Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.
-
Ρε παιδιά; Γιατί δεν έχουμε Netflix σε unlocked China -> Global version??? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59075/
-
Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
Synthercat - - Mi Band
ΜήνυμαΑυτο το bug που λέτε: 2)FC στην λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης Τι πάει να πει; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει καλύτερα; Θέλω να το βάλω στο κινητό της γυναίκας μου αλλά μου λέει αν σταματήσει το ρολόι να ξεκλειδώνει την οθόνη δεν την ενδιαφέρει.
-
Εγώ που θέλω Global Stable και έλεγα για ΟΤΑ για να μην έχω μπελά στο κεφάλι μου δηλαδή να στείλω πίσω το china mi8 που μου έρχεται σε 1-2 μέρες;;; Η αν κλειδώσω με China ROM (Dev?) και πάω για unlock tool κτλ θα είναι κανονικά σαν να έχω global (άφοβο ΟΤΑ)?
-
Εγώ που έχω να ασχοληθώ με όλα αυτά απο τότε που είχα redmi note 3 pro κινέζικο που το έκανα global τι να κάνω ρε παιδιά;;;; Πήρα αυτό Xiaomi Mi8 Mi 8 6.21 inch 6GB RAM 64GB ROM Snapdragon 845 Octa core 4G Smartphone Sale - Banggood.com και τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να το επιστρέψω και να χρεωθώ μεταφορικά για να πάρω το global απο banggood με νεα παραγγελία. 1. Με ενδιαφέρει να έχω OTA updates. 2. Δεν έχω ιδέα στην πράξη τι διαφορά με κάνει το locked/unlocked/απο ποιόν λογμο έγινε το unlock κτλ. …