Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 58.
-
Καλη τυχη σε ολους!!
-
Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΜπα δεν έχει τίποτα
-
Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΠαιδιά ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω mainboard για το xiaomi mi3??
-
Επισκευή sim card reader
Μήνυμα??????
-
Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΤι να το κάνω τώρα? Να το δώσω για ανταλλακτικά, να παραγγείλω Mainboard αλλά από που η να το στείλω merimobiles??
-
Απ: Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΤο κινητό λειτουργεί κανονικά! Δηλαδή εσύ λες ότι τέλος ε? Που μπορώ να βρω τώρα ολόκληρο Mainboard?
-
Επισκευή sim card reader
ΜήνυμαΓειά σας παιδιά την έκανα την γκάφα μου! Είχα ένα αντάπτορα μέσα στην sim και βγάζοντας τον αντάπτορα έσπασα όλα τα έξη ποδαράκια που διαβάζουν την sim!! Παράγγειλα το ανταλλακτικό και εδώ το μεγάλο μου λάθος προσπάθησα να το αλλάξω μόνος μου με αποτέλεσμα να τα κάνω σκατα!! Πήγα και σε ένα μαγαζί που επισκευάζει κινητά αλλά μου είπε ότι έχει πληγώσει της επαφές και τώρα δεν γίνεται!! Μήπως λέω μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τη να κάνω τώρα! Είναι κρίμα να πετάξω ένα mi3 για ένα τέτοιο πρόβλημα!…
-
Παιδιά εγώ έχω ένα θέμα όταν κλειδώνω την οθόνη και μετά από ώρα πάω να την ανοίξω δεν μου δουλεύει η αφή και δεν μπορώ να ξεκλειδώσω! Κάπου κάπου γίνετε αυτό! Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Έχω κιτκατ 4.6.6 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαΑντε Πασχάλη καλο λιώσιμο! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαMin enxonese ola tha pane kala!!kai ego perimena poli!apla einai spastiko na perimeneis toso poli! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Yparxei kapios tropos gia na anigei ti selides pio grigora sto internet?milame poli argei!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Paidia den ksero an einai idea mou ala to velaki pou einai gia tin epistrofi pano sto kinito deksia kamia fora den andapokrinete !! Exo tin 3.10 Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαThx gia tis apndisis sou!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαKalimera! Paidia mia erotisi exo! Otan anigo to cpuz mou lei sta xaraktiristika oti einai snapdragon 801 kai oxi 800 giati? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
OK thx !! Molis tin katewasa ! Gia na doume
-
Geia sas! Diladi pedia kalitera na min tin valoume tin kenourgia?
-
Προβλημα με ems
ΜήνυμαNa se kala filos!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Olo agapes wlepo Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk