Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-195 από 195.
-
Μπορώ! Για παράδειγμα, στο forum αυτό έχω κρύψει τα πάντα εκτός από το thread για το 3s και το Google play. Ωστόσο στην πρώτη καρτέλα δείχνει τα πάντα. Για την εγγραφή έβαλα το Gmail μου, αλλά δεν μπορώ να κάνω log in πατώντας το κουμπί του Gmail και πρέπει να βάζω κάθε φορά τον κωδικό μου. Αν πατήσω back στην αρχική οθόνη με κάνει log out, ενώ έχω επιλεγμένο το keep me logged in. Το check mark κάτω δεξιά που κρύβει τα μηνύματα που έχεις διαβάσει δεν λειτουργεί Αυτά και διάφορα άλλα ☺️ Sent from…
-
Καθαρό Facebook
ΜήνυμαΓια την εφαρμογή στο κινητό, όχι. Σε Chrome και Mozilla υπάρχουν πρόσθετα που, αν συγχρονίσεις την desktop με τη mobile εφαρμογή, πιστεύω ότι θα λειτουργούν Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καθαρό Facebook
ΜήνυμαΚαλησπέρα και πάλι! Γνωρίζετε μήπως κάποιον τρόπο που να μπορώ να κρύψω το sponsored content από την εφαρμογή του φβ στο κινητό; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα. Αν κατάλαβα καλά από τη γρήγορη ανάγνωση που έκανα, το πρόβλημα το έχετε με τη Vodafone, σωστά; Το ίδιο έχω και εγώ από το 2013! Κάθε τρεις και λίγο κάνει επανεκκίνηση το σήμα, ειδικά εάν χρησιμοποιώ τα δεδομένα. Έχω φάει άπειρες ώρες με την εξυπηρέτηση πελατών, έχω δοκιμάσει άλλη συσκευή (μη κινεζική), άλλη SIM, άλλη πόλη... Μόνο κάτω από κεραία Vodafone δεν έχω δοκιμάσει. Στο 2G παίζει καλά, στα υπόλοιπα όχι. Κατέληξα λοιπόν ότι είναι θέμα της Vodafone, γι'αυτό κι εγώ,…
-
Ηχογράφηση πρόβλημα
ΜήνυμαΌχι, δεν επικοινώνησα μαζί τους καθόλου, γιατί δεν θα μπορούσα να τους το στείλω και να μείνω χωρίς τηλέφωνο e61e4a83f7c7cf0c8be0af6c6eb750e4.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ηχογράφηση πρόβλημα
ΜήνυμαΑκολουθεί πολιτικά (θρησκευτικά) ορθός χαιρετισμός Καλησπέρα στους άθεους, Χριστός ανέστη στους ένθεους! Έχω ένα πρόβλημα, δύο βασικά, με την ηχογράφηση. Το πρώτο είναι η ποιότητά της. Καθόλη τη διάρκειά της υπάρχουν διακοπές στη ροή του ήχου. Η διακοπή αυτή είναι πάρα πολύ μικρή σε διάρκεια (κλάσματα του δευτερολέπτου) αλλά συμβαίνει ανά πολύ μικρά χρονικά διαστήματα και ακούγεται σαν μια μόνιμη παραμόρφωση του ήχου. Δεν επηρεάζεται η κατανόηση αυτού που ακούω αλλά είναι τρομερά κουραστικό! Το …
-
RE:
ΜήνυμαΚαλημέρα. Και εγώ άσχετος είμαι! Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση για 160 χαρακτήρες; Ανεβάζω τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου μου! Προτιμώ να μην βάζω επιπλέον εφαρμογές 9ad40202ff36e4c9fa1c050f8710067d.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Άμεση αγορά -> πρόβλημα!
ΜήνυμαΤην έκανα την αγορά από MyGad τελικά. Κάθε Τρίτη έχει παζάρι και είχε ρίξει τη συγκεκριμένη συσκευή στα 165 ευρώ. 170 μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολή. Την αναμένω αυρίο!
-
Άμεση αγορά -> πρόβλημα!
ΜήνυμαΠωωωω... μόλις μου γλίτωσες πολλή πολλή ταλαιπωρία!! Τον "Θεό" τον είχα δει καθώς έψαχνα και μου φάνηκε σωστός. Το πρόβλημα είναι αυτό που έλεγα με τα συνοικιακά e-shops. Αν πάθει κάτι, είναι 10-15 ευρώ για τα μεταφορικά
-
Άμεση αγορά -> πρόβλημα!
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούριος στο forum αλλά και σχετικά καινούριος στα κινέζικα τηλέφωνα! Χρειάζομαι λοιπόν τα φώτα σας... Μετά από ψάξιμο, κατέληξα στο Redmi 3s Prime. Είναι μια χαρά για τα 200 ευρώ του και κάνει μάλιστα παραπάνω απ' όσα χρειάζομαι! Η ανησυχία μου, τώρα.. επειδή έχω καεί από τα συνοικιακά e-shop (πληροφορίες, για όποιον δεν βαρίεται, στο τέλος του μηνύματος) αποφάσισα να ψωνίσω από κάποια αλυσίδα. Βρήκα λοιπόν το συγκεκριμένο κινητό, αλλά υπάρχουν τα εξής θεματάκια... 1…