Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 99.
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΣε εχασα λιγακι... δεν βλεπω πουθενα ρυθμισεις για προγραματιστες...
-
Hotspot πρόβλημα
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από babis3001: “Ούτε εγώ το βρήκα από το playstore ψαξτο στο google δεν θυμάμαι.. Το έχω διαγράψει τώρα ” Δεν υπάρχει με αυτό το όνομα στο playstore αυτή η εφαρμογή που αναφέρεις.Ίσως να άλλαξε όνομα. Αν θυμάσαι από το εικονίδιο της ποια είναι... δώσε μας απευθείας link για playstore ” Δεν υπαρχει στο playstore. (ΔΕΝ) Ψαξτο στο google ( την μηχανη αναζητησης ) εγω γραφοντας df tethering fix μου εβγαλε πρωτα αυτο -- > DF Tethering Fix 1.9.3 APK
-
Hotspot πρόβλημα
ΜήνυμαΟύτε εγώ το βρήκα από το playstore ψαξτο στο google δεν θυμάμαι.. Το έχω διαγράψει τώρα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με κλήση
ΜήνυμαΚαλησπέρα αγαπητή κοινότητα , μερικές φορές όταν με καλούν δεν μπορώ να σήκωσω το τηλέφωνο δηλαδή κάνω την κίνηση με το χέρι το πράσινο προς το πάνω αλλά δεν ανταποκρίνεται ή οθόνη , το ίδιο και με το κόκκινο . έχω την τελευταία dev rom αλλά γινόταν και σε προηγούμενες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hotspot πρόβλημα
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ και τους δύο σας δούλεψε Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Hotspot πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλές γιορτές πολύ αγαπημένο φορουμ και καλή χρόνια. Ρε παιδιά ανοίγω το hotspot με δεδομένα ενεργά από sim 2 και οι υπόλοιποι που συνδέονται στο hotspot μου δεν έχουν ίντερνετ καμία βοήθεια? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Καλημέρα , πέρασα σε μια φίλη την 5.12.10 , και μου λέει ότι δεν ανοίγουν τα μβ , στην fastboot όταν πήγα να την σεταρο είχε μια επιλογή data enable και την έβαλα off μήπως φτεει αυτό? Έχει σντιμετοπησει κανείς κάτι παρόμοιο? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οχι δεν φταίει αυτό...Ε'φ'οσον έχεις περάσει απο πάνω την ελληνική και εφ'όσον η φίλη έχει κανονικά πρόγραμμα με data απο το πάροχό της, μπορείς να ενεργοποιήσεις κανο…
-
Καλησπέρα αγαπητή κοινότητα ξανά.. Νιώθω ότι σας πριζω τον τελευταίο καιρό κάνοντας τόσα posts.όμως αντιμετοπειζω ένα πρόβλημα.. Πόλοι από εσάς θα ξέρετε την εφαρμογή freedom με την οποία hackaris app-purchases σχεδόν σε κάθε εφαρμογή. Χρησημοπειω ακριβώς το ίδιο apk που χρησιμοποιούσα και στο προηγούμενο μου κινητό ( sony xperia s) το πρόβλημα είναι τώρα με το note 2 κάθε φορά που εκτελώ το freedom το google play crashari και δεν μπορώ να το ξανά ανοιξω και θέλει πάλι εγκατάσταση. Δεν μπορώ να …