Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.

• RE: Πρόβλημα με fingerprint sensor

vaxri - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

Παράθεση από vaxri: “ καλησπέρα παιδιά, Μετά από την τελευταία αναβάθμιση δεν δουλεύει το fingerprint sensor. Υπάρχει κανένα bug??” Άκυρο..... Μετά από reboot έστρωσε... Sent from my MI 5s using Tapatalk

• Πρόβλημα με fingerprint sensor [SOLVED]

vaxri - - Mi-5S (Capricorn)

Μήνυμα

καλησπέρα παιδιά, Μετά από την τελευταία αναβάθμιση δεν δουλεύει το fingerprint sensor. Υπάρχει κανένα bug??

• Έχει έρθει το unlock απο MI οπότε πέρασα την XTRV ακολουθώντας τον οδηγό..... Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια !!

• Δεν δουλεψε το to unistall tou playstore!!! Tωρα δεν έχω ούτε playstore!!! Ολα μου βγαίνουν στα κινέζικΑΑΑΑΑ!! Θέλω πίσω την ROM του κινεζομάγαζούυυυ!! Πώς κάνουμε κανα wipe data ??? έχω την official developer ROM 8.6.12.8 BETA??

• Παράθεση από demakhs: “το σιαξες?? ” Ναι πέρασε με την μία η stable ... Thanks Τώρα έχω θέμα με το google account...icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Κολλάει στο "Checking info...." Αρε XIAOMI τόσο διάβασμα ούτε στο Πανεπιστήμιο... Πρέπει να περιμένω να γίνει unlock το bootloader για να περάσω την δική μας ROM???

• Παράθεση από demakhs: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25683/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25684/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25685/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25686/ Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου............................................Android composite Adb Interface ” hail.gif hail.gif hail.gif hail.gif ΑΨΟΓΟΣ!!.... Ειστε ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ !!

• Σε έχασα τελείως.... Κατέβασα το miflash, στην στη διαδρομή xiaomi-->xiaomiflash-->source-->thirdparty-->google-->driver ΟΚ αλλά μετά δεν κατάλαβα το "επιλέγεις να περάσεις το adb recovery interface"?? Ενοείς φαντάζομαι από device Manager update τον driver του mi5s σε recovery mode.. στην διαδρομή που προτείνεις δεν δεχεται driver gia MI5s ΄ούτε υπάρχει κάτι σχετικό με το adb recovery interface.

• Ακολουθώ τον οδηγό αλλά όταν συνδέω το τηλέφωνο σε Recovery Mode και επιλέγω από το MI PC την ROM δίνει το μύνημα "Reading Device Information Failed".... Νομίζω ότι έχει να κάνει με τους drivers.. Ο υπολογιστής βλέπει κανονικά την συσκευή σαν MI5s όταν το τηλέφωνο είναι σε κανονικό Mode. Όταν είναι σε Recovery Mode, φαίεται σαν να μήν έχει τους drivers (έχει κίτρινο θαυμαστικό μπροστά!!)

• Παράθεση από demakhs: “μην τα μπερδεύεις. με τον παραπάνω οδηγό απλά θα περάσεις μία official rom... μετά μπορείς να ξεκλειδώσεις και να περάσεις την Ελληνική.... αν δεν επιτευχθεί το πέρασμα της official έτσι, αναλαμβάνει δράση το....μυστικό όπλο!!!! ” Το link στο "μυστικό όπλο" δεν δουλεύει..... δες το λίγο!!! Νομίζω ότι κατάλαβα.... Κάτι αντίστοιχο με ότι κάναμε στο ΜΙ4 πού επίσης ερχόταν με μιά μυστήρια κινεζοrom από το ίδιο κινεζομάγαζο... Η συνέχεια αυρίο όμως, γιατί ήδη το κεφάλι μου έχει…

• Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από vaxri: “γεια χαρά! Μόλις παρέλαβα, "FAST AS A SHARK" όπως θα έλεγε το Udo, έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.10.0.0 Είναι η official version.. ελπίζω να μην είναι καμία κινεζοrom... Μένουμε στην Stable ή βάζουμε την "δική μας"??? Χρησιμοποιώ το κινητό στα αγγλικά έτσι και αλλιώς... ” Αυτη η Ρομ φιλε μου ΔΕΝ ειναι official.Με αυτην ταλαιπωρηθηκαμε 3 ημερες για να το ξεκλειδωσουμε.Ευτυχως ομως τωρα για εσενα υπαρχει ο καταλληλος οδηγος,οποτε ακολουθησε το…

• 'Εχω κάνει ήδη αίτηση για unlock bootloader να τρέχει....

• γεια χαρά! Μόλις παρέλαβα, "FAST AS A SHARK" όπως θα έλεγε το Udo, έχει πάνω την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.10.0.0 Είναι η official version.. ελπίζω να μην είναι καμία κινεζοrom... Μένουμε στην Stable ή βάζουμε την "δική μας"??? Χρησιμοποιώ το κινητό στα αγγλικά έτσι και αλλιώς...

• Παράθεση από newworld: “Παράθεση από vaxri: “Έχω και εγώ παροδικά προβλήματα με την ποιότητα ήχου των κλήσεων... Στην ελληνική ROM GTV 6.9.8/beta δεν βρίσκω καν αυτήν την επιλογή του mic που λέτε.. (είναι στα αγγλικά) Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα με το Modem? Επειδή δεν υπάρχει πάντα το πρόβλημα και υποθέτω μήπως σχετίζεται ανάλογα με το δίκτυο που συνδέετε?? Είναι το πρώτο μου ΧΙΑΟΜΙ και δεν είναι κάτι πολύ ενοχλητικό δεν ξέρω εάν είναι κάτι συνηθισμένο.. To Factory Reset να υποθέσω κάνει wi…

• Έχω και εγώ παροδικά προβλήματα με την ποιότητα ήχου των κλήσεων... Στην ελληνική ROM GTV 6.9.8/beta δεν βρίσκω καν αυτήν την επιλογή του mic που λέτε.. (είναι στα αγγλικά) Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα με το Modem? Επειδή δεν υπάρχει πάντα το πρόβλημα και υποθέτω μήπως σχετίζεται ανάλογα με το δίκτυο που συνδέετε?? Είναι το πρώτο μου ΧΙΑΟΜΙ και δεν είναι κάτι πολύ ενοχλητικό δεν ξέρω εάν είναι κάτι συνηθισμένο.. To Factory Reset να υποθέσω κάνει wipe όλα τα dATA???

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

vaxri - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Τελικά υπάρχει η τιμή 340 στην Ελλάδα η όχι??? Εγώ δεν μπόρεσα να βρώ κάτι..

vaxri - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν υπάρχει σαν το μετρό Θεσσαλονίκης ή δεν υπάρχει σαν τιμη; @Octaviastikos για ρώτα τον Κινέζο σου, μήπως έχει φέρει το καινούριο redmi 3s με την 800αρα μπάντα (b20) και πόσο το δινει; ” Καλό... Δεν υπάρχει.. σαν το μετρό.. δεν την βρήκα στο site...

vaxri - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ναι στην θεσσαλονικη!!! 340€ 3/32... 420€ 3/64... 500€ 4/128... Όλα μα θήκη και tempered glass.. ” το 3/32 στα 340 δεν υπάρχει.. Εκτός αν είδα άλλο site..

vaxri - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Στον ALI έφτασε 255 και στο GEEKBUYING έφτασε στα 265. Είναι καλή περίπτωση ή να περιμένω και άλλο??? Ποιά είναι η γνώμη σας??