Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-59 από 59.
-
Καλησπέρα παιδιά , προσπαθώ να βάλω το recovery twrp για το redmi pro omega όπως λέει ο οδηγός και έχοντας κάνει το ίδιο επιτυχώς σε άλλα 3 ίδια κινητά μου βγάζει ένα κινεζικό recovey , ανεβάζω και foto.. ξέρουμε κάτι ? τι να κάνω? =============== Φεβ 9th 2017, 9:32pm =============== IMG_20170209_205950.jpg
-
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τον χρόνο σου, έχω βάλει την τελευταία ελληνική stable lollipop για το 20140813 όμως πιστεύωντας ότι αυτό έχω και ενώ την πήρε μια χαρά και το κινητό το έστειλα στην επαρχία στον πεθερο με παίρνει σήμερα και μου λέει δεν βρίσκει δίκτυο.. Και έτσι άρχισα να το ψάχνω και κατάλαβα ότι είναι η 20140811 έκδοση και του έχω βάλει λάθος rom τώρα εγώ γιαυτό έχει αυτό το θέμα... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά, παράγγειλα πριν κάνα μήνα το redmi 2 pro και ενώ περίμενα να μου έρθει η έκδοση 20140813 μου ήρθε η έκδοση 20140811 και είναι κανονικά 2/16 που το γράφει και στο κουτί του και στις πληροφορίες κινητού αλλά και σε τεστ που έκανα, είναι φυσιολογικό αυτό; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Η σκέψη σου πολύ πιθανό να είναι σωστή... !!! Το δικό μου κινητό δεν το είχα σετάρει και νομίζω ούτε Mi account είχα φτιάξει ακόμα, θα ρωτήσω και τον φίλο μου να δω αν είχε κάνει κάτι αυτός πριν στο δικό του και θα αναφέρω μήπως βγει καμιά άκρη και μπορέσεις σαν ποιο έμπειρος να φτιάξεις έναν αναλυτικό οδηγό πάνω σε αυτόν τον τρόπο ...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lallasgr: “@maktsiot7 γραψε το ανεξάρτητα με τον φίλο. Sent from my Redmi Note 3 Pro” Λοιπόν δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και κάπου αλλού εδώ στο forum, στην δική μου περίπτωση ήρθε το κινητό με μια rom stable υποτίθεται όπως έγραφε η rom και όπως τους το ζήτησα αλλά μόνο official stable δεν ήταν. Το κινητό ήταν γεμάτο γύρο στις 50-60εφαρμογές κινεζικες άσχετες με την xiaomi τις οποίες δεν μπορούσα να σβήσω κιόλας. Μετά πιστευοντας ότι έχω official stable παω να βάλω την κινέζικη offi…
-
Καλησπέρα φίλε, το έχεις ξεκλειδωσει τον bootloader η ακόμα; αν όχι έχω να σου προτείνω έναν ποιο εύκολο τρόπο να πας από unofficial σε official rom που σε εμένα σε δύο note 3 pro δούλεψε... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Πάμε γερά ρε Ελλαδραααα ....!!! Ψήφισα ως maktsiot7
-
Καλή μας επιτυχία !
-
έκανα και εγώ την αναβάθμιση στην ελληνική rom ,όλα πήγαν καλά και το κινητό δουλεύει άψογα ... μπράβο ρε παιδιά να 'στε καλά!!!!
-
ευχαριστώ ρε παίδες, λέω να περάσω και εγώ την ελληνική αλλά είναι η πρώτη φορά που το επιχειρώ και το φοβάμαι λίγο αν και φαίνεται εύκολη η διαδικασία θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο?
-
Καλησπέρα παιδιά ,να κάνω μια ερώτηση ? όταν λέει (Tην περνάμε στην SD-Card (Υποχρεωτικό) της συσκευής σας) εννοει τον αποθηκευτικό χώρο του κινητού η την εξωτερική κάρτα sd που βάζουμε ?
-
Καλησπέρα παιδιά και από μένα , επειδη είμαι αρχάριος με τις αναβαθμίσεις και γενικά δεν το έψαχνα τόσο καιρό, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις. Καταρχήν η ελληνική rom έχει βγει για το hongmi redrice? γιατί δεν βλέπω το λινκ για download.. Kαι δεύτερον είμαι στην rom όπως μου ήρθε από κινά miui 1.0 multilingual πριν ένα χρόνο περίπου ,κάνω την αναβάθμιση όπως ακριβός λέει ο οδηγός εδω για την ελληνική rom η χρειαζετε κάτι άλλο πρώτα . ευχαριστώ εκ τον προτέρων , ελπίζω να δείξετε κατανόηση στην α…