Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.
-
Φοβερο δωρακι! Ηθελα παρα πολυ να αγορασω αυτο το κινητο το λατρευω! Η κατασκευη απο αλουμινιο και οι καμπυλες στις ακρες της οθονης ειναι ολα τα λεφτα! Καλη επιτυχια σε ολους!
-
Λοιπον παιδιά μιας και είναι ΣΚ και έχω ελεύθερο χρόνο...Θα ήθελα να μου πείτε πως ακριβώς θα περάσω Ελληνική Rom. Το κινητό το έχω από τα Χριστούγεννα το αγορασα μέσω Skroutz από ένα ιντερνετικο κατάστημα έχει είδη περασμένη μια Rom Την MIUI 7 by Xiaomi.eu 5.10.16 Δεν έχω ασχοληθεί με το κινητό γιατί φοβάμαι μην χαλάσει και μετά είναι άχρηστο...Να ΤΟΝΙΣΩ οτι ειμαι άσχετος και συγνώμη αν ενοχλω με τις απορίες μου Ευχαριστώ!
-
ναι κατέβασα αυτό που ειπατε και στην κοπέλα
-
Δεν γίνεται τίποτα παιδιά κατεβαζω αυτό το Zip αρχείο το αποθηκευω στο τηλέφωνο ακολουθώ τα βήματα το κινητό κλείνει αρχηζει να το φορτώνει και μετά μου γράφει Zip failed...και πρέπει να κάνω reboot για ν ξανά ανοίξει
-
Οκ θα το κάνω καλύτερα αύριο από το pc Ευχαριστώ για την βοήθεια
-
παιδια έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το ράδιο δεν το βρησκω πουθενά κατέβασα την Rom που προτεινατε αλλά όταν το κινητό έκλεισε για να να το φορτώσει μου έβγαλε error και μου είχε κάποιες επιλογές όπως reboot, Turn off, wipe & Reset... Help άμα μπορείτε το τηλέφωνο το έχω 3 μέρες και ειμαι λίγο άσχετος και εγώ από τετοια...