Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-44 από 44.

• καλησπερα σε όλους μπορεί να με βοηθήσει κάποιος .έβαλα την καινούργια ενημέρωση xtrv6-12-8 σε xiaomi redmi note 2prime και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο μου μου βγάζει αναφορά παταω και αναφορά και τίποτα .πως μπορώ να το φτιαξω; ευχαριστώ

• ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΈΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ 2ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ 1ΕΡΩΤ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΧΙΑΟΜΙ redmi note 2helmet ΕΠΕΙΔΉ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΎΡΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΟΥ ΛΕΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΩΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕ ΚΑΤΙ ΚΑΘΡΈΦΤΕΣ ΕΛΕΓΕ ΠΧ ΛΗΨΗ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ? ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗΘΑ ΜΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΡΧΕΙΑ ΜΟΥ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

• Ενημέρωση

iakovos syrigos - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

την δικιά σας πέρασα απλώς επιδει δεν τα ξέρω καλά ,μου την πέρασε κάποιο κατάστημα είναι εύκολη ή διαδικασία που πρέπει να κάνω τώρα;μου είχαν χαλάσει τα 3κουμπια κάτω και αλλαξα οθόνη 80 ευρω,κ αι μου έκανε δώρο την ελληνική ρον το κινητό μου δουλεύει καλύτερα κάποια προβλήματα πού είχα επηληθηκαν. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι οι original οθόνη διακρίνεται κάπου;

• Ενημέρωση

iakovos syrigos - - Γενικές Ερωτήσεις

Μήνυμα

καλησπερα παιδιά έχω το xiaomi redmi note 2 του πέρασα την mui8 πηγαίνω στην αναβάθμιση που λέει εβδομαδιαία και μου γράφει καμιά ενημέρωση πως μπορώ να κάνω ενημέρωση στο κινητό μου; ευχαριστώ