Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.

• Το ανοιξα τελικα και τζιφος. δεν ηταν τιποτε ξεκουμπωτο. τα ξεκουμπωσα και τα κουμπωσα τα βυσματα και παλι τιποτα. Που βρισκω digitizer????

• Θα δω τι θα απαντησει το everbuying και μαλλον θα βγουν τα κατσαβιδια!!!

• Παράθεση από iAmLiakos: “Για μπες μια στα hardware tests πατώντας 6-7 φορές πάνω στον kernel (About Phone -> Kernel Version) και κάνε το hardware test για τα capacitive buttons να δεις τι αποτέλεσμα θα έχει; ” Παράθεση από Bodai: “Δες αυτό το βίντεο => youtube.com/watch?v=DqibFeGTH8E Στο 2:33' θα δεις την θέση που βρίσκεται η καλωδιοταινία απο τα capacitive buttons. Αν κουνήσεις το κινητό σου? Σε εκείνο το σημείο ακούς θόρυβο? ” Εκανα τα hardware δεν ακουει τπτ. Ναι ακουγεται θορυβος αλλα να το …

• Και εγω το σκεφτηκα απλα ανοιξα ticket στο everbuying και δε θελω να προβω σε root ακομα αφου λογικα υπαρχει εγγυηση. Ευχαριστω για την απαντηση!

• Γεια σε ολους. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το RMN2: Αφαιρεσα την προστατευτικη θηκη και το καλυμα της μπαταριας για να κοιταξω το μοντελο της μπαταριας του κινητου. Ξαναμονταρισα τη μπαταρια και εκλεισα το καπακι και αρχισε να συμβαινει το εξης: ΟΛΑ τα capacitive keys δεν ανταποκρινονται. Αλλοτε ειναι λες και εχω πατησει πολλες φορες το πρωτο αριστερα και μου ανοιγοκλεινει τις προσφατες εφαρμογες και νιωθω το τρεμουλο λες και παταω εγω τα κουμπια Το Home δεν λειτουργει οπως επισης και το ba…

• Αυτο που μου φανηκε περιεργο χθες ειναι οτι εδειχνε το Mihome να εχει καταναλωσει 1/3 της μπαταριας οσον αφορα τις εφαρμογες. Το θεμα ειναι οτι δεν ειχα ανοιξει ποτε αυτη την εφαρμογη. Θα το δοκιμασω να σου πω τι γινεται. Παιζει σε καμια περιπτωση να φταιει η sim της Wind η η memory card που ειχα στο προηγουμενο τηλεφωνο ή το οτι την εβαλα απο το ενα τηλεφωνο στο αλλο χωρις να την αδειασω η χωρις να κανω φορματ;;; Κατι αλλο που συμβαινει ειναι οτι νιωθω το τηλεφωνο και στο σερφαρισμα να ζεσταινε…

• Και χωρις να παιξω παιχνιδι η μπαταρια δεν κλεινει 24ωρο με απλο σερφαρισμα στο ιντερνετ. Και οχι πολλες ωρες δλδ. Χωρις να κανω τιποτα αλλο απλα ως τηλεφωνο με 2 ΣΙΜ και μονο να λαμβανω Notifications φτανει μεχρι αργα το βραδυ αν το ξεσυνδεσω 8 το πρωι ας πουμε φτανει μεχρι 2-3 το βραδυ

• με αυτα τα αρχεια που κατεβασα εδω με mi flash

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikolito13: “Το εχω βαλει για φορτιση εδω και μιαμιση ωρα και λεει 45% ” Λίγο περιεργο αυτό αφού η συσκευή μας φορτίζει 0-50% σε μιση ώρα.Με ποιον τρόπο εκανες clean install? Επειδή βλέπω ότι εισαι σχετικά νεο μελος δεν δίνεις και ενα printscreen το ''σχετικα με το τηλεφωνο'' ” Με το που μου εφτασε απο everbying ακολουθησα τα βηματα του οδηγου εδω μεσα! Μηπως παιζει καμια διαφορα με τις TDD εκδοσεις;;; Γενικως παντως αμα ανεβασω τη φωτεινοτητα στην οθονη πεφτει …

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από nikolito13: “Το εχω βαλει για φορτιση εδω και μιαμιση ωρα και λεει 45% ” Λίγο περιεργο αυτό αφού η συσκευή μας φορτίζει 0-50% σε μιση ώρα.Με ποιον τρόπο εκανες clean install? Επειδή βλέπω ότι εισαι σχετικά νεο μελος δεν δίνεις και ενα printscreen το ''σχετικα με το τηλεφωνο'' ”

• Γεια σε ολους Εχω κανει και εγω clean install την τελευταια stable και η μπαταρια παιζοντας Rival stars basketball απο 100% τελειωσε σε 4 ωρες (0%) Γενικως και με μετριο σερφαρισμα στο web Facebook κτλ παρατηρω τεραστιο drain. Το τηλεφωνο ειναι TDD φλασαρισμενο με την hermes. WIFI DATA always on 2 SIM. Οθονη στο AUTO 30% περιπου φωτεινοτητα. Το εχω βαλει για φορτιση εδω και μιαμιση ωρα και λεει 45%. Απο καταναλωση βλεπω 57% Οθονη και το παραπανω παιχνιδι 25%. Μαλλον παρακανει drain η οθονη;;;. Π…