Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 195.

• Μπαταρία

makislog - - RedMi 3S/Pro/3X (Land)

Μήνυμα

Ίσως να το είχα φορτίσει ενδιάμεσα. Δες λίγο τα τελευταία στατιστικά. Μου κάνει εντύπωση το tapatalk, γιατί δεν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ93bdbd5d3b755c695caf48c463d9c606.jpgba1b08d7b49dd55ea5bc1d808cece1fe.jpg10f508958acd2526eaa93af5b0dea6b4.jpg250e1e5343a8b0447d566429b7fac7e0.jpgd85e192b5ba563ff54247d30032baebb.jpg Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Giannis25: “Καλησπερα παιδια,εδω και καμια βδομαδα η μπαταρια επεφτε πολυ γρηγορα στο redmi 3s μου και εβαλα το gsam και παρατηρησα οτι οι υπηρεσιες google 'εκαναν παρτυ' . Εκανα μια εκκαθαριση cache αλλα τιποτα. Μετα εβαλα το betterbatterystats και ειδα στις υπηρεσιες google το motion detector βαραει κοκκινο με πανω απο 60 % και να δουλευει συνεχεια.. Τι μπορω να κανω για να το φτιαξω?” Μια από τα ίδια και σε εμένα εδώ και μερικές ημέρες. Βρήκες λύση; Sent from my Redmi 3S using Ta…

• Μπαταρία

Μήνυμα

Εδώ και μερικές ημέρες η μπαταρία μου κάνει βουτιά. Δεν μπορώ να το συνδέσω με κάποιο update της ROM (Lineage 15,1), ούτε με κάποια εφαρμογή, γιατί όσες είχα εγκαταστήσει πριν το θέμα που προέκυψε τις έχω βγάλει. Είδα μια μικρή βελτίωση αφαιρώντας την εφαρμογή του καιρού, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Έβαλα το greenify (έχω root), πάλι χωρίς ιδιαίτερη βελτίωση. Τώρα έχω το GSam και τρέχει, να δω τι παίζει. Φαίνεται πάντως τα πάντα να καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία απ όσο πρέπει. 1d0c4fc926293726be0e4fa…

• Υπέροχες όλες οι φώτο που ανεβάζετε!! Πιο παλιά είχα ρωτήσει για gcam για το κινητό μου. Μου απάντησε ένα παλληκάρι, αλλά μου φάνηκε πολλή βαβούρα το να βρω το λειτουργεί και τι όχι, δεδομένου ότι έχω lineage και κάνει update κάθε μέρα. Ψάχνοντας λίγο, είδα ως εναλλακτική την open cam, η οποία δίνει όντως πολύ ωραία αποτελέσματα. Ποια η γνώμη σας; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Ενώ βλέπω ότι υπάρχει backup με το device settings στο google drive, δεν κάνει επαναφορά τους κωδικούς του wifi. Συγκεκριμένα, μπαίνω μέσα στο back up. Επιλέγω για παράδειγμα το app data και μου δείχνει τις εφαρμογές που μπορώ να επαναφέρω ρυθμίσεις. Στο call history όμως (που δεν με ενδιαφέρει) και στο device settings απλά ανοίγει ένα pop up που λέει τι περιλαμβάνει ο κάθε φάκελος, χωρίς να μπορώ να μπω μέσα ή να δίνει την επιλογή restore. Βέβαια έχω αλλάξει rom μετά το συγκεκριμένο back up, αλ…

• Xiaomi Redmi 5A camera

makislog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Ευχαριστώ!

• Xiaomi Redmi 5A camera

makislog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Το κινητό παρελήφθη, ανοίχθηκε και η φωτογραφική τα σπάει! Ερώτηση, χρειάζεται προστατευτικό τζαμάκι οθόνης ή έχει gorilla (έτσι δεν το λένε;) glass?

• Καλή χρονιά! Πώς περνάμε την πολυσυζητημένη gcam σε redmi 3s prime; Έχω τη lineage os και root Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• RE:

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Σχετικά με τα 3 και 4, zip/img, rom/twrp: Μέσω sideload μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το zip της rom, σε περίπτωση που δεν το έχεις στο κινητό. Το twrp μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση με 2 τρόπους, ανάλογα την περίπτωση. Εαν στο κινητό σου έχεις ήδη κάποιο, μπορείς μέσα από αυτό να κάνεις install στο recovery partition το img του νέου twrp ή μέσω fastoboot και εντολής, το zip. Εαν δεν έχεις, πας αναγκαστικά με σύνδεση στον υπολογιστή και μέσω fastboot και εντολής κάνεις εγκατ…

• Redmi 3s prime - land

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Να αποδεχτώ ότι δεν το έχω και να εγκαταλείψω; Σκέφτηκα να δοκιμάσω τη lineage 16 (pie), η οποία είναι beta έκδοση. Την έβαλα πάνω κανονικά, αλλά μου έκανε πρόβλημα με την κάμερα και τις εικόνες γενικότερα, και έτσι αποφάσισα να βάλω τη 15,1 (oreo) που είναι σταθερή. Αρχικά, πέρασα τη rom και τα gapps στην κάρτα sd για να γλιτώσω τη διαδικασία του adb, μιας και νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σύνδεση του κινητού μου στον υπολογιστή. Κρατάω, λοιπόν, το twrp με το οποίο είχα περάσει την 16, κά…

• Χωρίς να είμαι πολύ σχετικός, αλλά επειδή είχα εγώ θέμα με αυτό, έχεις το σωστό twrp; Πρέπει να είναι συμβατό και με το κινητό σου και με τη ROM που έχεις (ή που θες να βάλεις, δεν είμαι σίγουρος) Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Μιλάς για output, έτσι; (Μόλις είδα ότι έχει ισχύ και στο input και στο output). Αυτό επηρεάζει τη φθορά της μπαταρίας ή τίθενται και θέματα ασφάλειας;

• Τα παραπάνω Amber κάνουν ζημιά; Βρήκα έναν usams με τρεις θύρες, max current 2,2 ανά θύρα Παράθεση από makis1024: “5v 2000mah” Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Ρε παιδιά, πόσα Volt και Amber πρέπει να είναι ο φορτιστής; Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Ενδιαφέρουσα περίπτωση αυτό το πολύπριζο. Δεν βλέπω να έχει προστασία από υπερφόρτωση κλπ και τα φοβάμαι λίγο αυτά. Όσον αφορά το φως, έχω βρει ένα άλλο, xiaomi και αυτό με αισθητήρα που έχει πιο απαλό φως Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

• Είμαι, ναι. Την κατέβασα πριν λίγο. Πάντως στο Facebook τα sponsored ads εξακολουθούν να φαίνονται Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο

• Παράθεση από fog: “Swiftkey, χωρίς login και κλειστή τη μπάρα με τα gifακια και λοιπά μπιχλιμπίδια. ” Γιατί χωρίς login;;

• Κακό αυτό για την παραμετροποίηση της συσκευής. Όταν θέλω να διαβάσω reviews από Ελλάδα, αναγκαστικά αλλάζω τη γλώσσα και μετά την επαναφέρω Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα μου αρέσει το Swiftkey, αλλά το έχει παρατραβήξει με τα πρόσθετα (εικόνες, gifs κλπ) και ψάχνω να το αλλάξω Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk