Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 195.

• 9,5 έχω. Πέραν τούτου, δεν μου εγκαθιστά καν το magisk

• Κι εγώ τα έκανα αυτά που είπε ο nas, αλλά δεν δούλεψε. Μπορείς να μου πεις αν έκανες κάτι επιπλέον; Πέρασες και modules στο magisk;

• Το έκανα, δεν δούλεψε. Προσπαθώ να κάνω την εγκατάσταση μέσα από το magisk manager (από TWRP κάνει bootloop ή όπως το λένε, τέλος πάντων) και επιλέγω το αρχείο με κατάληξη zip. Μήπως θα έπρεπε να το κάνω extract πρώτα;

• Case re-opened.. Όπως έγραψα παραπάνω, φλάσαρα την XTRV και όλα λειτούργησαν "κανονικά". Όταν όμως προσπάθησα να περάσω το magisk, η εγκατάσταση απέτυχε. Δοκίμασα τόσο με την τελευταία έκδοση, όσο και με μία που βρήκα μέσα στο κινητό (μάλλον περάστηκε μαζό με την XTRV). Δοκίμασα να κάνω flash (μπορεί και να το λέω λάθος) το magisk μέσω TWRP, έκανε κανονικά την εγκατάσταση, αλλά το κινητό παρέμενε στο mi logo. Χθες που έκανα πρώτη φορά εγκατάσταση την XTRV και μετά το magisk, δεν είχα πρόβλημα, σ…

• Γιατί όμως έπαθε αυτό που έπαθε κατά την εγκατάσταση του xposed, και μάλιστα σε 2 χρήστες;

• Πέτρο, και εμένα κατά την εγκατάσταση του xposed framework μου κόλλησε στο mi logo. Όπως έγραψα παραπάνω, απλά ξαναφλάσαρα την XTRV και το κινητό δούλεψε κανονικά. Μάλιστα, μου είχε κρατήσει τα πάντα από αρχεία και εφαρμογές. Προσοχή! Δεν σου λέω να το κάνεις (γιατί δεν είμαι πολύ σχετικός), σου λέω τι δούλεψε σε εμένα.

• Αφού δεν βλέπω ανταπόκριση, απαντάω μόνος μου! Μετά από πολύ διάβασμα και πολλές αποτυχημένες προσπάθειες μέσω cmd, αποφάσισα να ξανακάνω flash τη ROM και δούλεψε! Case closed.-

• Καλησπέρα και πάλι! Πέρασα χθες την XTRV και φλάσαρα το magisk. Σήμερα πήγα να περάσω το xposed framework και στο reboot το κινητό (redmi 3s prime) κόλλησε στο mi logo. Αυτά

• Λοιπόν, βρήκα μια φωτογραφία που είχα από αυτά τα ακουστικά.

• Όπως βλέπεις δεν το χω! Και να φανταστείς ότι οι συνάδελφοί μου με θεωρούν hacker

• Δεν μου εμφάνιζε αυτή την κουρτίνα. Το πρόβλημα μόλις λύθηκε... αλλάζοντας καλώδιο USB (το είδαμε και αυτό!)

• Παράθεση από demakhs: “Να μας πει ακριβώς από ποια νησιά είναι, για μην την πατήσει κανείς Χριστιανός απο μας κ μας ξεροψηθουν όσα εγκεφαλικά κύτταρα μας έχουν ... απομείνει!! ” Δεν ξέρω πώς μπορώ να το δω από το ebay. Αν μου πεις, ευχαρίστως να το κάνω. Ωστόσο, αυτό που πρόσεξα είναι ότι όσα items δεν είναι listed δεν μπορείς να κάνεις αξιολόγηση για να ξέρουν οι άνθρωποι πριν αγοράσουν. Περιγραφικά, το προϊόν ήταν bluetooth ακουστικά με μαγνητάκια για να κλείνουν μεταξύ τους (αυτά που είναι γι…

• Καλησπέρα! Σήμερα το πρωί πέρασα την XTRV και τώρα που προσπαθώ να συνδέσω το κινητό στο pc δεν το αναγνωρίζει. Κατέβασα διάφορα εργαλεία για να εγκαταστήσω τους drivers (μεταξύ των οποίων η αυτόματη εγκατάσταση του @George Kaggelaris , το miphone tools κ.ά.) αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Πιο συγκεκριμένα, η αυτοματοποιημένη εγκατάσταση δείχνει να δουλεύει κανονικά, αλλά το κινητό δεν συνδέεται, ενώ με το mi phone tools μου δίνει αυτό το μήνυμα, το οποίο δεν ξέρω πώς να το κάνω.

• Καλά, εγώ είμαι MALMIFA. Παρεμπιπτόντως, η έκδοση Android αναβαθμίζεται;

• Σε ευχαριστώ! Ορμώμενος από το άλλο σου μήνυμα που μου πρότεινες ή supersu ή magisk, διάβασα κάποια συγκριτικά μεταξύ των δύο, και τα περισσότερα συγκλίνουν προς το 2ο. Συγκεκριμένα, διάβασα ότι με το supersu η συσκευή δεν θα μπορεί να περάσει τον έλεγχο ασφαλείας της google και δεν θα μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες εφαρμογές (π.χ. google play, τραπεζικές εφαρμογές κ.ά.). Ακόμη, έλεγε ότι το supersu πουλήθηκε σε μία κινέζικη εταιρεία αγνώστου φήμης, κάτι που με θορύβησε πολύ. Από την άλλη, το ma…

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Ισχύει! Στο μεταξύ, πώς κάνω root; Είναι πολλά τα σχετικά threads και χάθηκα

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Για το δεύτερο... εε ας σας αφήσουμε και λίγο να σκεφτείτε τι κάνετε. Πως θα βελτιωθείτε δλδ??? ” Χαχαχα. Είναι πολλά, εγώ έπαθα ήδη υπερφόρτωση!!

• Μόλις κατάφερα να περάσω την XTRV! Τώρα (μη γελάσετε) το κινητό (Redmi 3s prime) έχει root; Αν όχι, πώς το κάνω;

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Και μετά την εντολή boot. fastboot boot ****.img ” Δεν θυμάμαι αν το έκανα αυτό (αργεί να εμφανιστεί το μήνυμα ότι απάντησες και δεν το είδα), πάντως προχώρησε κανονικά, φλάσαρα τη rom και τώρα πάω να δω αν κλείδωσε πάλι ο bootloader. Αν θες, δες την επεξεργασία στο προηγούμενο μήνυμά μου και πρόσθεσε αυτά τα δύο πραγματάκια στον οδηγό.

makislog - - Recoveries

Μήνυμα

Μάλλον το πέτυχα! Στην πρώτη σελίδα του οδηγού δεν έχει κάποια εικόνα για το επιτυχές φλασάρισμα twrp, αν μπορείτε προσθέστε την για τους επόμενους χρήστες! Επίσης, όταν φλασάρουμε τη ROM και πατάμε εικονίδιο back -> Reboot -> Bootloader, βγάζει μία επιπλέον οθόνη που κάνεις swipe right για να εγκαταστήσει τo TWRP ως system app. Και αυτό λείπει από τον οδηγό