Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Καλό θα ήταν όταν έχουμε χρόνο να το κάνουμε κανονικά....βέβαια δεν πειράζει να προσπαθήσουμε ότι θελουμε ειδικά αν υπάρχει και το σωστό μπακαπ.Anyway νομίζω αν δεν είναι το αντικείμενο της δουλειας σου αυτο δεν ειναι ανάγκη να το τερματισειςς με ρομ, ρουτ, Κλπ γιατί χάνεις το μέτρο και το χρόνο σου....value for money σε όλα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Κοίτα το MiCloud σου ξαναστήνει το κινητό όπως ήταν Ακόμη και τις εφαρμογές σου Καλού κακού όμως τράβα ένα Nandroid backup και αν δεις και δεν μπορείς με τίποτα το πας πίσω (Αν και δεν είναι τόσο απλό να πας από 8 σε 7 μετά. Απλά τονίζω τη χειρότερη επιλογή). Νομίζω όμως αν τικ-άρεις τα σωστά κουτάκια στο MiCloud θα στο φτιάξει σωστά” Micloud έχω κάνει κανονικά με όλα τα κουτάκια τικαρισμενα ( μόνο contacts δεν κάνει), μένει τώρα να κατεβασω το Nandroid που λες και να δω…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από de_mytho: “παιδια καλησπερα, μια ερωτηση, αν βαλω την 8 global stable..(απλο update ” τωρα ποια εχεις?αν εχεις miui7 νομιζω θελει Factory reset. ” εχω την 7 ναι αλλα και αυτη νομιζω την ειχα βαλει πριν ενα χρονο που πηρα το κινητο ετσι απλα χωρισ ρισετ, απλα τωρςα ειναι πλεον γεματο απο κωδικους εφαρμογεσ τραπεζων κλπ και δε θελω με τιποτα να ξανακανω ολες τισ διαδικασιες αυτες..... Γεκινοτερα υπαρχει καποιος τροπος που να μη χασεις τιποτα, οπως γινεται…
-
παιδια καλησπερα, μια ερωτηση, αν βαλω την 8 global stable..(απλο update οχι φλασ τιποτα μονο τρις τελιτσες και αρχειο ζιπ) , κανοντας μπακαπ απο τα settings του κινητου, μπορω να εχω παλι 100% το κινητο οπως ηταν πριν αν κανω ροκοβερι;;; apps, passwords, my settings, saved links etc... ευχαριστω πολυ.