταπεινη μου αποψη .... μην μπλεξεις με την αλλαγη του REDMI PRO.
-
Εμενα δεν μου λειτουργησε σε Windows 10 64x PRO version 1607
-
Και εγω οταν δοκιμασα σε Windows 10 χρειαστηκε να κανω disable Driver Signature πρωτα αλλιως δεν επαιζε με τιποτα!!!!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΠΡΟΣΟΧΗ στις σελίδες με streaming βίντεο και online παιχνίδια. Το script εκμεταλευεται το χρονικο διαστημα που χρειαζεται ο χρηστης να παραμενει στην ιδια ιστοσελίδα, με αποτελεσμα το script να τρεχει για περισσοτερο χρονο και να χρησιμοποιεί περισσότερη ισχύ από το σύστημα. Εσυ απο την μια πλευρα, παιζεις.... και καποιος αλλος απο την αλλη πλευρα πλουτίζει...
-
-
Merge Partitions new
ΜήνυμαΣε ευχαριστω και παλι Αν δεν βρω την δευτερη τη δικη μου, θα το ψαξω για nohon μου φαινεται
-
Merge Partitions new
Μήνυμακαλημερα Το ειχα ψαξει παλιοτερα αλλα δεν ειχα βρει ακρη γιατι ολα ειναι με CWM και οχι με TWRP. Ειχα δει και μια συζητηση πιο κατω στο ιδιο section (Merge Partitions) αλλα ειναι του 2015 και δεν ξερω τι πρεπει να κανω, γιατι αυτη τη στιγμη εχω περασει την XRTVbeta1-8.2 Stable 8.2.1.0, οποτε δεν ξερω ποσο παλια ROM πρεπει να περασω σαν αρχικη. Εντωμεταξυ τωρα τελευταια δεν παει και πολυ καλα το κινητο. Αν ανοιξω μια οποιαδηποτε εφαρμογη μετα απο λιγο κλεινει το κινητο , ενω η μπαταρια του π.χ ει…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
cobrarar - - Recoveries
ΜήνυμαOk. Σε ευχαριστω. Sorry γιατι δεν ηξερα αν επρεπε να το συνεχισω σε αυτη την συζητηση ή αν επρεπε να το ανοιξω σε καινουριο νημα
-
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
cobrarar - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλημερα μολις διαπιστωσα οτι τα link στα 2 TWRP που υπαρχουν για το REDMI PRO (OMEGA) στην πρωτη σελιδα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/69173/ σε πηγαινουν να κατεβασεις το ιδιο το twrp_omega_3.1.0-0_miui-hellas.img
-
Παράθεση από tzimis: “Τωρα έδειχνε τόσο γιατί ήταν πλήρως φορτισμένο. Όταν τελειώνει η μπαταρία μπορεί να δείχνει και 70%..!!! ” θα το δω και εγω πριν το ξαναφορτισω ποσο θα μου δειχνει και θα σου πω γιατι αυτη τη στιγμη ειμαι στο 89% φορτισμενο και το Cell Standby εχει πεσει στο 31,5% και πεφτει και αλλο
-
Τι μου θυμισατε τωρα..... Μαγκάιβερ Ο Ιππότης της Ασφάλτου Ομάδα Α Nτιουκς Οι σκληροί του Μαϊάμι Αυτός, αυτή και τα Μυστήρια Επικίνδυνες Αποστολές Μάγκνουμ Η κραυγη των λυκων Γιαννης και Μαρια μανταμ Σουσου Το μινορε της Αυγης Χαμογελαστε παρακαλω Οι Αυθαιρετοι Τα Στρουμφάκια Thundercats Μια Φορά κι Έναν Καιρό ήταν... το Διάστημα Η Οδύσσεια του Διαστήματος Γούντι ο Τρυποκάρυδος Μάγια η Μέλισσα Σνουπι Δον Κιχώτης και τελος .... απο τα αγαπημενα μου Η Μάχη των Πλανητών - Ομάδα G
-
-
Merge Partitions new
ΜήνυμαΚαλημερα Θελω να κανω Merge Partitions στο Mi2s 16GB γιατι εχει μεινει απο μνημη. Εχω περασει την XRTVbeta1-8.2 Stable 8.2.1.0. Μπορει καποιος να με βοηθησει
-