Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.

• Πρόβλημα με κλήση

babis3001 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Σε εχασα λιγακι... δεν βλεπω πουθενα ρυθμισεις για προγραματιστες...

• Hotspot πρόβλημα

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Παράθεση από babis3001: “Ούτε εγώ το βρήκα από το playstore ψαξτο στο google δεν θυμάμαι.. Το έχω διαγράψει τώρα ” Δεν υπάρχει με αυτό το όνομα στο playstore αυτή η εφαρμογή που αναφέρεις.Ίσως να άλλαξε όνομα. Αν θυμάσαι από το εικονίδιο της ποια είναι... δώσε μας απευθείας link για playstore ” Δεν υπαρχει στο playstore. (ΔΕΝ) Ψαξτο στο google ( την μηχανη αναζητησης ) εγω γραφοντας df tethering fix μου εβγαλε πρωτα αυτο -- > DF Tethering Fix 1.9.3 APK

• Hotspot πρόβλημα

Μήνυμα

Ούτε εγώ το βρήκα από το playstore ψαξτο στο google δεν θυμάμαι.. Το έχω διαγράψει τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με κλήση

Μήνυμα

Καλησπέρα αγαπητή κοινότητα , μερικές φορές όταν με καλούν δεν μπορώ να σήκωσω το τηλέφωνο δηλαδή κάνω την κίνηση με το χέρι το πράσινο προς το πάνω αλλά δεν ανταποκρίνεται ή οθόνη , το ίδιο και με το κόκκινο . έχω την τελευταία dev rom αλλά γινόταν και σε προηγούμενες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εαν ποσταρο εδω λινκ για την εφαμοργη αυτη δωρεαν θα φαω ban? Απο την αλλη δεν καταλαβαινω νομιζω οτι θα βοηθησω πολλα μελη με αυτην την κινηση , περιμενω απαντηση απο καποιον ποιο ψαγμενο. Απλα θελω να βοηθαω τα ατομα στο φορουμ με καθε τροπο νομιζω αυτος ειναι και ο σκοπος της δημηουργιας του!

• Από που πήρες το κινητό? Είχε μέσα ελληνική ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φορτιστη 2A Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα έχω την τελευταία ρομ 133cd1e9070ea11cc35a7fdb33f1a98a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Hotspot πρόβλημα

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας δούλεψε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Hotspot πρόβλημα

Μήνυμα

Καλές γιορτές πολύ αγαπημένο φορουμ και καλή χρόνια. Ρε παιδιά ανοίγω το hotspot με δεδομένα ενεργά από sim 2 και οι υπόλοιποι που συνδέονται στο hotspot μου δεν έχουν ίντερνετ καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι έχω σκοπό να το δοκίμασω όταν βρεθουμε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Καλημέρα , πέρασα σε μια φίλη την 5.12.10 , και μου λέει ότι δεν ανοίγουν τα μβ , στην fastboot όταν πήγα να την σεταρο είχε μια επιλογή data enable και την έβαλα off μήπως φτεει αυτό? Έχει σντιμετοπησει κανείς κάτι παρόμοιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι δεν φταίει αυτό...Ε'φ'οσον έχεις περάσει απο πάνω την ελληνική και εφ'όσον η φίλη έχει κανονικά πρόγραμμα με data απο το πάροχό της, μπορείς να ενεργοποιήσεις κανο…

• 5.12.10 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα , πέρασα σε μια φίλη την 5.12.10 , και μου λέει ότι δεν ανοίγουν τα μβ , στην fastboot όταν πήγα να την σεταρο είχε μια επιλογή data enable και την έβαλα off μήπως φτεει αυτό? Έχει σντιμετοπησει κανείς κάτι παρόμοιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Με την προηγούμενη rom νομίζω ήταν πιο οικονομικό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ολο το βραδυ επεσε 2% και οταν εβαλα να παιξω hearthstone επεσε 10% σε 15 λεπτα κατι τετοιο

• Google play crash με το freedom

Μήνυμα

καλα δεν πηραζει, τουλαχιστον ελπιζω να εχεις γνησια windows και να αγοραζεις τις ταινιες που βλεπεις.. Ευχαριστω

Μήνυμα

Δεν νομιζω οτι προοθειτε το hacking/cracking κανοντας ενα update για να μην crashari το playstore οταν τρεχει το freedom, σκευτειτε οτι ειναι οποιαδιποτε εφαρμογη οχι συγκεκριμενα το freedom

Μήνυμα

Καλησπέρα αγαπητή κοινότητα ξανά.. Νιώθω ότι σας πριζω τον τελευταίο καιρό κάνοντας τόσα posts.όμως αντιμετοπειζω ένα πρόβλημα.. Πόλοι από εσάς θα ξέρετε την εφαρμογή freedom με την οποία hackaris app-purchases σχεδόν σε κάθε εφαρμογή. Χρησημοπειω ακριβώς το ίδιο apk που χρησιμοποιούσα και στο προηγούμενο μου κινητό ( sony xperia s) το πρόβλημα είναι τώρα με το note 2 κάθε φορά που εκτελώ το freedom το google play crashari και δεν μπορώ να το ξανά ανοιξω και θέλει πάλι εγκατάσταση. Δεν μπορώ να …

• Ζήτησα συγνώμη γιατί δεν είχα κάνει resize τις εικόνες με αποτέλεσμα να σας δυσκόλεψω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk