Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Like και απο μενα και follow φυσικα..
-
Απορία!!!!!!!!!!!
ΜήνυμαΞεκαθαριστηκε το θεμα. Σε ευχαριστω πολυ.....
-
Απορία!!!!!!!!!!!
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε ποια είναι πιο καινούρια ROM για το REDMI PRO? Η Stable 8.5.3.0 ή 7.6.10 beta Sorry αλλά έχω μπερδευτεί λιγάκι με τις αριθμοδοτήσεις των ROM. Επίσης ξέρουμε πότε θα βγει η MIUI 9 για το REDMI PRO?
-
Redmi Pro και COSMOTE TVGO
ΜήνυμαΕβαλα την MIUI 8.6 XRTV-7.6.10 και αφου δεν εκανα το root το COSMOTETV GO παιζει αψογα. Σας ευχαριστω ολους ..... Ανυπομομονω να βγει και το OTA για το REDMI PRO!!!! για την AROMA
-
Μπραβο παιδια thumbsup.png RESPECT!!!!!!!!!!!
-
Μπραβο παιδια Χαιρομαι που εγινα και εγω VIP Member και ανυπομονω να βγει και για το REDMI PRO OTA Update...
-
Σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας..........................
-
καλησπερα σας Επειδη δεν μπορω να στειλω pm στον MIUI_ART μπορει καποιος να μου στειλει pm με τον λογ της Πειραιως?
-
Τελεια!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Μολις θα γυρισω απο τις διακοπες θα γινω και εγω VIP Member!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΜήνυμαΕχω ηδη ξεκλειδωσει τον bootloader
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41967/
-
ΜήνυμαΔυστυχως εχει την κινεζομαιμουδισια ROM οποτε ειναι rooted (και τωρα δεν παιζει), και θελω ετσι και αλλιως να περασω την Ελληνικη, αλλα μετα μπορω να κανω κατι για να παιζει το COSMOTE TVGO
-
Μήνυμακαλησπερα σας Θελω να ρωτησω αν περασω την Ελληνικη ROM στο REDMI PRO, αν υπαρχει καποιος τροπος μετα για να μπορει να παιξει kai το COSMOTE TVGO.
-
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους!!!!!!!!!!! XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool