Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 24.
-
καλη τυχη
-
Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Της εφεξε πάλι τηςκυρας .Καλή επιτυχία.
-
Θέλω τα pistons .ευχαριστώ.
-
προβλημα φορτισης redmi 1s
ΜήνυμαΚαι το προβλημα στο hardware τι μπορει να ειναι
-
Μήνυματο θεμα μου ειναι οτι ουτε με τον samsung της γυναικας μου (που υποτιθετε ειναι ενας καλος φορτιστης ) φορτισε .
-
Μήνυμαμακαρι αλλα ο φορτιστης ειναι αυτος που μου εστειλαν με το κινητο ,παιζει να μην ειναι καλος?
-
ΜήνυμαΤωρα εχω το τηλ. στο pc και φορτιζει με το δευτερο καλωδιο usb που δοκιμασα αργα βεβαια αλλα φορτιζει,ετσι ελπιζω πως δεν εχουν προβλημα οι ακροδεκτες .καπου μεσα διαβασα για το battery life repair λες να βοηθησει ?
-
ΜήνυμαΠρωτη φορα το συνδεω με τον υπολογιστη μου και μου βγαζει οτι θελει εγκατασταση υλικου απο cd .παντως αναγνωρισε hm1s
-
ΜήνυμαNαι και αλλο καλωδιο και αλλο φορτιστη αλλα και στον υπολογιστη και τιποτα.
-
ΜήνυμαΕχω ενα redmi 1s αγορασμενο τον απριλιο απο merimobiles και απο προχθες δεν φορτιζει το τηλεφωνο με τον φορτιστη .Ο φορτιστης δεν φταιει και μαλλον ειναι απο την συσκευη.Το λαμπακι κατω δεν αναβει οταν συνδεω τον φορτιστη και οταν εσβησα το τηλ. το λαμπακι αναψε αλλα και παλι δεν φορτισε και παραλληλα μου ''εφαγε'' και 20% μπαταρια ενω ηταν απενεργοποιημενο.Εχει συμβει κατι παρομοιο σε καποιον και πως μπορω να λυσω το θεμα
-
Παραθετω αυτουσια την απαντηση που μου εστειλε η merimobiles για το κουτι και την αυθεντικοτητα.Τους εγραψα οτι καποιος φιλος πηρε διαφορετικο κουτι ( το μεγαλο ) απο μενα που πηρα το μικρο. happy that you contacted us. #1 your friend got the older version box, #2 Qualcomm and all major chip suppliers liscence the technology from ARM you can check it on the Qualcomm website: Snapdragon 400 processors | Mobile Technology | Qualcomm Snapdragon Processors so you did get the right version, hope that…
-
hongmi ή 1s
Μήνυμαγεια χαρα .ειμαι ενα απο τα θυματα που αγορασαν replica red rice και θα παραγγειλω τωρα απο merimibiles,τωρα ομως πιο να παρω το hongmi 'η το 1ς ? Με αποστολη EMS θα εχω θεματα με τελωνειο?
-
Δυστυχως εμαθα για τη σελιδα εδω αφου παρηγγειλα το redrice. Το πηρα σε μερα προσφορων απο το ali express 98 euro και το μαγαζι φαινοταν οκ .Τωρα υπαρχουν καποιες δεσμευσεις απο το ali express για επιστροφη χρηματων ,θα δω τι μπορω να κανω. Απο το merimobiles ειμαστε 100% σιγουροι οτι ειναι αυθεντικα ? Η επιλογη rooted με επιπλεον χρεωση τι ακριβως ειναι και αν αξιζει να το αγορασω ετσι (rooted) ?