Καλημερα παιδιά. Τον περασμένο Μάρτιο αγοράστηκε ενα xiaomi redmi 4x απο UNIFONE απο Σκρουτζ. Ολα καλα η συσκευή φυσούσε και γενικα ηταν απεχτη. Πριν μια βδομαδα λοιπον το κινητό ανεξήγητα αύξησε τη θερμοκρασία του στους 45 βαθμούς. Μετα απο λιγο οταν και κρύωσε εμφάνισε μια κιτρίνιλα στην οθόνη. Το display του κανονικό. Το μονο πρόβλημα λοιπον η αλλοίωση του χρώματος. Παιρνω τλφ στην εταιρία και τπ στέλνω με εγγύηση. Με παίρνουν τλφ και μου λενε Ότι πίεσα την οθόνη με δύναμη καο την έσπασα εσωτ…
Είναι θεοί μου στείλανε verification to unlock για λάθος κωδικό =============== Απρ 25th 2017, 4:27pm =============== Ενω το adb ολοκληρωσε την διαδικασία της twrp οταν μπαίνω σε recovery δεν υπάρχει καν
αυριο θα το κάνω unlock μετά φλασαρω και θέλω ρουτ για μπόλικα φιτσουρς χαχα πάντως σας ευχαριστώ για τη βοήθεια =============== Απρ 24th 2017, 7:51pm =============== το πισι πρέπει να είναι 64χ για να κάνω τις διαδικασίες;
Σας ευχαριστώ πολύ =============== Απρ 24th 2017, 5:09pm =============== καλα μιλάμε οι Κινέζοι πιο γρήγοροι από το θάνατο. Το πρωί έκανα αίτηση τώρα μου ήρθε έγκριση
εκανα μέσω του κινητού και μου λέει είναι locked και έκανα αίτηση όπως μου είπε ένα παιδί για να πάρω έγκριση για να τον ξεκλειδώσω =============== Απρ 24th 2017, 4:41pm =============== Παράθεση από mixaliscy: “Πάρε μία Fastboot rom από εδώ για το κινητό σου ” εκει κοίταξα και γω πριν που γράψατε στα πρώτα ποστ αλλά δεν έχει για redmi 4x
παιδες καλησπέρα και απο μένα μόλις παρέλαβα το xiaomi redmi 4χ 16 GB τα χαρακτηριστικά του εδώ MIUI GLOBAL 8.2 | Σταθερή 8.2.0.2 (MAMMIEA). Ο bootloader του είναι κλειδωμένος και έκανα αίτηση σήμερα. Είναι official ή όχι η Ρομ διότι αντιμετωπίζω προβλήματα με τα δεδομένα.