Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Παράθεση από gab: “Παράθεση από mixalisxaral: “Καλησπέρα, φλασαρα την XTRV/GTV_6.11.17 & την 6.11.24 σε redmi note 3 pro αλλά έχω και με τις δύο το ίδιο πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φώτο... 20161125_162431.jpg ” Αν βάζεις το νούμερο τηλεφώνου μετά το +48 που γράφει φυσικά και δεν πρόκειται να συνδεθείςΠατά πάνω στο +48 και διάλεξε Ελλαδα και μετά βάλε το νούμερο.θα σε ξαναρωτησει τον κωδικό για ακόμη 1 φορά και μετά θα μπεί ” Το σφάλμα το βγάζει συνέχεια δεν είναι θέμα λανθασμενων στοιχείω…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Είσαι σίγουρος για τα στοιχεία που βάζεις στο Mi-Account ? Δοκίμασες να πάρεις Backup από το TWRP Recovery και να προχωρήσεις σε Factory Reset ? Δοκίμασε επίσης να αλλάξεις την γλώσσα στα Αγγλικά μήπως υπάρχει κάποιο Bug με τα Ελληνικά. ” Για τα στοιχεία που βάζω είμαι σίγουρος ναι. Το σφάλμα το βγάζει ακόμα και όταν πατάω "skip" στη διαδικασία σύνδεσης με το Mi-Account. Γενικά κάνω clean instal όχι update από κάποια προηγούμενη έκδοση. Έχω δοκιμάσει και με αγγλικά και με…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δύο προβλήματα βλέπω εγώ στην φώτο σου. 1. Δεν είσαι συνδεδεμένος σε κανένα WiFi. 2. Αν και είσαι σε 4G δίκτυο δεν έχεις ενεργά Data ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άρα είναι λογικό να μην μπορεί να συνδεθεί στο Mi-Account & Mi-Cloud. ” Δεν είναι το πρόβλημα στη σύνδεση. Σε προηγούμενο βήμα έκανα login στο λογαριασμό Google κανονικά. Το 4g είναι ανοικτό στη φώτο γιατί είπα να το δοκιμάσω και αυτό μήπως ήταν θέμα του WiFi. Το σφάλμα "Couldn't check device security info" το βγάζ…
-
Καλησπέρα, φλασαρα την XTRV/GTV_6.11.17 & την 6.11.24 σε redmi note 3 pro αλλά έχω και με τις δύο το ίδιο πρόβλημα που φαίνεται στη παρακάτω φώτο... 20161125_162431.jpg
-
Καλημέρα! Σήμερα μου ήρθε η έγκριση του account μου για να ξεκλειδώσω το bootloader. Προσπαθώ να περάσω την κινέζικη developer rom από το updater αλλά μου βγάζει το μήνυμα "couldn't verify update package". Δοκίμασα το MiUnlock με την official global stable rom που έχω τώρα αλλά μου βγάζει σφάλμα στο 50% "couldn't verify device". Τι μπορώ να κάνω για να προχωρήσω;;;