Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 42.
-
wankel καλησπέρα....με την v6 διορθώθηκε καθόλου η κάμερα ή μπα? έχω και μια δεύτερη ερώτηση και όποιος άλλος ξέρει είναι ευπρόσδετκος να μου απαντήσει..όταν κρατάω κάθετα το κινιτό και τραβάω βίντεο ανεβάζοντας το μετά στο youtube μου το δείχνει είτε ανάποδα είτε με μισή οθόνη με μαύρα πλαίσια...όταν το κρατάω οριζόντια το κινιτό,το βίντεο δείχνει κανονικότατα...έχει κανεις καμία λύση?
-
Παράθεση από wankel13: “εδω ειναι: xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6911 ” wankel7 την δοκίμασες την 6αρα ¨η περιμένεις πιο stable version αργότερα?
-
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την MIUI V6 (Kit Kat) στις συσκευές τους (Mi-2/S) Παράθεση: “Tρέχουσα έκδοση 4.9.26 xiaomi-miui-hellas-4.4.4_aries_Hellas-GTV-4.9.26.zip ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Πρώτα κάνουμε Flash την FastBoot ROM με τον οδηγό που περιγράφεται παρακάτω, και μετά μέσα από τον Updater(Aναβάθμιση) της ΜIUI κάνουμε Flash την Ελληνική Έκδοση ” συγγνωμη αυτός ο οδηγός που βρίσκεται?
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “εγώ είμαι ο δικηγόρος της xiaomi ; ε λολ τεσπα ο καθένας έχει τα παράπονα του , εγώ είπα να μη πετάμε ό.τι ναναι (που αν δεν καταλαβαίνεις ότι στα γενικά σου παράπονα πέταξες και τα άσχετα όπως iocean / android L οκ δε φταίω εγώ)” ποα είναι τα άσχετα ρε φίλε? ότι εταιρείες με mediatek 8πυρηνους και πάλι βγάζουν antutu score Μικρότερο του 600 αρι snapdragon δωσανε αναβαθμιση και εμεις μειναμε με τα λουλούδια στο ΄χερι? σε παρακαλώ είπαμε να είσαι φανατικός αλλά όχι κα…
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από Lenothos: “ όταν η συσκευή που σε έκανε ΕΤΑΙΡΕΙΑ την έχεις ψιλογραμμένη 1,5 χρόνο τώρα για να προωθήσεις Μι3 και Μι4 και Note και και...μία συσκευάρα που οι άσχετοι με το που σε βλέπουν την περνάνε για iPhone Και αυτό μόνο τιμητικό είναι τουλάχιστον για μένα... όταν εταιρείες όπως η Iocean δίνουν στα μοντέλα τους εδώ και καιρό kit kat... τότε συγγνώμη κυρία Xiaomi αλλά με κάνεις να σκέφτομαι να αποχωρήσω... ναι Android L έπρεπε να μου δώσεις από τώρα....…
-
Παράθεση από SomniusX: “Παράθεση από thanos.k: “Άντε να γλυτωσουνε απο τα bugτων τελευταιων ROM ...” σου είπε κανείς ότι τα bugs τελειώνουν? τι νέα έκδοση και δεν θα έχει bugs? μην ξεχνάς το MIUI σαν OS βασίζεται στο δικό μας feedback για την βελτίωσή του! Παράθεση από xristos72: “Android L ?” μπα, από άνοιξη, αρχές, μπορεί ναι, τώρα όχι.. kitkat και μια χαρά είμαστε..” θα ευχαριστώ για πάντα την Xiaomi που με το Mi2s έκανε τις διαφορες applesung να τρέχουν..δίνοντας αυτό που έλειπε στην αγορά ε…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Έτοιμη και η ROM για τη Xiaomi Mi-2 & Mi-2S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.1.1-Greek_aries_4.5.9.zip Περιμένουμε σχόλια εάν υπάρχουν προβλήματα.... :D” Μέχρι στιγμής προβλήματα δεν είδα...κοντεύω να γίνω εξαρτημένος χρήστης από τόσες πολλές αναβαθμίσεις...τόσες πολλές αναβαθμίσεις δεν δίνει η lago-Samsung σε όλα της τα κινιτά μαζί...πόσο σοφή επιλογή ήταν να κρατήσω το Mi2s...θα ευχαριστώ για πάντα αυτή την εταιρεία γιατί με τα specs της και την ταχύτητά της ξεμπρόστιασε…
-
επιβεβαιώνω την εξαφάνιση του mail, με Mi2s και εγώ.
-
Κινέζικα στο Gallery
Μήνυμανα ρωτήσω κάτι?σε xiaomi mi2s όταν παίζω ένα βίντεο και πατάω το αριστερό κάτω κουμπί για να τραβήξω screenshot οι 3 επιλογές που μου βγάζει τις βγάζει κινέζικα...γιατί αυτό?εκκαθάριση πάλι πρέπει να κάνω όπως με το themes?
-
MI2S BATTERY
Μήνυμαόντως και εγώ όταν αγόρασα μπαταρία με 3000 mah δεν καταλάβαινε τίποτα, τα 2000 mah τρωγοντε γρήγορα.
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμαάσχετο ίσως δε σας αφορά κιόλας...αποφάσισα να το κρατήσω το Mi2s...το τηλέφωνο είναι έρωτας..δεν το αποχωρίζεσαι εύκολα...ούτε την παρέα του Miui....8 μήνες και είμαι ακόμα κολλημένος μαζί του...
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
Μήνυμασας παρακαλώ πολύ αν κάποιος ενδιαφέρεται και δεν το είδε xiaomi-miui.gr/community/cmp/i…try/4-Xiaomi-Mi2s/#entry4 ευχαριστώ και συγγνωμη γισ το off topic.
-
Παράθεση από Reignman: “Όταν λες error μπορείς να το κάνεις πιο συγκεκριμένο; Μέσω ΟΤΑ γίνεται πάντα η αναβάθμιση (τουλάχιστον από τον καιρό που απέκτησα το δικό μου MI2S) ακόμα και αν είναι σε εξωφρενικά χαμηλές ταχύτητες. Κατέβασε την multilingual έκδοση από miuiandroid αν θες και κάνε μια προσπάθεια μέσω recovery.” φίλε μου συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση...συνδέομαι στο wifi μου και με το βελάκι του updater μου βγάζει error και ότι δεν μπορεί να γίνει η αναβάθμιση...επειδή έχω κατεβά…
-
Παράθεση από Danielk: “το updater (ενημερωσεις) ειναι η εφαρμογη με εικονιδιο μπλε χρωματος και ενα βελακι προς τα πανω το πατας, σκαναρει και σου βρισκει την νεα εκδοση, την κατεβαζεις και εγκαθισταται (θα κανει και ενα reboot το κινητο) τοσο απλα! οσο για τα partitions μην τρελαινεσαι, ουτε ειναι αναγκη ανα πασα στιγμη να ξερεις πιο απο τα δυο τρεχει τα δυο partitions χρειαζονται για να γινονται οι αναβαθμισεις με τον παραπανω τροπο και καθε φορα που αναβαθμιζεις γινεται το εξης: - εστω οτι το…
-
Πριν από 2,5 μήνες αγόρασα ένα Xiaomi Mi2s 32gb μεταχειρισμένο.Το κινιτό το απολαμβάνω πραγματικά.όμως δεν είχα καθόλου το χρόνο να ασχοληθώ μαζί του..θέλοντας λοιπόν να περάσω την 3.11.1 (το κινιτό φοράει την 3.8.29 και multilanguage pack) μπορεί ρε παιδιά κάποιος να με καθοδηγήσει?να μου γράψει 2 πράγματα λίγο πιο αναλυτικά...και κάνα screenshot ρε παιδιά στον οδηγό...δεν γεννηθήκαμε όλοι να αλλάζουμε ropm Κάθε βδομάδα,,, και αυτή η εφαρμογή updater που το γράφετε συνέχεια τι είναι?διαφωτίστε …