Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 195.

• Γεια! Με εξυπηρετεί να έχω γλωσσά της συσκευής στα αγγλικά για το μενού, όμως με αυτόν τον τρόπο οι αξιολογήσεις στο google play είναι και αυτές στα αγγλικά. Υπάρχει τρόπος να έχω αγγλικά τη συσκευή αλλά ελληνικά στις αξιολογήσεις του google play; Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αρχικά για Blitzwolf σκεφτόμουν, γιατί μου φάνηκε σοβαρή εταιρεία. Όμως δεν είδα να είναι CE certified και γι αυτό τείνω στε ένα τρίθυρο usams με ένδειξη τάσης Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γεια χαρά! Αρχίζω να ψάχνομαι με τα κινεζομάγαζα και ήθελα κάποιες βασικές πληροφορίες για το καθένα(όχι περί τελωνείου). Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, μόνο ό,τι νομίζετε ότι πρέπει να ξέρω! Παράθεση από demakhs: “Banggood-priority line End of the story... ” Δεν ξέρω αν αναφερόσουν στην ερώτησή μου που ζήταγα γενικές πληροφορίες για κινεζομάγαζα. Θα γίνω πιο συγκεκριμένος για να βοηθήσω! Γενικά αγοράζω ψιλοπράγματα, αξίας 0,01 έως 10-12 ευρώ. Τώρα που ψάχνομαι για να πάρω ένα φως νυκτός με αισθητ…

• Γεια χαρά! Αρχίζω να ψάχνομαι με τα κινεζομάγαζα και ήθελα κάποιες βασικές πληροφορίες για το καθένα(όχι περί τελωνείου). Δεν ψάχνω κάτι συγκεκριμένο, μόνο ό,τι νομίζετε ότι πρέπει να ξέρω!

• Xiaomi Redmi 5A camera

makislog - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Redmi 5A Redmi note 5 AI ” Σωστό.. Χθες (σήμερα στις 3 το πρωί δλδ) παρήγγειλα το 5 ai από τον Θεό, σε τιμή λίγο πιο πάνω από Gearbest. Το Note 6 Pro μου άρεσε περισσότερο και σαν οθόνη που καλύπτει μεγαλύτερο μέρος της κατασκευής και σαν φώτο από τα δείγματα που είχε στο gsm arena, αλλά ήταν +30 και νομίζω ότι η διαφορά στις φώτο δεν είναι τόσο ουσιαστική.

• Xiaomi Redmi 5A camera

Μήνυμα

Πώς ξεχωρίζω το 5 από το 5 ΑΙ όταν δεν διευκρινίζεται;

• Unable to mount storage

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν έχω χρόνο να σου κάνω κανένα που να υποστηρίζει μέχρι και android 8-9 ” Να είσαι καλά και μόνο που το προτείνεις! Έχω βρεί κάποια online, θα τα δοκιμάσω. Τελευταία ερώτηση (για τώρα). Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω το twrp χωρίς adb;

Μήνυμα

Πάντα όμως η πρώτη κίνηση είναι να περάσω το twrp της rom που θέλω, χρησιμοποιώντας το twrp που ήδη έχω;

Μήνυμα

Βρήκα wifi και μπορω να στειλω από το κινητό μου σαν ανθρωπος... Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου! Για να συνοψίσουμε, αυτή τη στιγμή έχω το twrp που αφορά την xtrv και rom τη lineage 16. Αν θέλω να περάσω την οποιαδήποτε rom πρέπει πρώτα να φλασάρω, μέσω του ήδη υπάρχοντος twrp, αυτό που αφορά τη rom που θέλω, έπειτα κάνω wipe data, cache, devnik cache και μετά φλασάρω την rom;

Μήνυμα

Ναι, έκανα format data (αυτό πού γράφεις yes) μου δείχνει κανονικά τον χώρο και μόλις κάνω reboot recovery μού δείχνει χώρο 0. Twrp έχω αυτo που είναι για τό redmi 3s prime. Μέ αυτo το twtp έβαλα τήν xtrv και μετά,με το ιδιο twrp έβαλα την lineage os 16

Μήνυμα

Α, οκ, δεν ήξερα για τη rom. Αυτή τη στιγμή έχω lineage os 16

Μήνυμα

TWRP έχω το σωστό, γτ το είχαμε βρει μαζί με κάποιον από το forum. Έκανα format data. Τώρα βλέπω το μέγεθος του δίσκου αλλά δες την εικόνα να μου πεις γνώμη.

Μήνυμα

Ναι Το δοκίμασα. Πάλι κολλάει. Στο μεταξύ το κινητό δουλεύει κανονικά αλλά στο recovery μου λέει ότι το internal storage είναι μηδέν. Ο υπολογιστής βλέπει το κινητό αλλά εγώ δεν βλέπω αρχεία μέσω recovery

Μήνυμα

Καλησπέρα και πάλι! Πώς διορθώνεται αυτό το μήνυμα; Μου έβγαζε εσωτερικό χώρο κανονικά, αλλά δεν μπορούσα να βρω αρχεία. Το πρόβλημα προέκυψε περνώντας την lineage, η οποία βέβαια περάστηκε κανονικά, αλλά επειδή δεν είχα κάνει wipe Dalvik /ART Cache και Cache, θέλησα να κάνω τη διαδικασία από την αρχή. Αυτή τη στιγμή έδωσα εντολές "fastboot erase userdata" , "fastboot erase system" & "fastboot erase cache" που βρήκα στο xda, αλλά και πάλι δεν μπορώ να κάνω wipe data από το twrp

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από patrickdrd: “το system data συνήθως είναι ή "σαβούρα" ή log αρχεία κλπ ” Αυτά πώς μπορώ να τα διαγράψω χωρίς να τα διαγράψω χωρίς να τα αναζητώ ένα ένα;

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από patrickdrd: “τα media λες; ειναι προφανες... για το system data να ανησυχεις.. ” Γιατί να ανησυχώ για το system data; Παράθεση από alvin1983: “Media 300mb και τα 10.4 gb ειναι το backup του twrp 1/11/18 που έχεις πάρει =10.7 gb και απλά το γράφει όλο σαν media και στο αναλύει μετά προς τα δεξιά τι αφορά. ” Είναι λογικό να έχω τόσο μεγάλο backup χωρίς να έχω καθόλου αρχεία μέσα; Με παίρνει να διαγράψω κάτι; Πώς είναι δυνατόν να έχω κάτω από 7gb ελεύθερο χώρο χωρίς να έχω τίποτα μέσα;

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Τι είναι αυτά τα αρχεία δίπλα από το twrp; Έβαλα μία εφαρμογή disk analyser και μου τα εμφάνισε!

• Αναζήτηση android tv box

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ και πάλι! Αναφορικά με το "μαμά Κίνα" τελικά ήταν ευφημισμός ή εννοούσες Chinese version. Τηλεόραση δεν βλέπω ιδιαίτερα (μόνο καμιά σειρά), ούτε αθλητικά, οπότε δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα συνδρομητικά. Πάντως,από το λίγο που έψαξα, υπάρχει η δυνατότητα unroot. Αυτό που βλέπω διαβάζοντας και ψάχνοντας είναι ότι το mi box παίζει Netflix 4K. Είχα καταλάβει ότι μόνο το Μecool είναι πιστοποιημένο για FHD, εκτός και αν το mibox παίζει HD και 4Κ, αλλά όχι FHD. (Συνεχίζω το διάβασμα και σε …

• Αναζήτηση android tv box

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολύ! Nova Go και otetv με την ανάλογη συνδρομή; Και όταν λες "από μαμά Κίνα" εννοείς Chinese αντί για International Version; Η πιστοποίηση για HD του Netflix σημαίνει ότι τα άλλα TV boxes υποστηρίζουν χαμηλότερη ποιότητα που όμως διορθώνεται με κάποιο τρόπο;

• Xiaomi Redmi 5A camera

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Για καλές φώτο θες: Mi A2 (android one/stock android) ” Προχωράμε;;