Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 59.

• Η βάλε την rom σε μια κάρτα SD Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκίμασε τον οδηγό sideload adb... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό που σου είπα το Δοκίμασες φίλε @gas83? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε μένα είχε τύχει το ίδιο και πέρασα την rom με την μέθοδο sideload adb... Βρες τον οδηγό και προσπάθησε το Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Alex_mpidis: “Παράθεση από stamatisv: “Καλησπέρα, δεν έχουμε δεί unofficial τρόπο unlock για το pro για την ώρα οπότε μην ανησυχείς... εφόσον έχεις πλέον την ελληνική χωρίς πρόβλημα ένα παραπάνω ” Καλώς τότε. Αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα θα επανέλθω! Να ρωτησω! Εβαλα αυτη τη ρομ: mui by xiaomi-miui.gr xtrvbeta1-8.1 |8.1.2.0 (MHQCNDI). Ειναι η τελευταια;” Ναι φιλε μου η τελευταία ειναι ... Sent from my iPad using Tapatalk

• Παιδιά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γενικά στο forum που έχει τόσο αξιόλογα μέλη που μας δίνουν λύσεις σε πολλά προβλήματα , στον @derveni που ξόδεψε αρκετό χρόνο για να βοηθήσει και ένα λίγο πιο μεγάλο ευχαριστώ στον @NasDriver που ότι και να πω θα είναι λίγο... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Φίλε @NasDriver είσαι grand master τι να πω respect...

• Screenshot_20170212191651981_com.and.png =============== Φεβ 12th 2017, 1:20pm =============== Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από maktsiot7: “Το έκανα φίλε και αυτό, τίποτα το ίδιο... Αρνείται ρε παιδί μου να το πάρει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κρατώντας πατημένο το Shift πλήκτρο, πάτα πάνω στον φάκελο adb και επέλεξε open command window here. Δοκίμασε και αυτό, εάν το έκανες από cmd. Μπορεί να πετύχει. ” το έχω κάνει και αυτό φίλε αλλά τίποτα...

• Θα το κάνω και αυτό σε λίγο γιατί έχω δουλειά τώρα και θα σου πω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το έκανα φίλε και αυτό, τίποτα το ίδιο... Αρνείται ρε παιδί μου να το πάρει... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλό μου ακούγεται αυτό, θα το δοκιμάσω σε λόγο και θα σου πω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα δω πως θα πάει αύριο και σίγουρα θα χρειαστώ την γνώμη και την βοήθεια σου αν ακόμη συνεχίζει να μην παίρνει το twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Όχι φίλε pechr δεν το παρεξήγησα καθόλου, με τόσα που έχετε δει και εσείς εδώ μέσα λογικό είναι να το πεις μεταξύ σοβαρού και αστείου... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αύριο θα δοκιμάσω σε ένα laptop με 7... Για να δούμε τι θα γίνει και εκεί.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• παιδιά δεν γίνετε τίποτα , όλα γίνονται σωστά ακόμα και με τους καινούριους drivers που βάλαμε με τον φίλο derveni και τον ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο του και την βοήθεια του ,πάλι το ίδιο αποτέλεσμα ενώ τώρα στην διαχείριση το βλέπει υποτιθεται σωστά όπως λέει και στον οδηγό για τους drivers. Εδω θέλω να πω ότι έχω περάσει ελληνική rom σε πάνω από 30 xiaomi και σε άλλα 3 redmi pro, δεν είναι ότι προσπαθώ τώρα πρώτη φορά και κάνω κάτι λάθος ,ότι πατάω ****** και τέτοια.. το κινητό στις εντολές …

• Παράθεση από demakhs: “το factory reset, το.... εξευρωπάϊσε....!!! ”

• Ευχαριστώ φίλε μου αλλά μετά από ένα factory reset τώρα μου βγάζει το ίδιο αλλά στα Αγγλικά.. Το θέμα είναι ότι δεν μπαίνει το twrp recovery με τίποτα , αυτό είναι το μαμά και δεν μπορώ να flashαρο την Ελληνική rom. Ίσως ο NasDriver να μπορεί να βοηθήσει μιας απ'οτι έχω διαβάσει κάπου αντιμετώπισε το ίδιο θέμα με ένα redmi 3s

• Καλησπέρα παιδιά , προσπαθώ να βάλω το recovery twrp για το redmi pro omega όπως λέει ο οδηγός όπως έχω κάνει το ίδιο επιτυχώς σε άλλα 3 ίδια κινητά και ενώ δείχνει να ολοκληρώνεται σωστά η διαδικασία όταν δίνω fastboot boot ******.img αυτό κάνει reboot και ανοίγει σε κανονική λειτουργιά και όταν μετά πάω να μπω χειροκίνητα σε recovery μου βγάζει αυτόIMG_20170209_205950.jpg

• Ακολουθώ αυτόν εδώ τον οδηγό ... =============== Φεβ 10th 2017, 12:50pm =============== έχω developer official και το έχω ξεκλειδώσει . =============== Φεβ 10th 2017, 3:45pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Τι κάνεις ακριβώς...δωσε ονομα αρχείων.. Δεν αν ολοκληρώνεται και μετα κάνε fastboot boot *****.img ” Δείχνει ότι ολοκληρώνεται σωστά η διαδικασία και μετά όταν δίνω fastboot boot ******.img αυτό που κάνει είναι να κάνει επανεκκίνηση και να ανοίγει το κινητό σε κανονική λειτουργιά

• RE:

maktsiot7 - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “@maktsiot7 Μπες πάλι σε fastboot και μέσω adb ξανά πέρνα το recovery δεν περάστηκε αυτό είναι το εργοστασιακό, ξανά πέρνα το recovery” Το έχω κάνει 4-5 φορές ήδη αλλά δεν λέει με τίποτα να περαστεί.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk