Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 195.
-
Xiaomi Redmi 5A camera
ΜήνυμαΕρώτηση για τη selfie camera του note 5ai. Οι φώτο είναι κάπως θολές, κάπως δεν βγαίνουν τόσο ζωηρά τα χρώματα. Εν ολίγοις καμία σχέση με την κύρια κάμερα. Τι μπορώ να κάνω για να τις βελτιώσω? Δεν θέλω να κάνω root το κινητό. Ίσως με κάποια εφαρμογή ή κάποιες ρυθμίσεις άλλες. Απλά όσο το δυνατόν να δουλεύει όσο πιο αυτοματοποιημένα. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΤα φοβάμαι λίγο τα refurbished γιατί όσο να ναι έχουν υποστεί κάποια φθορά. Εχει δοκιμάσει κανείς refurbished laptop? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαLenovo G550
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΛίγα πράματα, σερφάρισμα και office. Tο πιο βαρύ που χρησιμοποιώ είναι το Zotero και το SPSS. Άντε να τύχει να κάψω και κανέναν υπότιτλο. Μέχρι 300 δεν θα το σκεφτόμουν. Τώρα βρήκα μια προσφορά από Amazon που μαζί με έναν SSD, μεταφορικά και τελωνείο βγαίνει 390, αλλά με κάνει να το σκέφτομαι μήπως πρέπει να κρατήσω τον παππού όσο αναπνέει.
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΠοια η γνώμη σας για τα κινεζολάπτοπ από καταστήματα τύπου gearbest; Έχουν ωραία καλούδια επάνω (π.χ. φωτιζόμενο πληκτρολόγιο) αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο εφέ και από επιδόσεις... celeron!
-
Καλημέρα! Ξαφνικά το touch στο αριστερό τμήμα της οθόνης, περί το μισό εκατοστό, δεν ανταποκρίνεται. Διαπίστωσα το πρόβλημα μέσω το keyboard, όπου πατώντας το ερωτηματικό μου έδινε "ς" ενώ πατώντας το αριθμητικό πλήκτρο κάτω αριστερά μου έδινε τα emoticons. Το ίδιο ισχύει και με το αγγλικό πληκτρολόγιο και με άλλα πληκτρολόγια (όταν το βάζω οριζόντια δουλεύει μια χαρά). Το πρόβλημα το διαπίστωσα και με άλλη εφαρμογή, που πατώντας κάτω αριστερά δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Έχω Lineage os 15,1 και …
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΠάντως μπράβο σε όλους όσους ασχολείστε. Αφιερώνετε πολύ χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
makislog - - Recoveries
ΜήνυμαΉμι-άσχετη ερώτηση Τα παιδιά που ασχολείστε και φτιάχνετε το twrp και τις ROM είστε προγραμματιστές ή κάτι αντίστοιχο, ή το ψάξατε μόνοι σας το θέμα; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Διέγραψε το tapatalk, ειδικά ένα η κατανάλωση άρχισε α=μετά από κάποια σύνδεση που κάνεις σε κάποιο φόρουμ-συζήτηση...” Σε όλους είναι τόσο ενεργοβόρο ή έχω κάνει κάτι λάθος; Πάντως το είχα καιρό πριν ξεκινήσει το θέμα με τη μπαταρία Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Μπαταρία
ΜήνυμαΊσως στέλνω άκυρα screensots. Πολύ περίπλοκο interface για εμένα Sent from my Redmi 3S using Tapatalk