Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-45 από 45.

• Μακάρι να το κερδίσω. Καλη επιτυχία σε όλους!!!

• Οκ. Το έκανα και όλα οκ. Ευχαριστώ...

• ευχαριστω =============== Νοε 29th 2016, 8:12pm =============== - @themakos66 - Ευχαριστώ πολύ . Θα το δοκιμασω. =============== Νοε 30th 2016, 6:00pm =============== @themakos66 το έκανα αυτό που ειπες και μου εμφανίζει κανονικά την κάρτα στο κινητό. Όμως δεν μπορώ να γράψω κάτι μέσα μου βγάζει ενα μήνυμα.. στο δειχνω με φωτό. Επίσης αγόρασα και ενα στικακι που συνδέεται και μέ τό κινητο και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα... Στο λαπτοπ λειτουργεί κανονικά και στο κινητό βγάζει ακριβώς το ίδιο…

• Πήρα μία κάρτα μνήμης microsdxc Turbo X 64GB . δεν την διαβάζει. Έκανα διαμόρφωση και πάλι δεν την διαβάζει. Διάβασα κάπου ότι πρέπει να κάνω διαμόρφωση σε fat32 αλλά στο δικό μου λαπτοπ μπορούσα να κάνω μονο σε NTFS ή exFat. τι να κάνω; Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχει προαναφερθεί αλλά δεν το βρήκα.

• Γεια σας. Σήμερα παρέλαβα την παραγγελία μου από gearbest, έχει (υποθέτω) κινέζικο φορτιστή. Απ' αυτά που διάβασα υποθέτω πως χρειάζομαι αντάπτορα. Το θέμα είναι από που να πάρω και αν θα πρεπει να προσέξω κάτι στις πληροφορίες πριν το αγοράσω... Ευχαριστώ