παρελαβα.θα βάλω τα κλάματα.δεν ρισκάρει καθόλου και με δυσκολία πετιέται οτιδήποτε.εβαλα αρχική οθόνη με πολύ δυσκολία και τοποθεσία οτιναναι αφού δεν προχωρούσε για να βρω Greece.εβαλα κάρτα αλλά δεν μου ζήτησε πιν και την εβγαλα. Βοήθησε με τι κάνω??
Ρε σεις βοήθεια χρειάζομαι και έχω χαθεί.γιατι παίξετε με τον καημό μου?? Δεν εχω ιδέα πραγματικά.Δεν μπορώ να αντιληφθω το αστείο μέσα στον πόνο μου. Συγνώμη .θα επανέλθω αύριο με το κινητό.αν θέλει κάποιος ας βοηθήσει διαφορετικά iAmLiakos μεγια!
Παράθεση από demakhs: “Πολύ "απότομος" για νταλικέρης όμως.... Γιατί έτσι...τα παιδιά χαβαλε κάνουν και διάθεση να βοηθήσουν επίσης έχουν... Και με φόρα μπήκες και "γκαζωμένος" επίσης... ” εχεις δίκιο. Συγνωμη
Αστειευομαι προφανώς ,εκτός και αν πράγματι είσαι νταλικερης που βαριέσαι να διαβάσεις τους οδηγούς. Αν πειραχτηκες συγγνώμη ,αλλά το ότι είσαι και γυναίκα δεν χρειαζόταν να το γράψεις στο ποστ σου. Δεν ανηκεις σε ευπαθή ομάδα που χρήζει περισσότερης βοήθειας για να το δηλώσεις. Ακόμα και nickname OIKODOMOS23CM να είχες τα παιδιά του φόρουμ θα Παράθεση από geomos: “Παράθεση από Ksigma: “geomos δεν ξέρω γιατί αντιδρας έτσι.το έχω δηλώσει και στο προφίλ μου άλλωστε.Αλλα και άντρας να ήμουν τι θα π…
geomos δεν ξέρω γιατί αντιδρας έτσι.το έχω δηλώσει και στο προφίλ μου άλλωστε.Αλλα και άντρας να ήμουν τι θα πείραζε να με βοηθήσει αν μπορεις; Θα στείλω φωτο με τις κόρες μου για να δω τι κακία θα πεις
Ρε παιδιά έχω απελπιστει!!!όλη μέρα σε έναν υπολογιστή είμαι αλλά δεν ξέρω από αρχεία.Να φανταστείτε πριν πολλά πολλά χρόνια πηρα και πτυχίο προγραμματιστή αλλά μου φαίνονται τοσο εξωπραγματικά.Υπαρχουν πολλές αναφορές εδώ μέσα αλλά βήμα βημα π.χ πατάμε τάδε και enter όπως στους ηλικιωμένους δεν βρηκα
αν το κάνεις εσύ μπορεί να έχω και εγώ την ίδια γνώμη!αλλά δεν έχω υπολογιστή και όλα πρέπει να γίνουν από το τηλέφωνο.ασε που δεν σκαμπαζω.Γυναικα είμαι(να μην ακούσω σχόλια...) 1)Να βάλω την κάρτα μου??????? 2)από το τηλέφωνο να μπω για ξεκλειδωμα?????? Μετά μου λέτε την συνέχεια
Από 19/8 ήρθε το ειδοποιητηριο τελικά.Αυριο πάω να το πάρω☺.Τι κάνω με το άνοιγμα?ΒΟΗΘΕΙΑ please!!Να βάλω την κάρτα μου??Ποιο είναι το πρώτο πρώτο....να μπω στο official site για ,unlock . ???εχω χαθεί με τόσα που διαβάζω εδώ μέσα.Δεν το κατέχω και το άθλημα.κλαιω με μαύρο δάκρυ έστω και τα λιγοστά χρήματα που έδωσα γιατί θα μπορούσα να πάρω κάτι ενχωριο και να έκανα τη δουλειά μου.Υποψιν έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο λογω brick s4 .Βοήθησε παρακαλώ με απλά λόγια και μην με παραπέμπεται σε πολύπλοκε…