Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
εαν την περάσω με τα wipes όπως μου πες εάν το ξανακάνει, μπορώ να περάσω μία πιο παλιά;Η θα χω πρόβλημα
-
ευχαριστω θα το προσπαθήσω
-
λες να κάνω fr και να την ξαναπερασω;
-
γεια σας παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω από όλα.Θέλω να ρωτήσω είχα την xtrv 6-12-8 και πέρασα από πάνω όπως ήταν την καινούργια ενημέρωση xtrv7-4-13 παρατήρησα ότι πέφτει γρήγορα η μπαταρία μου από της 6 που την έβγαλα χωρίς ίντερνετ μόλις τώρα μπήκα πήγε 80 τις εκατό.τι μου προτείνετε να κάνω για να επιλησω αυτό το πρόβλημα να πάω μήπως σε κάποια άλλη πιο παλιά; Ποια είναι καλή που να δουλεύει καλά η μπαταρία; Ευχαριστώ
-
καλησπερα παιδιά έχω την miui8.2 xtrv6.12.8 και λέω να περάσω την καινούργια ενημέρωση,θέλω να ρωτήσω επίδη δεν τα ξέρω καλά, πιρΑζει να την περάσω κατευθείαν πάνω από την άλλη χωρίς fr.γιατι δεν ξέρω να κάνω,κατέβασμα από το foroum σας επιλέξτε πακέτο αναβάθμιση και την περνάω θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ
-
ευχαριστω για την συμβουλή
-
Σορυ παιδιά δεν το ξέραμε =============== Απρ 2nd 2017, 5:26pm =============== επι ευκαιρία ς η καινούργια ενημέρωση την έχει κατεβάσει κάνεις;Είναι καλή;Για να την κατεβάσω αν ειναι
-
καλησπερα παιδιά.ενας φίλος μου έχει το xiaomi redmi note 3pro Την official clobal dev έκανε μία ενημέρωση και δεν του βασταει η μπαταρία και θερμενεται πολύ εύκολα.το ερώτημα είναι,μπορεί με κάποιον τρόπο να βάλει την παλιά που είχε ;Εάν ναι που να πάει να το κάνει;Η να περιμένει την παρασκευή να κάνει την επόμενη ευχαριστώ
-
καλησπερα παιδιά έχει κατεβάσει κάνεις την καινούργια version για τα redmi note 2μας να μας πει εάν είναι κομπλέ και για την μπαταρία θέλω να ρωτήσω . Σκέφτομαι να την κατεβάσω γιατί έχω καιρό να κάνω ενημέρωση.ευχαριστω
-
καλησπερα παιδιά έχω ένα πρόβλημα στο λογαριασμό mi.εκανα συγχρονισμό μου στέλνουν και μέσο ,imail τους κωδικούς για να τους ξεκλιδωσω και να τα δω, μόλις βάλω το κωδικό μου ζητάει μετά και το κινητό μόλις το βάζω μου λέει ο αριθμός είναι συνδεδεμένο με το άλλο λογαριασμό.Τι να κάνω;Δεν μπορώ να μπω για να δω αυτά που έχω αποθήκευση. =============== Δεκ 30th 2016, 7:54pm =============== Α παιδιά και κάτι άλλο χτες μου ήρθε ένα αρχείο android zip com.miui.home.zip.63.55kB. Μήπως είναι αναβάθμιση …
-
ευχαριστω για τις χρήσιμες πληροφορίες που μου δώσατε.
-
- εγω έχω developer.πως ξέρω οι xtrv6.12.22 τι είναι;Που μπορώ να δω τι είναι;[spoiler][spoiler][/spoiler][/spoiler] =============== Δεκ 27th 2016, 12:26am =============== Καταλάθος έγραψα τα ακαταλαβηστικα . Σευχαριστω θα το παλέψω
-
δουλευει με αυτό που μου είπες να ΚΑΤΕΒΑΣΩ.ευχαριστω.να ρωτήσω και κάτι άλλο κάνα δυο φορές έχω κατεβάσει τις καινούργιες ενημέρωση ς όταν κατεβαζω πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;Γιατί ακούω κάποια παιδιά να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση δηλαδή;Τι πρέπει να κάνω συγνώμη εάν σας ζαλισα είμαι λίγο άσχετος το προσπαθώ.εγω μόλις βγει η καινούργια ενημέρωση την κατεβαζω κατευθείαν από το σάιτ σας μετά επιλέξτε πακέτο αναβάθμιση και την περνάω.
-
καλησπερα παιδιά και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απολα.δεν μου δουλεύει στο κινητό μου το τηλεχειριστήριο που αλλάζουμε τις τηλεοράσεις μου γράφει αναφορά.εχω περάσει την xtrv6-12-8 τι να κάνω;
-
καλησπερα παιδιά πάω να ΚΑΤΕΒΑΣΩ ένα αρχείο και μου γράφει δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του αρχείου.πως μπορώ να το φτιάξω;Έχω την xtrv6.12.8
-
σε ευχαριστώ για την πληροφορια
-
- λογικα πάω αναβάθμιση 3τελιτσες επανακενιση σε λειτουργία recovery και μετα στα υπόλοιπα που μου γράφει ς ;θα το επιχείρησω τη επόμενη ανανέωση ευχαριστώ για την πληροφορια 1φορα θα το κάνω ελπίζω να μην τα κάνω θαλασσα
-
την ξανακατεβασα έχεις δίκιο το πρόβλημα επιλύθηκε.ευχαριστω πολύ =============== Δεκ 12th 2016, 4:18pm =============== καλησπερα παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με της ενημέρωσης έχω το χιaomi redmi note 2kai έχω περάσει την τελευταία xtrv 6-12-8 εάν κάνω κάθε βδομάδα ενημέρωση θα χάσω κάποια από τα έγραφα μου πχ επαφές μύνημα τα φωτο.; ευχαριστώ