Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-11 από 11.
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή μου τύχητύχη
-
καλημερα, εχω την 6,4,7 dev την επισημη. Πρωτη φορα αντιμετωπίζω το εξης bug: δεν μου ενημερώνει το google calendar και το keep. εσβησα cashe, μολις επανεκκινησα ενημερωσε ,μετα τιποτα.... επανεγκατασταση google calendar, επανεκκινησα, ενημερωσε ,μετα τιποτα.... το εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αυτο?
-
καλημερα, 1. πως μπορω να βαλω στην lock screen αντι την default camera μια αλλη που χρησιμοποιω? γιατι πηγα settings/installed apps/ και αλλαξα απο εκει την default αλλα δεν το εχει παρει στην lockscreen 2. που εχει αποθηκευσει το update 5.8.27 ο updater για να το σβησω? ευχαριστω
-
καλησπερα. η official stable αγγλικη, (Version: V6.3.9.0.KXDCNBL ) ειναι root?
-
καλησπερα. το τηλεφωνο εχει αισθητηρα θερμοκρασιας? μπορει να δουλεψει καποιο temperature app?
-
Παράθεση από Bodai: “To MI-4 έχει 3G αν δεν κάνω λάθος. Τι να το κάνει το στικάκι??” διοτι δεν εχω μεγαλο data plan......τελικα, το εχει δοκιμασει να το κάνει κάποιος?
-
Παράθεση από TOLIS38: “παιδαι?? πως μπορω να αφαιρεσω ή να προσθεσω κουμπια στην μπαρα με τα γρηγορα κουμπια ???? (μπαρα ειδοποιησεων ) Επισεις τωρα πρεπει να γινει scroll down για να εμφανιστουν ολα. γινεται να εμφανιζονται ολα χωρις να κανουμε scroll down ??” αν δεν κανω λαθος, τα quick toggles δεν μπορεις να τα πειράξεις στην ν6
-
Παράθεση από velissarios1: “Παράθεση από nik0s: “καλημερα! πως απενεργοποιήσω αυτο το feature που οταν ανοιγω την θήκη-βιβλίο ,ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη?” Φίλε μου νομίζω οτι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.Έχω το Mi pad με μαγνητική θήκη (σαν τη δική σου) που κρατάει το tablet σε κατάσταση αγρυπνίας και ανοίγει με το που την ανοίγεις.Σε ερώτηση που έκανα στο en miui δεν έλαβα απάντηση και στο myphone μου είπαν οτι έτσι πρέπει να λειτουργεί.Και μένα μου φαίνεται απίστευτο.” καλημερα! αν δεν απε…
-
καλημερα! πως απενεργοποιήσω αυτο το feature που οταν ανοιγω την θήκη-βιβλίο ,ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη?
-
καλημερα! δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο thread αλλα ρωτάω ετσι κι αλλιώς..... υπαρχει καποιο apk απο μαμα keyboard να ριξω στην αγγλοκινεζικη που εχω για να γραφω ελληνικά?
-
καλημερα! πρωτο ποστ !!!!ουι ουι ουι.... ειμαι με την developer αγγλικη..... αν περασω την GTV, το backup που εχω παρει θα περαστεί κανονικά ή πρεπει να παρω titanium?