Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-12 από 12.
-
Παράθεση από jumaru1122: “ριθμησεις προσθετες ριθμησεις γλωσσα και εισαγωγη και απ οτι θημαμαι το τεταρτο ” Τέλειος! Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Έχει μπει μονη της η αυτοματη διορθωση κειμένου. ΣΕ 8.0.2 mi4. Στην προηγούμενη stable το ειχα απενεργοποιήσει. Δεν το βρισκω, μπορει να μου πει καποιος που βρισκεται?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jo65947: “Το κάνει και σε εσάς? ” Το κάνει σε πολλούς αυτό.... Δοκίμασε αυτό...Sync-Droid ” Thanks! θα το δοκιμάσω το απόγευμα. Είμαι σε Win xp τωρα
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από jo65947: “Δεν μπορώ να συνδέσω το mi4 με stable 8.0.2 με το pc suite. ” Την σύνδεση γιατί χρήση την θέλεις; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα και backup κλπ.. ” για να τραβήξω backup σημειωματαρια κτλ και γενικά για το GUI. δεν ειναι κατι φουλ σημαντικό. Το κάνει και σε εσάς?
-
το έχω ξαναρωτήσει αλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση. Δεν μπορώ να συνδέσω το mi4 με stable 8.0.2 με το pc suite. Μου λεει οτι πρεπει να κάνω update την συσκευή μου. Το ίδιο συμβαίνει σε 2 pc. Το ενα με win xp το αλλο με win 7 64
-
Προσπαθώ να συνδέσω το Mi4 με stable 8.0.2.0 στο mi Pc suite version 3.2.1.3111 και δεν τα καταφέρνω. Στο suite Μου βγάζει μήνυμα οτι πρεπει να κανω update την συσκευή μου. πρέπει να κάνω κάτι άλλο?
-
Παράθεση από xristos!: “Σε mi4 πάντως έχω κ την εντύπωση ότι διορθώθηκε το πρόβλημα με την ομιλία. Θα πω κ γω πως ίσως είναι λίγο καλύτερη η μπαταρία. Για την ταχύτητα άλλωστε φαίνεται σε κάθε χρήστη. Απορώ γιατί όλοι θέλουν να έχουν περισσότερη ελεύθερη ram. Στο miui 7 η διαχείριση ήταν απαίσια. Μετά από λίγο όλες οι εφαρμογές γινόταν redraw, κάτι απαράδεκτο για 3 gb ram. (είχα κλείσει και το memory optimization από τα developer options). Τώρα βλέπω να έχει διορθωθεί λίγο αυτό στο 8. Sent from …
-
πώς έχετε τοση ελεύθερη RAM 1.3GB-1.5GB. Έχετε τo 3GB RAM Mi4?
-
Οταν το συνδεώ MI4 σε Windows XP δεν μπορει να συνδεθει στο MI PC Suite. Μου βγάζει στο PC Suite you need to update your device to use MI PC Suite. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
-
Έβγαλα κάποιες εφαρμογές που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω, swiftkey και καποιες που δεν ηξερα τι κάνουν, roidmi κτλ έδωσα reboot και ειμαι πάλι στα ίδια επίπεδα μνήμης με πριν, 1GB RAM free. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Κάνετε καταπληκτική δουλειά!
-
Παράθεση από amigagr: “το θεμα δεν ειναι μονο να παιξει με την εννοια να ολοκληρωθει η εγκατασταση, αλλά το ποσο σταθερα θα ειναι ολα. τις επομενες μερες θα δεις. ” Μέχρις στιγμής παίζει πολύ σταθερά, όπως πριν. Το μονο που εχω παρατηρησει ειναι οτι εχω λιγότερη μνήμη ελεύθερη. Βέβαια στην προηγούμενη έκδοση δεν ειχα τα atmos και αρκετά apps μου που μου εμφανίστηκαν σε αυτήν την έκδοση. Να φταίει αυτό?
-
Σε εμένα έπαιξε το update χωρις factory reset. Μέσα απο το updater. Από Stable 7.3.3.0.