Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 195.

• Πριν 2 ώρες δούλευε καλά. Το έκλεισα για φάω και τώρα που το ανοίγω πάλι δείχνει να φορτώνει κανονικά τα Windows αλλά δεν προχωράει παραπέρα. Δείχνει μόνο μια μαύρη (φωτισμένη όμως) οθόνη. Καμία βοήθεια;

• Xiaomi Redmi 5A camera

makislog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ερώτηση για τη selfie camera του note 5ai. Οι φώτο είναι κάπως θολές, κάπως δεν βγαίνουν τόσο ζωηρά τα χρώματα. Εν ολίγοις καμία σχέση με την κύρια κάμερα. Τι μπορώ να κάνω για να τις βελτιώσω? Δεν θέλω να κάνω root το κινητό. Ίσως με κάποια εφαρμογή ή κάποιες ρυθμίσεις άλλες. Απλά όσο το δυνατόν να δουλεύει όσο πιο αυτοματοποιημένα. Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Πώς μπορώ να βρω καλής ποιότητας οθόνη?

• Μετά την αλλαγή που έκανα στην μπαταρία με απόλυτη επιτυχία (έχασα μόνο μία βίδα), λέω να προχωρήσω στην αλλαγή οθόνης. Καμία συμβουλή σε σχέση με το παραπάνω μήνυμα ή γενικότερα? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Λάπτοπ από Κίνα

Μήνυμα

Τα φοβάμαι λίγο τα refurbished γιατί όσο να ναι έχουν υποστεί κάποια φθορά. Εχει δοκιμάσει κανείς refurbished laptop? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Λάπτοπ από Κίνα

Μήνυμα

Lenovo G550

• Λάπτοπ από Κίνα

Μήνυμα

Λίγα πράματα, σερφάρισμα και office. Tο πιο βαρύ που χρησιμοποιώ είναι το Zotero και το SPSS. Άντε να τύχει να κάψω και κανέναν υπότιτλο. Μέχρι 300 δεν θα το σκεφτόμουν. Τώρα βρήκα μια προσφορά από Amazon που μαζί με έναν SSD, μεταφορικά και τελωνείο βγαίνει 390, αλλά με κάνει να το σκέφτομαι μήπως πρέπει να κρατήσω τον παππού όσο αναπνέει.

• Λάπτοπ από Κίνα

Μήνυμα

Ποια η γνώμη σας για τα κινεζολάπτοπ από καταστήματα τύπου gearbest; Έχουν ωραία καλούδια επάνω (π.χ. φωτιζόμενο πληκτρολόγιο) αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο εφέ και από επιδόσεις... celeron!

• Λέω να δοκιμάσω αλλαγή οθόνης. Είδα σε άλλο thread που λες ότι LCD και touch πάνε μαζί. Πρέπει να πάρω και frame ή είναι άσχετο? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Στο TWRP δουλεύει κανονικά, όμως δεν έχει κάποιο μικρό εικονίδιο τέρμα αριστερά για να είμαι σίγουρος ότι πατιέται το σημείο που έχει πρόβλημα ή κάποιο δίπλα. Θα περιμένω να κάνω καμιά αναβάθμιση και βλέπουμε! Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Δεν βρήκα κάτι για έλεγχο hardware. Έψαξα και για test codes, αλλά τίποτα που να δουλεύει. Δες και αυτό το βίντεο, είναι από μια εφαρμογή που κατά κάποιο τρόπο τεστάρει την οθόνη Uploadfiles.io - ScreenRecord-2019-02-13-12-59-05.mp4 Μέσω twrp πώς μπορώ να το δω? Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Δύσκολο το fastboot rom τη δεδομένη στιγμή. Μέσω twrp να τσεκάρω αν ανταποκρίνεται η οθόνη σε αυτά τα σημεία, σωστά?

• Δες και το βίντεο που μόλις ανέβασα. Θα ψάξω λίγο το fastboot rom να δω τι είναι και ξαναγράφω

• Καλημέρα! Ξαφνικά το touch στο αριστερό τμήμα της οθόνης, περί το μισό εκατοστό, δεν ανταποκρίνεται. Διαπίστωσα το πρόβλημα μέσω το keyboard, όπου πατώντας το ερωτηματικό μου έδινε "ς" ενώ πατώντας το αριθμητικό πλήκτρο κάτω αριστερά μου έδινε τα emoticons. Το ίδιο ισχύει και με το αγγλικό πληκτρολόγιο και με άλλα πληκτρολόγια (όταν το βάζω οριζόντια δουλεύει μια χαρά). Το πρόβλημα το διαπίστωσα και με άλλη εφαρμογή, που πατώντας κάτω αριστερά δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Έχω Lineage os 15,1 και …

• Τώρα είδα το μήνυμα σου! Δεν το δοκίμασα, γιατί έχω κάνει διάφορα wipe στη συσκευή και νομίζω ότι δεν έχουν μείνει αρχεία μέσα. Κάνω λάθος;; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Όχι, τίποτα! Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Πάντως μπράβο σε όλους όσους ασχολείστε. Αφιερώνετε πολύ χρόνο και σε πολλές περιπτώσεις χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Ήμι-άσχετη ερώτηση Τα παιδιά που ασχολείστε και φτιάχνετε το twrp και τις ROM είστε προγραμματιστές ή κάτι αντίστοιχο, ή το ψάξατε μόνοι σας το θέμα; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• RE:

makislog - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Διέγραψε το tapatalk, ειδικά ένα η κατανάλωση άρχισε α=μετά από κάποια σύνδεση που κάνεις σε κάποιο φόρουμ-συζήτηση...” Σε όλους είναι τόσο ενεργοβόρο ή έχω κάνει κάτι λάθος; Πάντως το είχα καιρό πριν ξεκινήσει το θέμα με τη μπαταρία Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Μπαταρία

makislog - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Ίσως στέλνω άκυρα screensots. Πολύ περίπλοκο interface για εμένα Sent from my Redmi 3S using Tapatalk