Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 195.
-
Πρίζα Αμερικής
ΜήνυμαΜου έδωσαν αυτό, λένε είναι οκ. Προχωράω κανονικά; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Πρίζα Αμερικής
ΜήνυμαΚαλησπέρα, μου ήρθε σήμερα το laptop από Amazon και έχει πρίζα άλλη από την ευρωπαϊκή. 7Α 125V γράφει επάνω. Τι κάνω; #άσχετος91389d87de4e39bf2904b1fd5f822f14.jpgbd2eb055ca1200070a0df2b1f743ef6d.jpgca248c99aa55d14e439839f14e716fcd.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Καλησπέρα και από εμένα! Αγόρασα ένα laptop από Amazon Αμερικής, άλλα καθυστέρησε η παράδοση λόγω λάθους της DHL που δεν πήγε να κάνει τη διαδικασία εκτελωνισμού. Η Amazon μου δίνει την επιλογή να το επιστρέψω λόγω αυτής της καθυστέρησης (δεν θα το κάνω, το χρειάζομαι) αλλά ήθελα να μάθω αν μπορώ να διεκδικήσω κάποιο partial refund εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης.
-
Επίσημη ώρα θανάτου, 23:34. Έκλεισε και δεν ξανανοίγει, ούτε ανταποκρίνεται σε διάφορους συνδυασμούς κουμπιών. Έχω μια οθόνη σφραγισμένη στο κουτί της, δύο μπαταρίες (ή μια έχει λίγους μήνες επάνω, η άλλη είναι η δική του) και όλα τα ανταλλακτικά που μπορώ να αφαιρέσω και να σας δώσω, σύν δύο θήκες, ένα 30αρι μαζί με την αποστολή (συστημένο ΕΛΤΑ). Αν κάποιος τα χρειάζεται και δεν έχει οικονομική άνεση, τα δίνω μόνο με τα έξοδα αποστολής (εάν δεν βρεθεί αγοραστής)
-
Στο μεταξύ, επειδή τώρα θα μου έρθει το νέο λάπτοπ, μπορώ να τα αφαιρέσω αυτά μόνος μου; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Το MS paint δεν είναι bloatware. Το MS paint! Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Φίλε εγώ όποτε πήρα από mygad δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Και τώρα από εκεί θα έπαιρνα, αλλά δεν είχε εδώ και πολύ καιρό διαθεσιμότητα, οπότε προτίμησα Κίνα Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Tempered glass
ΜήνυμαΚαι τελικά αξίζει για την κάμερα ή παραμορφώνει;
-
Tempered glass
ΜήνυμαΤελικά πήρα το mi 8 lite. Γενικά ρωτούσα όμως Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Tempered glass
ΜήνυμαΑρχικά για την κάμερα. Αξίζει ή παραμορφώνει τις φωτογραφίες; Για την οθόνη, τα Nillkin αξίζουν το κόστος τους; Κοντά στα 10 ευρώ βρήκα στο Ali
-
Παράθεση από savchr: “Κι εγώ έτσι πιστεύω. Έχω ανοίξει ήδη dispute και περιμένω να πάρω το refund για να ξανά παραγγείλω. ” Δεν ξέρω αν σου έχει έρθει η οθόνη, αλλά εγώ τελικά δεν θα τη χρησιμοποιήσω τη δική μου γιατί το κινητό έβγαλε πρόβλημα στη μητρική και πάω για αντικατάσταση. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου μήνυμα να σου τη δώσω. Είναι σφραγισμένη στο κουτί της.
-
Κάμερα
ΜήνυμαΚαλησπέρα, πώς σας φαίνονται οι κάμερες της συσκευής; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
SIM no signal !
ΜήνυμαΕγώ το είχα πάθει επειδή ξεκούμπωσε η υποδοχή της sim Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Ελλάδα Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Xiaomi Redmi 5A camera
ΜήνυμαΩραία, θα ψάξω να βρω και άλλες πληροφορίες και θα επανέλθω Sent from my Redmi 3S using Tapatalk