Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-18 από 18.

• Επειδή τα μπέρδεψα...Η 5.5 ή η 5.7 ανεβάζει θερμοκρασίες? Άσχετο, επειδή θέλω να πάρω του γιού μου το redmi note 11 (λόγω κόστους) υπάρχει κάποια xtrv γιατί δεν βρίσκω τίποτα ?

• @Gisnnakhs ...Σήμερα έπαθα ακριβώς το ίδιο.... Λες και είχε μπει limiter στο κινητό ίσαμε 1mbit...ΣΟΚ Developer options->βγάζω το wifi throttling και ήρθε η καρδιά μου στη θέση της.... Reboot ξανα και ξανα, όλα κομπλέ...

• Αν και μόλις παρατήρησα ότι είναι πολύ χειρότερο το θέμα αφού στα sms ενός νήματος η ημ/νία φαίνεται ανάποδα όπως στο αμέρικα... 1/3/2022, 1/5/2022 κλπ. εννοώντας φυσικά 3 ιανουαρίου κτλ.

• ΟΚ, ευχαριστώ πολύ!

• OK, ευχαριστώ, γιατί νόμιζα ότι με το bloatware removal έκανα κάτι εγώ κατά λάθος και το ξήλωσα... Υπάρχει κάποιος τρόπος-app κάτι οτιδήποτε να αλλάξω τη μορφή της ημ/νίας ? Την 12.5.3 την κατεβάζω και την περνάω κατ'ευθείαν μέσα από τον updater, ή θέλει πάλι twrp-format-install-wipe dalvik ? Ευχαριστώ.

• Καλησπέρα, Μετά το πέρασμα της xtrv 12.5.2.0 και με περιοχή και γλώσσα ελληνικά, η μορφή της ημ/νίας στο ιστορικό κλήσεων είναι "Δεκ 31, 2021" όπως και στα sms (αντί για 31 Δεκ 2021 ή 31/12/2021). Αλλάζοντας τη γλώσσα για τεστ σε english uk, άλλαξε τα μηνύματα σε "31/12/2021" αλλά τα τηλέφωνα τίποτα. Τι να κάνω??? Άσχετο: Δεν υπήρχε η εφαρμογή "mi τηλεχειριστήριο" μετά την εγκατάσταση της νέας rom. Είναι φυσιολογικό??? Και αν ναι να την περάσω από το play store? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, 165 ώρες ήταν αυτές, τι να κάνουμε, πέρασα xtrv απρόσκοπτα και αυτό που ζήταγα σε όλο του το μεγαλείο! Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας και πάνω απ'όλα για τις rom. Δεν ήξερα πως αλλιώς να εκφράσω έμπρακτα τις ευχαριστίες μου οπότε μόλις έγινα VIP. Υ.Γ. (Fu....k you Google....άιντε...γιατί άιντε!)

• Φίλε nasdriver σε ευχαριστώ. Άρα είναι καλύτερα να περάσω την xtrv. Ο οδηγός αυτός ισχύει? [JOYEUSE] Εγκατάσταση twrp, xtrv stable, root (links) Επειδή αναφέρει ως τελευταία έκδοση την xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote9ProEU_V12.5.2.0.RJZMIXM_v12-11 η οποία όμως είναι η global και εγώ έχω την eu. Αν ήθελα να εγκαταστήσω την επίσημη της xiaomi από εδώ: MIUI 12 EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την Xiaomi (Download Links - Updated 29/12/2021) - News by Xiaomi Miui Hellas τ…

• Καλησπέρα σας και Χρόνια πολλά σε όλους. Κάτοχος ενός redmi 3s με xtrv 8.1.4 από το 2016 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και άρχισε να μην πατάει σε διάφορα σημεία η οθόνη και έτσι κατέληξα στην αγορά του note 9 pro επίσημο από infoquest στις 25/12. Έχοντας μείνει πολύ πίσω παρακαλώ διαφωτίστε με στα παρακάτω: 1) Όταν άνοιξε είχε την 12.0.1.0 QJZEUXM και κάνοντας update πήγε στην 12.0.4.0 QJZEUXM δηλαδή πάλι android 10. Αφού η 12.0.1.0.RJZEUXM με android 11 έχει βγει από τον Ιούνιο και έχουμε φτάσε…

• ΤΟ ΠΑΤΗΣΑ ! ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ !!!!!!!!!!!! MIUI 8.1 stable 8.1.4.0 (MALCNDI) ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η λύση ήταν αυτό: Παράθεση από Thracia: “volume up kai power για να μπει στο κινεζικο μενου. Συνδεσε το στο pc και μετα πατα εκει που λεει download και το volume(-) συγχρόνως ” Από τεχνοκρατική περιέργεια τι έγινε πατώντας τα παραπάνω ? Παρόλο που επέλεξα Αγγλικά δεν είναι τα πάντα στα Αγγλικά... Δεν ξανακάνω τίποτα μέχρι να μου έρθει ο κωδικός να καταφέ…

• Παράθεση από Thracia: “Συνδεσε το στο pc και μετα πατα εκει που λεει download και το volume(-) συγχρόνως ” Το έκανα, πατώντας το έκανε reboot κατευθείαν , το pc μου πέταξε ένα μήνυμα ότι βρήκε συσκευή Google Nexus One φόρτωνε βγάζοντας κάτω-κατω Android και τις τελίτσες και έχει ανοίξει σε λευκή οθόνη με το logo της MIUI φράφοντας από κάτω MIUI 8 και έχει ένα βελάκι για να πατήσω... Να το παήσω....?Φοβάμαι........!

• Τώρα που είναι στο fastboot το δείχνει σαν --Android Phone | --Android Bootloader Interface

• 1) Το βλέπει ως c5c6827d53 fastboot 2) Δίνοντας την εντολή fastboot reboot edl μου πετάει τη λίστα με τα commands και δεν κάνει τίποτα. =============== Δεκ 16th 2016, 3:42pm =============== Παράθεση από demakhs: “ξανακάνει τη διαδικασία με το κινέζικο recovery ” Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια... Με ποιο τρόπο να μπω στο recovery?

• Παράθεση από takisfrag: “Στο κίτρινο θαυμαστικό δεξί κλικ και ενημέρωση δοκίμασες ; ” Ναι και αυτόματα και χειροκίνητα... Το περίεργο είναι ότι του έκανα reboot και με το που άνοιξε το είδε κανονικά χωρίς θαυμαστικό αλλά πάντα σαν portable device. Με το που εμφανίστηκαν οι κινέζικες ερωτήσεις ξαναέγινε! με κίτρινο θαυμαστικό! Απογοήτευση... Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος να του περάσω κάτι άλλο ??? Δεν ξέρω τι να κάνω....

• Παράθεση από Thracia: “εδωσα τις εντολές για edl ” Και κάπου εδώ (στις εντολές) σε έχασα... Παρόλ'αυτά: 1) Το κατέβασα το έτρεξα και τίποτα..(δεν μου βγάζει devices) 2) Κοιτάω στο device manager και το βλέπει σαν MTP USB device με κίτρινο θαυμαστικό. 3) Προσπαθώ να του αλλάξω driver δεν με αφήνει ούτε χειροκίνητα να το κάνω κάτι πέρα από MTP. Καμιά ιδέα ή τελείωσε....

• @Tracia Σε ευχαριστώ αλλά πριν την αναβάθμιση δεν είχα ορίσει κάποιο google account στο κινητό. Παρόλ'αυτά εναλλάσσει δύο ίδιες οθόνες 1 με μεγάλη πρόταση στα κινέζικα και μία αυτή της φωτογραφίας. Χρησιμοποίησα στη μεγάλη το username του google και στη μικρή το password αλλά τίποτα... (Όταν πληξτρολογώ σε οποιαδήποτε screen από τις δύο αποκρύπτει ότι γράφω με τελείες σαν να είναι passwords) Όποιος μπορεί να βοηθήσει σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Φίλε demakhs σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Μου βρήκε κατευθείαν αυτή : MIUI 8 China Stable V8.1.4.0.MALCNDI Αφου εγκαθιστούσε τώρα μου έχει βγάλει αυτό και περιμένει κάτι να του γράψω. Καταλαβαίνετε ότι είμαι πριν το εγκεφαλικό... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25788/ Πληροφοριακά: Το πρόβλημα είναι ότι στο βήμα όπου επιλέγει κάποιος Αναζήτηση λογισμικού προγράμματος οδήγησης στον υπολογιστή μου: C:\XiaoMi\XiaoMiFlash\Source\ThirdParty\Google\Driver και όχι χειροκίνητη επιλογή του driver σ…

• Παράθεση από ili7: “καλησπερα και παλι, το κινητο μου τελικα το ειδε το chinese mi suite και τωρα εχω μια stable εκδοση κινεζικη απο οτι καταλαβαινω. θελω να πω σε αυτο το σημειο οτι λειπει απο τον οδηγο ενα μεγαλο κομματι σχετικα με την εγκατασταση του driver, τουλαχιστον σε μενα δεν ηταν κατανοητο επισης στο νεο κομματι του οδηγου βημα 3 οι επιλογες που βγαζει το κινεζικο σουιτ ειναι εντελως διαφορετικες προς θεου δεν θελω να μειωσω την αξια του οδηγου μιας και χωρις αυτον δεν θα ημουν πουθενα…