Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
ευχαριστουμε γεια ολλα οσα κανεις γεια εμας χαρις σε εσενα τα τηλεφονακια μας ζοντανευουν
-
και η 8.0.8 eu μου εγραφε και αυτη μηπως και αυτη ηταν λαθος?
-
οπα στο twrp λες ναι μου εβγαλε
-
απο την προτη σελιδα την κατεβασα για το μι5
-
Screenshot_20160922171948628_com.and.pngScreenshot_20160922172016578_com.miu.png
-
παιδια μολις περασα την 8.0.10 στο μι5 μου και δεν εχει τα reboot recovery kai fastboot την εκανα με clean insatal και οχι uptate
-
ρε παιδια εχει βαλει κανεις την gtv stable σε mi5? εμενα δεν μπαινει με τιποτα και ηθελα να την δοκιμασω κανω τα wipe κανονικα flasharo την ρομ και κολαει στο mi logo δεν διχνει κατω το android που αναβοσβινει
-
θα περασω την 6.9.8 αλλα δεν βρισκω το clean zip της το τελευτεο που εχει ειναι το 6.8.18 κανει? το κινιτο ειναι mi5 3 giga
-
Παιδια πως περναει η dev rom? Εχω stable ελληνικη απο twrp?
-
καλημερα παιδια πως περναει μια dev rom? οπως και η stable? Εχω stable ελληνικη ενοειτε
-
Καλημερα παιδια εχω το mi5 προσπαθησα 5 φορες να περασω gtv στο κηνιτο μου με super user χωρις με wipe system χωρις ολλα τα δοκιμασα τα wipe γινονται κανονικα και η εγκατασταση κανει reboot το κινητο και κολαει στο mi logo δεν προχοραει την ξανα κατεβασα την ξανα περασα τιποτα
-
γιωργο τιποτα ακομα θα την ξανακατεβασω μαλον
-
οχι δεν μου εβγαλε την gtv stable πηγα να περασω
-
καλησπερα παιδια εκανα και wipe system στην αρχη και τα ιπολιπα πριν flasharo την ρομ και δεν ανοιγει τωρα το τηλ κολαει στο mi logo τι πεπει να κανω? μπαινει σε twrp
-
οχι γιωργο περιεργο μου φενετε
-
παιδια ερωτηση εχω gkalen stable στο mi5 στο antutu βγαζω 124k skcor με το που βαλω το cpu σe reformance απο interactive αντι να βγαλει πιο πολλα βγαζει 45κ τι γινετε?
-
παιδια ερωτηση εχω gkalen stable στο mi5 στο antutu βγαζω 124k skcor με το που βαλω το cpu σe reformance απο interactive αντι να βγαλει πιο πολλα βγαζει 45κ τι γινετε?
-
-
-
χαχα ευχαριστω τωρα το κανει κανονικα