Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.
-
Παίδες ευχαριστώ από εμένα για την stable rom σε mido 4gb. Είναι πιο ελαφριά από την global stable, καλύτερη διαχείριση ραμ (έχω στάνταρ +400mb ram ελεύθερης σε σχέση με πριν) και καλύτερη μπαταρία. Και πλέον το ampere, με φορτιστή ugreen qualcomm 3.0 (που υποστηρίζει 5v/2a) και καλώδιο anker, δείχνει σταθερά 1850ma σε σχέση με πριν που ήταν 1640 max, οπότε θα έχω και λίγο γρηγορότερη φόρτιση. Είναι must η ρομ. Θέλω να δοκιμάσω και την 7.10.19 να συγκρίνω και μόνο για την πατέντα με την google c…
-
Καλημέρα! Για mido η τελευταία διαθέσιμη για κατέβασμα είναι η 7.10.14. Τελικά η 7.10.19 δεν είναι stable και την αφαιρέσατε;
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από drifter93: “Παιδιά, μπορεί κάποιος να μου πει το antutu με αυτήν την ρομ; Και πόσο κάνει να φορτίσει από το 0-100%..? Με official global rom μου κάνει 2 ώρες και 45 λεπτά, με αυτήν έχει μειωθεί καθόλου ή δεν πειράχτηκαν καθόλου οι ρυθμίσεις του kernel? ” Τι να το κάνεις το Antutu? Δεν έχει καμιά σχέση με το ερώτημα που θέτεις. Και μην ξεχνάτε είναι οι πρώτες rom με Miui 9. Θέλουν χρόνο για να ρολάρουν. ” Βασικά ρώτησα δύο διαφορετικά πράγματα Πόσο antutu έχε…
-
Παιδιά, κάποιος που πέρασε σε mido την τελευταία ρομ, μπορεί να μου πει αν βελτιώθηκε ο χρόνος πλήρους φόρτισης; Πόσο περίπου κάνει να σας φορτίσει από 0-100% ? 2:45 κάνει το δικό μου με την official global rom. Και αν μπορεί να μου πει κάποιος το antutu με αυτήν την ρομ!
-
Παιδιά καλημέρα και από εμένα και καλή χρονιά! Έχω ενα πρόβλημα με την αναβάθμιση! Το κινητό Mi 4i το πήρα από Ελλάδα από skroutz με το αγγλικό μενού και έχω πάρει το τελευταίο update (800+mb) μέσω της εφαρμογής της xiaomi, καμία παρέμβαση. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8693/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/8692/ Κατέβασα το update (ferrari), το έβαλα στο φάκελο downloaded_rom και επέλεξα πακέτο εγκατάστασης. Μαύρισε η οθόνη και ξεκίνησε το update (με μαύρο φόντο, πορτοκαλ…