Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-99 από 99.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Σωστο και αυτο, ομως γιατι δεν μου λες μια τιμη του δικου σου Xiaomi_Redmi_Note_2 Prime σε κανονικες συνθηκες και χωρις να ακουλουθησεις τον οδηγο ” Επειδή δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης... Αν σου πω ένα νούμερο, θα το βγάλω απο το μυαλό μου... κατά προσέγγιση και όχι επειδή ξέρω έχοντας κάποιο μέτρο σύγκρισης.Τα Benchmarks δεν μετριούνται με την ..."πεθερά μες τ'αμάξι"". Δηλαδή εξαρτάται στην καθημερινή χρήση τι έχεις βάλει να τρέχει στη συσκευή... Εγ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από babis3001: “Αγαπητε GR_Macedon το εχω διαβασει το συγκεκριμενο thread το θεμα ειναι οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη αποδοση του τηλεφονου δηλαδει αμα ειναι να κανω ολα αυτα για να πετυχο υψηλο benchmark δεν αξιζει.. Θελω ενα υψηλο Benchmark σε κανονηκες συνθηκες.. και ρωταω ποσο περιπου κιμενετε ενα benchmark antutu για το xiaomi redminote 2 prime ” Για να πετύχεις υψηλό Benchmark πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που σου έδωσε ο GR_Macedon.Σε καθημερινές συνθήκ…
-
Ειχα ακριβως το ιδιο θεμα με ενα Cubot s308 οταν το συνδεα στον υπολογιστη μια συνδεοτανε μια αποσυνδεοτανε... χαμος ειμουν ετοιμος να το παιταξω,αρχικα κατεβασα σωστους drivers στον υπολογιστη και παλι δεν ξεκιναγε η διαδηκασια οπως εσενα με την κοκκινη μπαρα απο κατω.Νομιζω οτι αφου ξεκιναει εισαι κομπλε! το μονο που πρεπει να ψαξεις να βρεις ειναι ενα σωστο scatter file που το spflashtool να το flashari παρατηρισα οτι πολλα scatters files που ηταν για το cubot s308 δεν μπορουσα να τα flasharo…
-
Αγαπητε GR_Macedon το εχω διαβασει το συγκεκριμενο thread το θεμα ειναι οτι αυτη δεν ειναι η πραγματικη αποδοση του τηλεφονου δηλαδει αμα ειναι να κανω ολα αυτα για να πετυχο υψηλο benchmark δεν αξιζει.. Θελω ενα υψηλο Benchmark σε κανονηκες συνθηκες.. και ρωταω ποσο περιπου κιμενετε ενα benchmark antutu για το xiaomi redminote 2 prime
-
To redminote 2 prime ποιανει antutu 32000 ειναι φυσιολογικο?, τι φτεει?
-
Ευχαριστω πολυ!
-
@Caser καταντιστα λιγο εκνευριστικος και συγνωμη για αυτο... Διαβασα ολοκληρο τον οδηγο αλλα δεν βρηκα πουθενα να προτινει καποια rom γιαυτο σε παρακαλω στειλε μου ενα συνδεσμο με την rom που μου προτινεις μεσα απο το forum. Δηλαδη ποια η διαφορα της: xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.0.6.0..zip με της xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.11.12.zip εχουν και οι 2 Lolipop και MIUI 7? Η πρωτη ειναι stable ενω η δευτερη οχι? Τι εννοειτε λεγοντας οτι δεν ειναι stable ? τι προβληματα παρουσιαζ…
-
Οριστε και καληνυχτα για σημερα τα λεμε αυριο!
-
Δεν εχω ιδεα στο σχετικα με το τηλεφονο λεει: MIUI Version: MIUI 7 5.9.18 | Beta τωρα τι ειναι δεν εχω ιδεα
-
Για την ακριβεια το xiaomi redmi note 2 ειναι της κοπελας μου , το δικο μου ειναι ακομα στο δρομο. Παρολα αυτα εδω και κανα 2μηνο εχω Miui 7 στο xperia S αλλα δεν ειναι και πολυ stable
-
Παιδια εχω ακομα μια ερωτηση, Οταν μου ερχετε ειδοπειησει στο messenger γιατι δεν εμφανιζεται η εικονουλα εκεινου οπου μου εχει στειλη το μυνημα, εχω παει στις ρυθμησεις και εχω βαλει floating windows και παρολα αυτα δεν γινεται τιποτα
-
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου!
-
Πες μου οτι η φοτογραφια στο τελος του οδηγου ειναι απο xiaomi redminote 2 prime , 53365 benchmark αν ναι πως το καταφεραται? εννοω κανονικα δεν ειναι τοσο υψηλο το score, μηπως γινεται overclocking?
-
Πολυ καλος ο οδηγος τον διαβασα ολον ευχαριστω, θα το δοκιμασω καποια στιγμη
-
χαχαχα, μολις το πηρα και δεν θελω να μπλεκο με flasharismata και τετοια αλλα απο οτι βλεπω δεν εχω και αλλη επιλογη... Η fastboot rom τι κανει ακριβως, εννοω τι rom ειναι? Προτινεται αυτην την rom:xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-5-0-Xiaomi-Redmi-Note-2/ για εγκατασταση η καποια αλλη? Εαν καποια αλλη παρακαλω πολυ επικοληστε μου τον συνδεσμο
-
Δες αυτο το βινετακι, εχω ακριβως την ιδια rom Aν δεις στο 8ο λεπτο στα tools δεν υπαρχει πουθενα το remote control youtube.com/watch?v=KuWj7YWkkGw
-
@caser δηλαδη προτινεις να flasharo αλλη rom εκτος την factory? Εαν flasharo την ελληνικη θα εχει μεσα την εφαρμογη για το τηλεχηριστηριο? Επισεις να ακουλουθησω των ιδιο οδηγω στο xiamo redminote Note 2 Prime επειδει ξεχασα να αναφερω οτι ειναι το prime
-
Ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες σας και της γρηγορες απαντησεις σας. Θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα (συγνωμη αμα κατανταω εκνευριστικος). Διαβασα οτι το συγκεκριμενο κινητο εχει και υπεριθρες για να ελενχεις καποιες συσκευες, αλλα δεν μπορω να βρω που βρισκονται στο κινητο μου, στο lockscreen οταν το κανο slide δεξια δεν μου ανοιγει κατι (εχω δει σε βιντεακια στο youtube οτι μπενεις απο εκει) γενικα δεν εχει τιποτα με slide δεξια ενω με slide αριστερα εχει την καμερα κανονικα(Mi remote λεγεται …
-
Καλησπερα παιδια μολις μου ηρθε το xiami redmi note 2 θελω να σας ρωτησω εαν μπορω να βαλω κουμπακι για menu εφαρμογων επειδη δεν εχει καθολου. Ευχαριστω!