Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 60.
-
Παράθεση από shagg: “Καλησπέρα και από εμένα Επιτέλους μετα από 35 μέρες ήρθε το τηλ. Redmi note pro 3 χωρίς τελωνείο J Έκανε update στην 8.0.6.0 αλλά Ελληνικά δεν έχει τα στοιχεία που έχει στο about phone είναι Androin ver 5.1.1 LMY47V Android security pach level 2016-09-05 MIUI version MIUI 8.0 Stable 8.06.0 (LHOMIDG) CPU HEXA-core- max 1.8GH Ram2gb Kernel Version -8976_Gen_Pack-1.66111.1.71320.1 Build Number LMY47V ” Τα κατάφερες με την αλλαγή χώρας; Πηγές σε Android 6MM γιατί έχω το ίδιο θέμ…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι; Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά. Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά. Ευχαριστώ. 25861-Screenshot-2016-12-17-15-44-00-938-com-miui-bugr…
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 Stable σε Marshmallow 6.0.0 Stable για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΓεια σε όλους. Μετά την επιτυχή έκβαση σε ΜΜ, μετά από κάθε επανεκκίνηση μου εμφανίζεται αυτη η ειδοποίηση. Ξέρει κανείς να μου πει τι είναι; Δεύτερον παρατήρησα ότι μέσα από την εφαρμογή του forum δεν μπορώ να ανεβάσω εικόνα ενώ από τον browser ανεβαίνει κανονικά. Τρίτον έκανα συντόμευση μία επαφή στην αρχικη σελίδα για άμεση κλήση αλλά δεν λειτουργεί ενώ στην προηγούμενη 5.1 xtrvbeta1 stable rom που είχα λειτουργούσε κανονικά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25861/ =============== Δ…
-
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΤο ειδε μέσω twrp και ξεκινάω τον οδηγό από την αρχή. Ευχαριστώ
-
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ @lallasgr..Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω την πρώτη rom (dev) στην κάρτα από το pc γιατί δεν ξεκλειδώνει για να το δεί ο υπολογιστής?
-
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜε λίγα λόγια έκανα πατάτα μεγάλη για να μην πω κάτι άλλο. Εκανα restore απο twrp αλλά δεν ήξερα οτι πάμε σε προηγούμενη έκδοση. Νόμιζα ότι κάνει επαναφορά των αρχείων. Ακολούθησα τον οδηγο σου @lallasgr αλλα στο restore έγινε το λάθος.
-
nakomi - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά. Μόλις τελειώσα με την εγκατάσταση σε ΜΜ και εκει που έλεγα οτι είμαι τυχερός γιατί ξεκλείδωσα αμέσως αφου δεν μου είχε μπλοκάρει το Unlock, στο τελευταίο βήμα που έκανα restore το backup από twrp δεν επέλεξα do not install Supersu. Το κινητό άνοιξε κανονικά, το ρύθμισα και μόλις ξεκλειδώνω την οθόνη με τον κωδικό, ξανακλειδώνει και σβηνει και συνεχίζει αυτό (ξεκλείδωμα - κλείδωμα. Καμία ιδέα? Ευχαριστώ
-
Απωλεια τηλεχειριστηριου
ΜήνυμαΜήπως έχει βρει κάποιος μέσα από το τηλεκοντρόλ αντίστοιχη συσκευή για αποκωδικοποιητη doop;
-
Έκανα απεγκατασταση την εφαρμογή και εγκατάσταση πάλι από την αρχή και δουλεύει κανονικά το scroll. Θέλω να ανεβάσω ένα screenshot. Πατώντας συνημμένα και ανέβασμα δεν κάνει κάτι. Κάνω κάτι λάθος;
-
@iAmLiakos συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά από το πολύ κούνημα με το δάχτυλο μήπως και scrollαρει κολλήσε η εφαρμογή και δεν μπορούσα να μπω. Δεν ξέρω τι να πω αλλά δεν δουλεύει σε εμένα.
-
@iAmLiakos την τελευταία εφαρμογή έχω. Είναι ενσωματωμένη στην Rom που εγκατέστησα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Έχω κλείσει ένα 24ωρο με την νέα xtrvbeta1 stable 8.0.5.0 σε rn3 pro και εδώ και 1 ώρα βλέπω ότι το δακτυλικο αποτύπωμα δεν λειτουργεί καθόλου ή θέλει πάνω από 20 sec πάτημα για να ξεκλειδωσει και όχι πάντα. Επίσης μέσα στην εφαρμογή σας στο shoutbox δεν λειτουργεί η κυληση προς τα κάτω.
-
Καλησπέρα παιδιά. Επανέρχομαι θέλοντας να επισημάνω 2 προβλήματα που βλέπω μετά από μία ημέρα με την ελληνική stable 8. Πρώτον η εφαρμογή email που υπάρχει στα εργαλεία δεν συνδέεται με τον Yahoo λογαριασμό μου. Δεν φταίει ο λογαριασμός γιατί από τον browser συνδέομαι κανονικά. Με τον Google όλα καλά. Δεύτερον όταν το τηλέφωνο ενεργοποιηθεί ή κάνει reboot το δακτυλικο αποτύπωμα δεν λειτουργεί. Ανοίγει μόνο με τον κωδικό. Πρέπει να το ξανασεταρεις.
-
Καλημέρα σε όλους. Παρέλαβα την συσκευή μου με unofficial έκδοση και ξεκλειδωμένο. Πέρασα την official MIUI 8 stable 8.0.1.0, κλείδωσε ο bootloader, έστειλα αίτημα στην Xiaomi για unlock, πήρα απάντηση σε 2 ημέρες και ξεκλείδωσε χωρίς κανένα πρόβλημα αμέσως. Ακολουθώντας πιστά τον οδηγό της 1ης σελίδας πέρασα την ελληνική Stable 8.0.1.0 επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. Όλη η διαδικασία δεν πήρε πάνω από μία ώρα. Πού θέλω να καταλήξω? Αν γίνουν όλα τα βήματα σωστά όπως τα λέει ο οδηγός δεν θα έχετε …
-
Καλημέρα παιδιά. Χτες πέρασα την παρακάτω official πιστεύω έκδοση και περιμένω να έρθει η έγκριση για ξεκλείδωμα. Είναι όντως official γιατι δεν μου έδινε και άλλη επιλογή? Αφου έρθει η απάντηση στο αίτημα για ξεκλείδωμα, σας είναι εύκολο να μου στείλετε τον οδηγό και την ελληνική rom που πρέπει να περάσω, με βάση αυτήν που έχω τώρα περάσει? Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει άλλη διαδικασία αν έχω official stable? Ευχαριστώ πολύ. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19654/
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα. Παρέλαβα πριν μια εβδομάδα το rmn3 pro με International rom αφού έχει ελληνικά. Δεν έχει τίποτα κινέζικο μέσα. Τα ελληνικά είναι πολύ καλά και γενικά το κινητό πάει πολύ καλά. Θα κερδίσω κάτι βάζοντας ελληνική rom; (επιδόσεις ενημερώσεις πχ;). Στους συνεργάτες έχει και κάποιους από εδώ. Μήπως είναι ελληνική rom; Ευχαριστώ και συγνώμη που τα έγραψα όλα μαζί forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19610/forums.xiaomi-miui.gr/index…